Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δηλαδή κάποιοι, οι πιο ψύχραιμοι ας το πούμε, θεωρείτε οτιδήποτε όλα τα μέτρα που παίρνονται και που θα παρθούν είναι υπερβολές; Ζημιά τόσων εκατομμυρίων απλά χωρίς λόγο; Πόσο πιθανό το βλέπετε αυτό;

Εγώ είμαι της άποψης πως μέχρι στιγμής καλά ήταν τα μέτρα που πάρθηκαν. Όμως επίσης πιστεύω πως η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου έχει πανικοβληθεί υπερβολικά (ενώ κυρίως να πλένουν χέρια μπορούν) και νιώθω πως πιθανότερο είναι η περισσότερη δυστυχία να έρθει λόγο οικονομικών επιπτώσεων παρά από θανάτους κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, guzel είπε

Μικρή ζημιά, αντίθετα το ώφελος μοιάζει μεγάλο μιας που καθαρίζει σιγά σιγά ο αέρας έπειτα από πολλά πολλά χρόνια!! Μπήκε φρένο στην κλιματική αλλαγή 

Κλιματικη αλλαγη ?

Εαν κλεισουν αυριο ολα τα ΜΜΜ και παρει ο καθενας το αμαξι του να δεις τι εχει να γινει....

1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε

Εγώ είμαι της άποψης πως μέχρι στιγμής καλά ήταν τα μέτρα που πάρθηκαν. Όμως επίσης πιστεύω πως η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου έχει πανικοβληθεί υπερβολικά (ενώ κυρίως να πλένουν χέρια μπορούν) και νιώθω πως πιθανότερο είναι η περισσότερη δυστυχία να έρθει λόγο οικονομικών επιπτώσεων παρά από θανάτους κλπ.

Μα και μόνο τα μέτρα που ακούς σε πανικοβάλλουν! Για ποια άλλη <<γρίπη>> πήραν τέτοια μέτρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Κλιματικη αλλαγη ?

Εαν κλεισουν αυριο ολα τα ΜΜΜ και παρει ο καθενας το αμαξι του να δεις τι εχει να γινει....

Γιατί θα έχεις του χρόνου χρήματα για βενζίνα αν συνεχιστεί η διασπορά του ιού το επόμενο δίμηνο; 

Στην Κίνα η ατμόσφαιρα έχει ήδη καθαρίσει 

1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Επεξ/σία από guzel

6 λεπτά πριν, guzel είπε

Γιατί θα έχεις του χρόνου χρήματα για βενζίνα αν συνεχιστεί η διασπορά του ιού το επόμενο δίμηνο; 

Στην Κίνα η ατμόσφαιρα έχει ήδη καθαρίσει 

Αμα δεν εχουν λεφτα για βενζινα του χρονου δεν θα εχουμε και για πετρελαιο οποτε θα αρχισουν παλι να ριχνουν στα τζακια οτι ξυλο βρουν ... 

Μια η αλλη παει....

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Τι δεν κατάλαβες, όλα καλά πάνε με τον κορονοιο, τα σκουπίδια τα σαιτ φταίνε που τρομοκρατούν τον κόσμο  😁

1 ώρα πριν, gorilas13 είπε

Με το να λες το αυτονόητο δεν κατηγορείς κανέναν.

Δε γίνεται κάθε 10 λεπτά στην τηλεόραση, ειδήσεις κτλ γιατροί, καθηγητές και προθυπουργοί να λένε για καλό πλύσιμο των χεριών και καλό πλύσιμο των χεριών...ενώ παράλληλα χιλιάδες ηλικιωμένοι σε κάθε άκρη της χώρας να φιλάνε εικόνες ο ένας πίσω απο τον άλλο.

Παντως θεωρω πιο επικινδυνο να τη πατησει καποιος απο καποιον νεο, που ειναι φορεας ασυμπτωματικος, παρα απο γερο που θα εχει τα θεματακια του. Η διασπορα θα γινει απο νεους που κινουνται σε μεγαλυτερη ακτινα παρα απο γερους.  

46 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δηλαδή κάποιοι, οι πιο ψύχραιμοι ας το πούμε, θεωρείτε οτι όλα τα μέτρα που παίρνονται και που θα παρθούν είναι υπερβολές; Ζημιά τόσων εκατομμυρίων απλά χωρίς λόγο; Πόσο πιθανό το βλέπετε αυτό;

Για εμενα ο διαχωρισμος ειναι σε αυτους που κατανοουν το προβλημα και σε αυτους που δε κατανοουν. Μετα γινεται ο διαχωρισμος σε ψυχραιμους και πανικοβλημενους. Ενας που κατανοει το προβλημα μπορει να πανικοβαλεται με την ελλειψη μετρων πχ. Οποτε μη θεωρεις οτι αυτους που βλεπεις εδω ψυχραιμους ειναι ικανοι να κρινουν τι ειναι υπερβολη και τι οχι. Οσους εχω εντοπισει να εχουν σωστη λογικη εδω, παρακολουθω προσεκτικα τι λενε είτε ειναι ψυχραιμοι ειτε οχι.

• Like 4

Ένα διασκεδαστικό κείμενο σχετικά με τα μηδενικά κρούσματα στην Τουρκία και πως να το πετύχουν και άλλες χώρες (προφανώς το κείμενο είναι χιουμοριστικό/ειρωνικό και όχι κανονικό, έτσι;):

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Αν δεν είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε αν είναι το huffpost έγκριτο site δεν μπορεί να σας βοηθήσει κανείς.

Επεξ/σία από eliasjuve

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό διευθυντής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου

Η σύζυγός του ήταν στο γκρουπ που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.Σύμφωνα με πληροφορίες o γιατρός είναι στενή επαφή ατόμου που ταξίδεψε στους Αγίους Τόπους από την περιοχή της Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα στην προσκυνηματική εκδρομή συμμετείχε η σύζυγος του, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα του ιού.

Ο άνδρας που φέρεται να ανήκει σε ευπαθή ομάδα, δεν είχε έρθει σ΄επαφή με άλλους εκδρομείς.Σε κατ' οίκον περιορισμό έχουν τεθεί τρεις Γιατροί που υπηρετούν στο Ακτινολογικό Τμήμα και μια Γιατρός από την Παθολογική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. 

-------------

Στο κόκκινο είναι ολο το ζουμί ! Γι αυτο γ@@ει  ο ιός γιατι τον μεταδίδεις πανεύκολα χωρίς να έχεις εκδηλώσει το παραμικρό σύμπτωμα!

Υγ αναβλήθηκε πάρα πολύ σωστά και ο μαραθώνιος της Βαρκελώνης.

• Like 2

3 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Έχουμε από τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο. Το λέει ο Π.Ο.Υ. όχι εγώ. 

Εγω επειδη εχω παει σε νοσοκομειο Ηνωμενο Βασιλειο και Γερμανια θα σου φανει παραξενο αλλα κατα μεγαλο βσθμο ισχυει 

• Like 2

1 λεπτό πριν, cumulus είπε

Εγω επειδη εχω παει σε νοσοκομειο Ηνωμενο Βασιλειο και Γερμανια θα σου φανει παραξενο αλλα κατα μεγαλο βσθμο ισχυει 

Από ποια άποψη; Γιατροί; Υποδομές;

• Like 1

2 λεπτά πριν, lightspeed είπε

Από ποια άποψη; Γιατροί; Υποδομές;

Υποδομες με τιποτα Ειμαστε πολυ πισω

Ιατροι και ενδιαφερον οσο και να φανει περιεργο .Αναμονη σε νοσοκομειο Λονδινου σαν εκτακτο περιστατικο  πανω 4 ωρες .Ημουν γριπιασμενος και τελικα οταν πηγα να φυγω με ειδε γιατρος

Επειδη ειμαι ασθματικος γριππες και τα σχετικα μπορει να με ξεκανουν.

Γερμανια επισης τα ζωα μου αργα .Ειχα πεσει στο τρεξιμο και ειχα χτυπησει ασχημα 

• Like 1

• Moderators
Στις 7/3/2020 στις 3:52 ΜΜ, cumulus είπε

Αναμονη σε νοσοκομειο Λονδινου σαν εκτακτο περιστατικο  πανω 4 ωρες .Ημουν γριπιασμενος και τελικα οταν πηγα να φυγω με ειδε γιατρος

Γιατι εδω ποσες ωρες θες; 4-6-8;

Το πρωτο κρουσμα cov στην Αθηνα, σε συνεντευξη της περιεγραψε τους ρυθμους που πηγαιναν τα νουμερα οσο περιμενε στο νοσοκομειο. Μεχρι να της παρουν δειγμα θα ηθελε δεκα ωρες τουλαχιστον.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...