Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το πρωί στον ΗΣΑΠ παρακολουθούσα μια κυρία που φορούσε μάσκα. Σε κάποια φάση έπιασε τη μάσκα της από το κέντρο της, την κατέβασε, έβγαλε ένα χαρτομάντηλο και φύσηξε τη μύτη της. Μετά ανέβασε ξανά τη μάσκα, δίπλωσε το χαρτομάντηλο με τις μύξες της και το τύλιξε στη μεταλλική χειρολαβή δίπλα στην πόρτα ώστε να κρατηθεί... 🤮

Ε ναι σωστά έπραξε, αρκεί να μην ξαναχρησιμοποιήσει το χαρτομάντηλο. Για σας τους υπόλοιπους αν πιστεύετε πως δεν θα κολλήσετε αν πιάσετε τη χειρολαβή ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ. Τα είπε η λοιμωξιολόγος.

Δεν έχεις ακούσει πως ότι φοβάται ο άνθρωπος το παθαίνει;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
19 λεπτά πριν, patsi είπε

9E027F49-2647-44B7-A9AB-CE4B60A1F347.png

Μας χαλατε και την διαθεση μεσημεριατικα, δεν μας εφτανε ο bill ερχεσαι και εσυ μας πετας και αυτο το... pic στα μουτρα! 😛 Περιμενω ποτε θα φυγει για να ξαναδω μαστερσεφ. (παρτε και ενα οφτοπικ -σαν το δικο σας- γιατι ουτε να τα ξεχωρισετε δεν μπορειτε - πολλοι αν κρινω απο τα λαικς)

6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το πρωί στον ΗΣΑΠ παρακολουθούσα μια κυρία που φορούσε μάσκα. Σε κάποια φάση έπιασε τη μάσκα της από το κέντρο της, την κατέβασε, έβγαλε ένα χαρτομάντηλο και φύσηξε τη μύτη της. Μετά ανέβασε ξανά τη μάσκα, δίπλωσε το χαρτομάντηλο με τις μύξες της και το τύλιξε στη μεταλλική χειρολαβή δίπλα στην πόρτα ώστε να κρατηθεί...🤮

αληθινή χτεσινή ιστορία,

περπατάω στο δρόμο και φτάνω στο στενό που θέλω να στρίψω δεξιά, με το μάτι μου πιάνω από αριστερά να έρχεται Κινέζος (δεν ειναι ρατσιστική η αναφορά) με μάσκα.

Στρίβω και ο Κινέζος ειναι τώρα πίσω μου σε απόσταση 2-3 μέτρων, περπατάμε έτσι για λιγο και αρχίζει και βήχει, οχι 1-2... καμιά 10αρια φορές κ είμαι σε φάση "γ#%^σ τον @^%*()# σου θα πεθάνουμε όλοι" :lol:  και είμαι να θέλω από τη μια να τον ρίξω μπουνιά άλλα από την άλλη να θέλω να τρέξω. Τελικά άνοιξα βήμα, άλλαξα και πεζοδρόμιο 🤣

• Sad 1

• Moderators
7 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

μια χαρά τα εχω διαβάσει,

μεταξύ μας τώρα, δεν είχαν να κάνουν με τη θεία κοινωνία τόσα ποστ

Σε παραλληλο συμπαν / φορουμ βρισκομαστε μαλλον.

• Moderators
5 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

...Τελικά άνοιξα βήμα, άλλαξα και πεζοδρόμιο 🤣

Και περασες διπλα απο την κυρια Χρυσουλα που σε χαιρετησε ενω ηταν Εκκλησια και ειχε κοινωνησει λιγες ωρες/μερες πιο πριν. :D 

Γιατι τα πραγματα μπορει να μην ειναι οπως μας φανηκαν.

• Like 1

32 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το χρηματιστήριο ήδη πέφτει λόγω κορωνοϊού και χάνουν δισεκατομμύρια οι πλούσιοι. 

Το χρυσό ομως είναι στα ύψη.εβγαλαν πολλά όσοι πονταραν

• Like 2

31 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το χρηματιστήριο ήδη πέφτει λόγω κορωνοϊού και χάνουν δισεκατομμύρια οι πλούσιοι. Οπότε θα έπρεπε να χαίρεσαι :P

Και εταιρίες που πέφτουν κάτω από το όριο των obligation & loans βαράνε κανόνι, κάνοντας άνεργους όλους όσους δούλευαν χτες..... 

Άλλο να χάσει από την τσέπη του ένας δισεκατομμυριούχος τα λεφτά και άλλο εταιρίες χάνουν capital στο χρηματιστήριο, μπαίνοντας σε αρνητική τροχεία πτώχευσης. 

• Moderators
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η Κίνα παραέχει λίγα κρούσματα όσο περνάνε οι μέρες. Το Ιράν το έχει πάρει η μπάλα 

Screenshot_20200308-131019.jpg

Η Ιταλια εχει μεγαλυτερες τασεις απο το Ιραν που επισης βεβαια εχει μεγαλη διασπορα. Το απογευμα που θα μπουν τα δικα της σημερινα, θα παρει ξανα την 3η σε κρουσματα θεση  η Ιταλια που ειχε χθες, εκτος αν περασει ΚΑΙ την κορεα σημερα σε κρουσματα και ειναι 2η σε αυτα, γιατι σε νεκρους ειναι 2η ετσι και αλλιως μετα την Κινα. :(

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η Κίνα παραέχει λίγα κρούσματα όσο περνάνε οι μέρες. Το Ιράν το έχει πάρει η μπάλα 

Screenshot_20200308-131019.jpg

Ποια χώρα είναι αυτή η Diamond Princess; 😋

Μόλις τώρα, coffeex είπε

Ποια χώρα είναι αυτή η Diamond Princess; 😋

Το πλοίο 

2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Η Ιταλια εχει μεγαλυτερες τασεις απο το Ιραν που επισης βεβαια εχει μεγαλη διασπορα. Το απογευμα που θα μπουν τα δικα της σημερινα, θα παρει ξανα την 3η σε κρουσματα θεση  η Ιταλια που ειχε χθες, εκτος αν περασει ΚΑΙ την κορεα σημερα σε κρουσματα και ειναι 2η σε αυτα, γιατι σε νεκρους ειναι 2η ετσι και αλλιως μετα την Κινα. :(

Μετά τις 3 δίνει νούμερα η Ιταλία και σίγουρα θα περάσει δεύτερη. 1000+ έχει κάθε μέρα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...