Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Είμαι εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο.

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι από την προηγούμενη εβδομάδα που είδαμε το πρώτο κρούσμα δεν έχει έρθει καμιά απόφαση από το υπουργείο για την ενημέρωση των μαθητών.

Τι πρέπει να κάνουν αν θεωρήσουν τους εαυτούς τους ύποπτους ότι έχουν τον ιό...

Σήμερα που τους ρώτησα στις τάξεις που μπαίνω δεν μου απάντησε σωστά κανένας. Μιλάμε για παιδιά λυκείου ε...

Δηλαδή δεν πρέπει να υπάρξει ακριβής, σωστή ενημέρωση;

Δεν έχει αφιερωθεί ούτε μια ώρα από το πρόγραμμα για ενημέρωση. Υποθέτω και στα υπόλοιπα σχολεία παρόμοια κατάσταση επικρατεί... Τέλος τι στο καλό περιμένουν για να βάλουν λουκέτο για 15 μέρες σε όλα τα σχολεία μας; 

Παλι καλα που εχουν τους γονεις τους τα παιδια αυτα(επισης ειπαμε το internet ειναι μονο για να βλεπουμε Master Chef) για να τους ενημερωσουν για τα του ιου...oh wait 🤔

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Νωρίτερα πάντως μπήκε μια ανάρτηση που έλεγε ότι είχε γίνει παλιότερα έρευνα και δεν βρέθηκε να μεταδίδεται τίποτα μέσω της Θείας κοινωνίας. Κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον από μόνο του, ανεξάρτητα με το αν κάποιος πιστεύει ή όχι.

αν δεν μεταδίδεται ειναι θαύμα. αν μεταδίδεται ειναι θέλημα θεού. Σε κάθε περίπτωση η πίστη κερδίζει.

• Like 2

3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Εγώ ως σινεφίλ πιστεύω στην τέχνη, οπότε αν πάω στον κινηματογράφο δεν θα κολλήσω κορωνοιό.

Πάντως ο κορωνοιος τουλάχιστον στους δικούς μου φίλους έχει γίνει νο.1 δικαιολογία για όταν δεν γουστάρουν πολύ να πάνε κάπου. Οταν θέλουν όμως κάπως τον ξεχνάνε.

• Like 1

7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αυτά πες τα στον @AtiX που νομίζει οτι η Αθήνα καθάρισε...και το έχει γράψει 6-7 φορές σήμερα!

Αν ρωτήσεις κάποιον σχετικό επιστήμονα με τις ιώσεις θα σου πει οτι για έναν Χ αριθμό ασθενών που καταγράφονται πάντα θα υπάρχει ένας αριθμός πολλαπλάσιος του Χ των ασθενών που δεν καταγράφονται!

Ευχαριστώ που με μετράς αν και 3 φορές το εχω γράψει εκτός και αν μετράς και τα quote...

Όπως όμως προείπα στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός και βλέπω αρκετούς να προπληρώνουν...

Ελπίζω να μην περιμένεις τον πρώτο νεκρό για να με διασύρεις???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ευχαριστώ που με μετράς αν και 3 φορές το εχω γράψει εκτός και αν μετράς και τα quote...

Όπως όμως προείπα στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός και βλέπω αρκετούς να προπληρώνουν...

Ελπίζω να μην περιμένεις τον πρώτο νεκρό για να με διασύρεις???

Μετρημένα κουκιά είναι αυτά...

Επεξ/σία από agnostos13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παλι καλα που εχουν τους γονεις τους τα παιδια αυτα(επισης ειπαμε το internet ειναι μονο για να βλεπουμε Master Chef) για να τους ενημερωσουν για τα του ιου...oh wait 🤔

Ρε συ έχεις δίκιο οκ, άλλα εσύ σαν κράτος έχεις υποχρέωση ακόμη και αν οι κάτοικοι του κράτους σου είναι σκ@τ@δες σαν εμάς, να τους προστατέψεις. Ε στείλε ρε φίλε ένα ριμάδι φυλλάδιο οδηγιών, ένα τηλέφωνο, κάτι με την εντολή να διαβαστεί στις τάξεις. Επίσης ξαναγράφω κλείσιμο μια 15 άρα μέρες για να δούμε που πάει η κατάσταση. Αυτοί θα δώσουν εντολή για κλείσιμο όταν τα κρούσματα θα είναι 1000 και θα έχουμε και θύματα. Έλεος... Και όχι δεν είμαι τεμπέλης, μακάρι να ηρεμήσει η κατάσταση μέχρι Μάιο και πολύ ευχαρίστως θα έκανα 15 μέρες παραπάνω για να μην χάσουν την ύλη τους οι μαθητές.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1

9 minutes ago, zio10 said:

είχε γίνει παλιότερα έρευνα και δεν βρέθηκε να μεταδίδεται τίποτα μέσω της Θείας κοινωνίας

Ο ίδιος άνθρωπος, όμως επισημαίνει το εξής

image.png.1bf41ee2f91046f449b13aee6402e45f.png

• Like 2

16 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Και γω το πσιτευω αυτο. Το θεμα ομως ειναι να μην αρρωσταινουν ολοι μαζι και δεν υπαρχουν κρεβατια στα νοσοκομεια, το θεμα ειναι τι γινεται με τη δουλεια του καθενος, τι κανει αν μεινει σπιτι, πως ψωνιζει αν μενει μονος του κτλ κτλ. και οχι οι μασκες. Αν ξεφυγει πολυ οσο δε παιρνουν μετρα πρεπει να αλλαξει η η ατζεντα των προβληματων. Θα ερθουν και οι τουριστες σε λιγο και πρεπει να προετοιμαστουμε.

Ειπε οτι η αθηνα καθαρισε? Αφου δεν παιρνουν ουτε ενα μετρο. Οσο υπαρχει συνδεση με τις χωρες που εχουν πολλα κρουσματα το προβλημα θα αυξανεται.

Δεν ειπα οτι καθάρισε, ανέφερα ότι δεν έχουμε την μεγάλη διασπορά που κάποιοι νομίζουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...

3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Μετρημένα κουκιά είναι αυτά...

Αυτο λέω και εγώ... απλά μερικοί φαίνεται να λειτουργούν σαν να παρακαλάνε να έχουμε νεκρούς μόνο και μόνο για να μπουν στο inso και να μας (την) πουν (για το) πόσο σωστοί ήταν...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ρε συ έχεις δίκιο οκ, άλλα εσύ σαν κράτος έχεις υποχρέωση ακόμη και αν οι κάτοικοι του κράτους σου είναι σκ@τ@δες σαν εμάς, να τους προστατέψεις. Ε στείλε ρε φίλε ένα ριμάδι φυλλάδιο οδηγιών, ένα τηλέφωνο, κάτι με την εντολή να διαβαστεί στις τάξεις. Επίσης ξαναγράφω κλείσιμο μια 15 άρα μέρες για να δούμε που πάει η κατάσταση. Αυτοί θα δώσουν εντολή για κλείσιμο όταν τα κρούσματα θα είναι 1000 και θα έχουμε και θύματα. Έλεος... Και όχι δεν είμαι τεμπέλης, μακάρι να ηρεμήσει η κατάσταση μέχρι Μάιο και πολύ ευχαρίστως θα έκανα 15 μέρες παραπάνω για να μην χάσουν την ύλη τους οι μαθητές.

Έστω οτι έκλειναν τα σχολεία 15/3 - 15/5, που ας υποθέσουμε οτι θα έχει ηρεμίσει το θέμα (θα έχουν πιάσει και οι ζέστες που ίσως βοηθήσουν), θα πήγαινες να κάνεις μάθημα έως 15/8 για να κλείσει η χρονιά;

Επεξ/σία από agnostos13

Ρουμανία

Ένας γιατρός ενημερώνει το ποίμνιο https://www.orthodoxianewsagency.gr/patriarxeia/patriarxio_roumanias/roumania-enas-giatros-enimeronei-to-poimnio/

Η ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας επιτρέπει στους πιστούς να μην ασπάζονται τις εικόνες και να χρησιμοποιούν μίας χρήσεως κουταλάκι για την μετάληψη για να αποφύγουν την μετάδοση του νέου ιού, καθώς επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στη χώρα. https://www.typosthes.gr/diethni/209878_metalipsi-me-koytalakia-mias-hrisis-sti-roymania-logo-koronoioy

Πρόστιμο σε πολίτη που δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο ασφαλείας https://www.protothema.gr/world/article/981901/koronoios-prostimo-se-politi-pou-den-akolouthise-to-protokollo-asfaleias-sti-roumania/

Δεν ξέρουν αυτοι...

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...