Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stavpup είπε

από σταγονίδια νερού φτερνίσματος κλπ

Οχι για μεγαλυτερες ακτινες ελεγα

1 λεπτό πριν, 26ska είπε

Γενικά νομίζω το θέμα σαν λαός το έχουμε πάρει τελικά αψηφιστα και στο χαβαλε...Ελπιζω να μην γίνουμε σαν την Ιταλία,γιατί θα χαθεί η μπάλα άσχημα...Επιαης ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν ξεκινούν όλα τα σχολεια,εκκλησίες κτλ..Ρι περιμένουμε να γίνει να φτάσουμε τα 1000 κρούσματα;Μετα δεν θα μαζεύεται το πράγμα.

Δες το avatar μου :) be prepared 

Δημοσ.

δεν θα ξεχασω μια γρίπη  που ειχαμε μια χρονια,  ολη η οικογένεια  4 ατομα με 40 πυρετο. Αλλα το ξεπερασαμε και δεν ειχε ουτε ενας πνευμονια.  

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Ωραία τρομορεπορτάζ! 

Κοιτα κ εγώ αυτή την αντιμετώπιση είχα στην αρχή και τα ΜΜΕ τα έχω χεσμενα,αλλά νομίζω ότι το πράγμα έχει σοβαρεψει αρκετά.Δεν είναι πλέον πια να αστειευομαστε.Ολοι έχουμε ανθρώπους στις οικογένειες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stavpup είπε

δεν θα ξεχασω μια γρίπη  που ειχαμε μια χρονια,  ολη η οικογένεια  4 ατομα με 40 πυρετο. Αλλα το ξεπερασαμε και δεν ειχε ουτε ενας πνευμονια.  

Δεν ειναι απαραίτητο ότι θα πάει σε πνευμονία. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, 26ska said:

Κοιτα κ εγώ αυτή την αντιμετώπιση είχα στην αρχή και τα ΜΜΕ τα έχω χεσμενα,αλλά νομίζω ότι το πράγμα έχει σοβαρεψει αρκετά.Δεν είναι πλέον πια να αστειευομαστε.Ολοι έχουμε ανθρώπους στις οικογένειες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Με τον Η1Ν1 είχαμε νομίζω κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο νεκρούς?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στη Ιταλία έτσι όπως ξεκίνησε η ολη ιστορία, δε νομίζω πως θα άλλαζε κάτι ο,τι και να εκαναν...

Αν δεν το είχαν υποτιμήσει ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα και γενικά είναι ένα καλό, κακό δηλαδή, παράδειγμα του πόσο άσχημα μπορεί να πάει το πράγμα. 

Γι'αυτό πιστεύω ότι πρέπει τώρα που είναι σχετικά νωρίς, αν είναι, να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα. Αλλά δεν έχει και τόση σημασία τι πιστεύω εγώ και ο καθένας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, stavpup είπε

Και μεις οικογενειακως 2 μεγάλοι,2 παιδιά περασαμε πριν κάποια χρόνια την H1ν1 και μας έβγαλε τα συκωτια,υποφέραμε πραγματικά και μια χαρά εν τέλει,αλλά αυτό εδώ είναι άλλο πράγμα και πιο πολύ αγχώνομαι για τους γονείς μας που είναι μεγάλοι άνθρωποι με σοβαρά πρόβληματα υγείας ηδη.

3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Με τον Η1Ν1 είχαμε νομίζω κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο νεκρούς?

Γιατί τέτοια ειρωνεία; Είμαστε όλοι που ανησυχούμε αμόρφωτα ανθρωπακια κ εσύ ο υπεράνω;Γιατι τέτοια αντιμετώπιση στην ανησυχία των συνανθρώπων σου;

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 2
  • Confused 2
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, 26ska said:

Και μεις οικογενειακως 2 μεγάλοι,2 παιδιά περασαμε πριν κάποια χρόνια την H1ν1 και μας έβγαλε τα συκωτια,υποφέραμε πραγματικά και μια χαρά εν τέλει,αλλά αυτό εδώ είναι άλλο πράγμα και πιο πολύ αγχώνομαι για τους γονείς μας που είναι μεγάλοι άνθρωποι με σοβαρά πρόβληματα υγείας ηδη.

Γιατί τέτοια ειρωνεία; Είμαστε όλοι που ανησυχούμε αμόρφωτα ανθρωπακια κ εσύ ο υπεράνω;Γιατι τέτοια αντιμετώπιση στην ανησυχία των συνανθρώπων σου;

Είσαι σοβαρος? Που την είδες την ειρωνεία?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είσαι σοβαρος? Που την είδες την ειρωνεία?

Νόμιζα ότι μιλαγες περιπαικτικά,συγνώμη.

Δημοσ.

Εμάς πάντως η Η1ν1 πριν μια 5ετια μας σακατεψε οικογενειακώς για 20 μέρες,θυμάμαι είχα παραισθήσεις από τον πυρετό...Ευτυχως οι γονείς μου μεγάλοι άνθρωποι με προβλήματα υγείας δεν κόλλησαν...Τωρα τι γίνεται είναι το θέμα,που η φάση όλη είναι από ότι φαίνεται πολύ σοβαρότερη.

Δημοσ.

Οι 3 πιο ασφαλείς άνθρωποι του πλανήτη: Andrew Morgan, Oleg Skripochka, Jessica Meir

Βρίσκονται στον ISS.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 26ska είπε

Φυσικά και έχουμε ολοι άτομα δικά μας και ιδιαίτερα στήν Ελλάδα  "Θεός φυλάξει" εαν ξεφύγει η κατάσταση,θα έχει πραγματικά τεράστιες επιπτώσεις σε όλους,αφού και δεν θα υπάρχουν κρεβάτια και μονάδες εντ θεραπείας για όσους χρειαστούν για τους ανθρώπους τους,γίνεται που γίνεται χαμός στα νοσοκομεία επι χρόνια και έχουν γίνει τόσες περικοπές και έχουν κλείσει τόσα νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια "προ ιού" που θα έχουμε τραγικά απάνθρωπα σκηνικά,αν δεν αντιμετωπιστεί η κατάσταση και αν δεν βρεθεί σύντομα θεραπεία η κάποιο αποτελεσματικό εμβόλιο,συν το ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μετάλαξης του και να γίνει ακόμη πιο φονικός.

Συν τις άλλοις καταλαβαίνετε τι επιπτώσεις θα υπάρξουν ιδιαίτερα στήν Χώρα μας όπου έχει πολύ μεγάλο αριθμό ηλικιωμένων και η θνησιμότητα ανεβαίνει πραγματικά τρομακτικά,στίς μεγάλες ηλικίες ,ιδιαίτερα απο την Κρίση και την τεράστια ανεργία,υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων και αμέτρητες οικογένειες που καταφέρνουν να "συντηρούνται" λίγο η περισσότερο απο την βοήθεια απο τα ηλικιωμένα "συνταξιούχα" μέλη τους 😔

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...