Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Just now, pontez2 said:

Οπότε θεωρεις οτι όποιος έχει παιδί, ας κόψει το κεφάλι του.

Να μείνει άνεργος.

Αφού θα πεθάνει, τι σημασία έχει! 😛 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Οπότε θεωρεις οτι όποιος έχει παιδί, ας κόψει το κεφάλι του.

Να μείνει άνεργος.

Οχι ειμαι της αποψης να σκοτωθουν οι γεροι για να εχει τη δουλεια του. 

• Like 1

5 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Υπαρχουν και κατω των 50 ετων που ακομα νοιαζονται για τους γονεις τους. Απλο ειναι,.

Οποιος εχει προβλημα με  τη δουλεια του θα βρεθει αλλος ανεργος να καλυψει τη θεση. Για την οικονομια της χωρας το ιδιο ειναι.. Εγω απλα διαβαζω τους προσωπικους σου φοβους που δεν αφορουν το συνολο.. 

Να υποθεσω οτι εισαι δημοσιος υπαλληλος ? ή εχεις μαγαζι που το δουλευεις μονος σου ?

Δεν ειπα οτι συμφωνω εγω με αυτο που εγραψα απλα μερικες φορες η πραγματικοτητα ειναι πολυ δυσαρεστη για πολλους...

1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε

Οχι ειμαι της αποψης να σκοτωθουν οι γεροι για να εχει τη δουλεια του. 

Απλα οι γεροι μπορουν ανετα να κατσουν σπιτι τους και να κοψουν τις βολτες με τα ΜΜΜ (μπαινουν στην αφετηρια και κατεβαινουν στο τερμα για βολτα)

Να κοψουν για λιγο τις εκδρομες με τα ΚΑΠΗ (κανουν 10-20 το χρονο μερικοι)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω υποσχεθει να τα υπενθυμιζω καθε τοσο.

Παλια απαντηση την περιοδο που δεν ηθελαν καποιοι δραστικα μετρα για 1 κρουσμα και τωρα λενε οτι καλυτερα να αυξηθουν τα κρουσματα επειδη συμφερει τη χωρα.

Στις 1/3/2020 στις 2:54 ΜΜ, Curtis76 είπε

Για να μπορεσω να καταλαβω τον συλλογισμο σου θα ηθελα να μου πεις, τι μετρα πρεπει να παρουμε αν γινουν τα κρουσματα 1500. Τοτε νομιζω οτι θα λεες, τι να κανουμε δε σταματαει τωρα, ειναι αργα, οσοι ειναι να αρρωστησουν θα αρρωστησουν. Και αν δε το λες εσυ θα το λενε αλλοι. Τωρα για ενα μηνα πρεπει να παρθουν σκληρα μετρα ωστε μετα να ειμαστε καλα.

Απαντηση που πρεπει να σκεφτει ο καθενας σε ποια κατηγορια ειναι ακομα. Ο billdanos φαινεται περιεργος παντως.

Στις 29/2/2020 στις 4:50 ΜΜ, Curtis76 είπε

Το προβλημα θα ακολουθησει τα σταδια ψυχολογιας που εχουν μελετηθει. Στην αρχη υπαρχει ο σχετικος χαβαλες, στο προηγουμενο ποστ που κλειδωσε, ηταν πολλοι αυτοι που ελεγαν οτι δεν ειναι σοβαρος ιος, και πως η απλη γριπη εχει περισσοτερα θυματα κτλ κτλ, τωρα δεν σχολιαζουν, στη συνεχεια θα υπαρξει προβληματισμος, ισως και φοβος, λιγος πανικος και αργοτερα θα υπαρξει η σωστη αντιμετωπιση. Καποιοι θα αρρωστησουν και θα τους περασει ευκολα, σε καποιους πιο δυσκολα, αλλα ο φοβος του αγνωστου θα εχει φυγει.

υγ οσοι πηδανε ενα απο τα σταδια, ή μενουν πισω σε σχεση με τους πολλους θα φαινεται περιεργος.

7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Να υποθεσω οτι εισαι δημοσιος υπαλληλος ? ή εχεις μαγαζι που το δουλευεις μονος σου ?

Δεν ειπα οτι συμφωνω εγω με αυτο που εγραψα απλα μερικες φορες η πραγματικοτητα ειναι πολυ δυσαρεστη για πολλους...

Απλα οι γεροι μπορουν ανετα να κατσουν σπιτι τους και να κοψουν τις βολτες με τα ΜΜΜ (μπαινουν στην αφετηρια και κατεβαινουν στο τερμα για βολτα)

Τα ορια συνταξιοδοτησης ειναι στα 67 τι μου λες τωρα?  Οσους ειναι πανω απο 50 τους λες γερους. Να αρχισω και γω να λεω οι νεοι να παιξουν μπασκετ στο σπιτι τους να δω αν θα βγει νοημα στη συζητηση

Επεξ/σία από Curtis76

Στο rainews πάντως διάβαζα οτι λόγω του κλεισίματος των σχολείων στην Ιταλία, οι απουσία των γονιών από την εργασία τους πληρώνεται κανονικά.

Αν ισχύει, αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά.

• Super Moderators
5 minutes ago, Curtis76 said:

Επειδη εχω υποσχεθει να τα υπενθυμιζω καθε τοσο.

Παλια απαντηση την περιοδο που δεν ηθελαν καποιοι δραστικα μετρα για 1 κρουσμα και τωρα λενε οτι καλυτερα να αυξηθουν τα κρουσματα επειδη συμφερει τη χωρα.

Απαντηση που πρεπει να σκεφτει ο καθενας σε ποια κατηγορια ειναι ακομα. Ο billdanos φαινεται περιεργος παντως.

Ο BillDanos πιάνει το κεφάλι του μουρμουρίζοντας ..."Θεέ μου, Θεέ μου" (σαν γενικότερη έκφραση το λέω, μη νομίζετε πως περιμένω να μου απαντήσει κανείς)... :) 

8 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Δεν εχω κοψει κατι απο το ποστ σου. Δεν γραφεις καπου οτι διαφωνεις με αυτα που γραφεις . Κανε επεξεργασια στο ποστ αν κατι δε σε εκφραζει, δικο σου ειναι.

Υπεθεσε οτι θες δεν αφορα το συνολο παντως.

• Super Moderators
2 minutes ago, pontez2 said:

Στο rainews πάντως διάβαζα οτι λόγω του κλεισίματος των σχολείων στην Ιταλία, οι απουσία των γονιών από την εργασία τους πληρώνεται κανονικά.

Αν ισχύει, αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά.

Για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να καλυφθεί αυτό. Αν συνεχιστεί όμως για περισσότερο, κανείς δεν θα θέλει (ούτε θα μπορεί) να πληρώνει τους εργαζομενους χωρίς να δουλεύουν! 

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να καλυφθεί αυτό. Αν συνεχιστεί όμως για περισσότερο, κανείς δεν θα θέλει (ούτε θα μπορεί) να πληρώνει τους εργαζομενους χωρίς να δουλεύουν! 

Εκτος απο γιατρος εισαι και οικονομολογος βλεπω. Αξιος αξιος.

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά για 2 εβδομάδες.

Το πάνε σαν να ειχαν να κάνουν με επιδημία όπου οι μισοί εργαζόμενοι ειναι άρρωστοι. Τους πληρώνουν κανονικά.

Δε μπορεις να διωξεις κάποιον επειδη ειναι άρρωστος ας πουμε.

• Like 1

Εντωμεταξύ τον τελευταίο μήνα  στην 1 σελίδα του insomnia υπάρχουν συνέχεια άρθρα για ακυρώσεις συνεδρίων, εκθέσεων κλπ παγκόσμια, αλλά εντάξει μια απλή γρίπη δείχνει να είναι  

• Like 2

• Super Moderators
4 minutes ago, Curtis76 said:

Εκτος απο γιατρος εισαι και οικονομολογος βλεπω. Αξιος αξιος.

Πάρε ένα ignore τώρα γιατί βαρέθηκα και δεν έχει και πλακα!

Στο ενδιάμεσο, πάρε και κάνα όπλο να το στήσεις στο μπαλκόνι για να πυροβολείς όσους νομίζεις πως έχουν πυρετό (για το καλό των υπολοίπων πάντα)! :) 

2 ώρες πριν, k_w_t είπε

Δεν ειπα οτι συμφωνω ουτε οτι ειναι δικη μου αποψη.

Αλλα ακουγα μια σχετικη συζητηση σε ραδιοφωνο με το θεμα .

Ειλικρινα με εβαλε σε σκεψεις. και κοιταξα τα νουμερα...

Οικονομολογος ηταν αυτο που το ελεγε ..

7 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Δεν εχω κοψει κατι απο το ποστ σου. Δεν γραφεις καπου οτι διαφωνεις με αυτα που γραφεις . Κανε επεξεργασια στο ποστ αν κατι δε σε εκφραζει, δικο σου ειναι.

Υπεθεσε οτι θες δεν αφορα το συνολο παντως.

Διαβαζουμε ολο το νημα ?

• Super Moderators
5 minutes ago, pontez2 said:

Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά για 2 εβδομάδες.

Το πάνε σαν να ειχαν να κάνουν με επιδημία όπου οι μισοί εργαζόμενοι ειναι άρρωστοι. Τους πληρώνουν κανονικά.

Δε μπορεις να διωξεις κάποιον επειδη ειναι άρρωστος ας πουμε.

Προφανώς. Αν όμως αυτό κρατήσει πολύ, δεν θα μπορούν να καλύπτουν τους μισθούς χωρίς να υπάρχει εργασία. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...