Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αλήθεια πόσες κλίνες σε ΜΕΘ έχουμε στην Ελλάδα υπάρχουν επίσημα στοιχεία; Λειτουργικές φυσικά εννοώ...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, VanJ said:

Όχι στο πρώτο, ή όχι στο δεύτερο; Η και στα δυο;

Όχι δεν έχουμε... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Αλήθεια πόσες κλίνες σε ΜΕΘ έχουμε στην Ελλάδα υπάρχουν επίσημα στοιχεία; Λειτουργικές φυσικά εννοώ...

Άστο καλύτερα 😜

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, dimoskoutr said:

Το 2019 νομίζω είχαμε κάπου στις 700

Δημοσ.

Πρέπει να υπάρχουν κάποιες εκατοντάδες φοιτητές στην Ιταλία αυτή την στιγμή και από την κυβέρνηση της Ελλάδας δεν έχω ακούσει κάτι για αυτούς. Μου ξέφυγε κάτι ή είναι τόσο τραγικοί; Κάποιοι φοιτητές δεν ξέρουν καλά - καλά την γλώσσα αν είναι πρώτο έτος.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, guzel said:

Το ζήτημα είναι πόσες είναι ελεύθερες 

Ε αυτό το νούμερο αλλάζει συνεχώς.

Δημοσ.

700 περίπου, μιλάμε για δημόσιες μόνο ή και ιδιωτικές; Στην εφημερίδα της κυβέρνησης είπαν πως έχουν το δικαίωμα να επιτάξουν ιδιωτικές κλινικές όπως επίσης και χώρους διαμονής αν χρειαστεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα πω κατι λιγο τρελο; Υπαρχει περιπτωση να ειναι αερομεταδιδομενος; Και να μην το ξερουν; Γιατι βλεπω απλωνεται σαν τρελος

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Nα πω κατι λιγο τρελο; Υπαρχει περιπτωση να ειναι αερομεταδιδομενος; Και να μηνντο ξερουν; Γιατι βλεπω απλωνεται σαν τρελος

Και που να φτάσει στον χαλκό του ΟΤΕ , εκεί να δεις 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Nα πω κατι λιγο τρελο; Υπαρχει περιπτωση να ειναι αερομεταδιδομενος; Και να μην το ξερουν; Γιατι βλεπω απλωνεται σαν τρελος

από σταγονίδια νερού φτερνίσματος κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά νομίζω το θέμα σαν λαός το έχουμε πάρει τελικά αψηφιστα και στο χαβαλε...Ελπιζω να μην γίνουμε σαν την Ιταλία,γιατί θα χαθεί η μπάλα άσχημα...Επισης ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν κλείνουν όλα τα σχολεια,εκκλησίες κτλ..Τι περιμένουμε να γίνει να φτάσουμε τα 1000 κρούσματα;Μετα δεν θα μαζεύεται το πράγμα.

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...