Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Για ΗΠΑ  μόνο είναι η μελέτη όχι για παγκόσμιο αριθμό. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει βλεπεις το πραγματικο προσωπο του συστηματος  απο τις φωτο που αρπανε  κ@λοχαρτο και νερα λες και γυριζουν σκηνες απο το το the walking dead ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Σε 15 μέρες οι ελεύθερες κλίνες θα καλυφθούν από τα παπούδια που σουλατσάρουν σε εκκλησίες και σε θρησκευτικές εκδρομές. Αλίμονο στις ευάλωτες ομάδες που θα νοσήσουν.

Προσωπικά θα έστελνα τα παπουδια να νοσηλευτούν στις ενορίες, μπας και βρουν το Θεό πιο γρήγορα :P 

Πέραν του αστείου, βάσει του στατιστικού μοντέλου σε 5 μέρες θα διπλασιαστούν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Επίσης θεωρείται ότι ο αριθμός των νοσούντων είναι 8 φορές μεγαλύτερος, από τον δηλωμένο.

Σε 3 βδομάδες θα πιάσουμε νούμερα Ιταλίας, αν δεν κλειδαμπαρούσαν σχολεία/θέατρα/εκκλησίες. Βάζω ενημερωτικά κάτι από το twitter, για να το δείτε οι γνωρίζοντες εγγλέζικα.

Τα "παπούδια" που θα είναι στην ΜΕΘ θα πεθαίνουν όταν κάποιος με εγκεφαλικό/καρδιακό/ατύχημα κλπ θα χρειάζεται το κρεβάτι. Έτσι κάνουν και την Ιταλία και Αγγλία. Κόβουν σωληνάκια και ρεύματα και τέλος. 

Μόνο όσοι είναι να σωθούν θα έχουν περίθαλψη και οι νέες ηλικίες (50 και κάτω) έχουν προτεραιότητα. 

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

Ειχα παθει Η1Ν1 (μάλλον), ο γιατρός μου συνέστησε να παρω αμέσως tamiflu και αλλο ενα μαζι που δεν το θυμάμαι, έκανα το λάθος να διαβάσω τις παρενέργειες και δεν το πήρα ποτε. Αποτέλεσμα για μια βδομαδα να σηκώνω 40 να παιρνω mesulid σαν καραμέλες και να πεφτει 38.5 το πολυ για μερικες ωρες. Not fun παιδιά..

Εμείς εδω εκτιμώ οτι δυστυχώς δεν εχουμε και την πολυτέλεια λογο "αργης" οικονομίας να πάρουμε παρα πολυ σκληρά μέτρα για τον περιορισμό του αλλιως θα το είχαμε κανει ηδη, κρίνοντας και απο την κουλτούρα μας και κάτι μεσαιωνικές απόψεις για τη θεία κοινωνία κλπ δεν μας βλεπω καθολου καλα.. 😕 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως στα μέχρι τώρα κρούσματα μόνο ένα αν δεν κάνω λάθος είναι σε κρίσιμη κατάσταση αν και ο ασθενής είναι 66 ετών, όχι και υπερήλικας. Όλα τα άλλα, σύμφωνα πάντα με αυτά που λέγονται  είναι με ήπια συμπτώματα. Πιθανώς να οφείλεται στο ότι όλα τα κρούσματα είναι σχετικά μικρών ηλικιών, ή έτυχε να μην έχουν αλλά εγγενή προβλήματα υγείας;

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
7 ώρες πριν, petranthe είπε

Εγινεεε, άλλωστε κάθε μέρα έχει πανδημίες και ακραίες καταστάσεις.

Έχεις παιδιά και δεν ξέρεις που θα τ αφήσεις; 😀😀

Εχω εγω και δυστυχως δεν εχω που να το αφησω...

Ουτε μπορω να μην παω εγω στην δουλεια μου.(μαγαζι με 2 υπαλληλους) ουτε η γυναικα μου...

Μια γιαγια ζει και αυτη δουλευει...

Θα μου δωσεις τον μισθο μου ?

Θα μου πληρωσεις νταντα ?

Ασε που τα παιδια δεν θα θελουν να κλειστουν στο σπιτι.

Η αποφαση για να κλεισουν ολα τα σχολεια θα εχει μεγαλο αντίκτυπο στην κοινωνια..

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εχω εγω και δυστυχως δεν εχω που να το αφησω...

Ουτε μπορω να μην παω εγω στην δουλεια μου.(μαγαζι με 2 υπαλληλους) ουτε η γυναικα μου...

Μια γιαγια ζει και αυτη δουλευει...

Θα μου δωσεις τον μισθο μου ?

Θα μου πληρωσεις νταντα ?

Ασε που τα παιδια δεν θα θελουν να κλειστουν στο σπιτι.

Η αποφαση για να κλεισουν ολα τα σχολεια θα εχει μεγαλο αντίκτυπο στην κοινωνια..

Καλημερες και καλη εβδομαδα να εχουμε παιδια!

Να σε ρωτησω, αν για παραδειγμα (χτυπα ξυλο) υπαρξει κρουσμα στο σχολειο που παει το παιδι και κλεισει, τι θα κανεις;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Καλημερες και καλη εβδομαδα να εχουμε παιδια!

Να σε ρωτησω, αν για παραδειγμα (χτυπα ξυλο) υπαρξει κρουσμα στο σχολειο που παει το παιδι και κλεισει, τι θα κανεις;

Εαν υπαρχει κρουσμα θα παρω αναρωτικη αδεια υποχρεωτικα τοτε σαν υποπτο κρουσμα...

Εαν δεν υπαρχει ομως και κλεισει ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Εαν υπαρχει κρουσμα θα παρω αναρωτικη αδεια υποχρεωτικα τοτε σαν υποπτο κρουσμα...

Εαν δεν υπαρχει ομως και κλεισει ?

Σε ρωτησα γιατι εσυ ειπες οτι ουτε εσυ μπορεις να μην πας στη δουλεια σου (μαγαζι με 2 ατομα), όποτε ακομα και αν παρεις αναρρωτικη, πώς γινεται να "μην πας";

Θελω να πω, οτι αν λειψεις, θα παψει να λειτουργει το μαγαζι; 

Δημοσ.
2 hours ago, ADHD said:

Ειχα παθει Η1Ν1 (μάλλον), ο γιατρός μου συνέστησε να παρω αμέσως tamiflu και αλλο ενα μαζι που δεν το θυμάμαι, έκανα το λάθος να διαβάσω τις παρενέργειες και δεν το πήρα ποτε. Αποτέλεσμα για μια βδομαδα να σηκώνω 40 να παιρνω mesulid σαν καραμέλες και να πεφτει 38.5 το πολυ για μερικες ωρες. Not fun παιδιά..

Εμείς εδω εκτιμώ οτι δυστυχώς δεν εχουμε και την πολυτέλεια λογο "αργης" οικονομίας να πάρουμε παρα πολυ σκληρά μέτρα για τον περιορισμό του αλλιως θα το είχαμε κανει ηδη, κρίνοντας και απο την κουλτούρα μας και κάτι μεσαιωνικές απόψεις για τη θεία κοινωνία κλπ δεν μας βλεπω καθολου καλα.. 😕 

Σκληρος. Χρησιμοποιησες ως καραμελα το mesulid για την αντιπυρετικη του δραση. Well done.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Σε ρωτησα γιατι εσυ ειπες οτι ουτε εσυ μπορεις να μην πας στη δουλεια σου (μαγαζι με 2 ατομα), όποτε ακομα και αν παρεις αναρρωτικη, πώς γινεται να "μην πας";

Θελω να πω, οτι αν λειψεις, θα παψει να λειτουργει το μαγαζι; 

Εχει διαφορα να πεις σε εναν εργοδοτη δεν ερχομαι για δουλεια επειδη πρεπει να κρατησω το παιδι στο σπιτι επειδη εκλεισαν τα σχολεια 

και αλλο να του πεις ειμαι σε καραντινα απο γιατρο γιατι υπηρχε κρουσμα στο σχολειο του παιδιου.

Στην δευτερη περιπτωση θα το δεχτει σιγουρα στην πρωτη θα στραβωσει...

Επισης στην πρωτη περιπτωση θα λειπουν και οι 2 υπαλληλοι απο το μαγαζι στην δευτερη θα πρεπει να υπαρχει κρουσμα σε 2 διαφορετικα σχολεια...

6 λεπτά πριν, sistah είπε

Σκληρος. Χρησιμοποιησες ως καραμελα το mesulid για την αντιπυρετικη του δραση. Well done.

Σωστος ... Το mesulid ειναι γνωστο οτι δημιουργει σοβαρο προβλημα στο συκωτι...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ο δήμαρχος Πύργου αναφέρει ότι άνθρωποι που είναι σε κατ' οίκον περιορισμό κάνουν κανονικά τις δουλειές τους και τις βόλτες τους στη πόλη. Προσωπική ευθύνη μηδέν.

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Apoll είπε

Τα "παπούδια" που θα είναι στην ΜΕΘ θα πεθαίνουν όταν κάποιος με εγκεφαλικό/καρδιακό/ατύχημα κλπ θα χρειάζεται το κρεβάτι. Έτσι κάνουν και την Ιταλία και Αγγλία. Κόβουν σωληνάκια και ρεύματα και τέλος. 

Μόνο όσοι είναι να σωθούν θα έχουν περίθαλψη και οι νέες ηλικίες (50 και κάτω) έχουν προτεραιότητα. 

θα πέφτει ξύλο στις ΜΕΘ με συγγενείς - γιατρούς 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, th_nikos είπε

Μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ο δήμαρχος Πύργου αναφέρει ότι άνθρωποι που είναι σε κατ' οίκον περιορισμό κάνουν κανονικά τις δουλειές τους και τις βόλτες τους στη πόλη. Προσωπική ευθύνη μηδέν.

Aυτο ακριβως θα γινει και αμα κλεισουν τα σχολεια...

Θα βλεπεις τις πλατειες γεματες με 15χρονα και 16χρονα...

Τα πιο μεγαλα θα ειναι στις καφετεριες...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...