Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή έχω μαγαζί στο λέω, τα λεφτά που δίνεις στο κράτος, το κράτος τα δίνει στους συνταξιούχους και μετά αυτοί τα διοχετεύουν στην αγορά με τον Α ή τον Β τρόπο.

Δεν συμφέρει την αγορά να αφαιρεθούν βίαια ας πούμε 50k ή 100k καταναλωτές από την εξίσωση. Ο οικονομολόγος που το είπε αυτό είναι αστείος, πρέπει να πάει πίσω στο δημοτικό.

Για αυτό είπε  τον προϋπολογισμό όχι την αγορά ...

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, για απαντηστε μου κατι , εσεις που τα ξερετε καλυτερα

Αν πας στο φουρνο και πανω απο το ταψι με τα κουλουρια , τους χαλβαδες κλπ (ναι αυτα που ειναι εκτος βιτρινας, επειδη δεν χωρανε ) μιλανε και βηχουν 578 ατομα την μερα...αποκτας εξτρα αντισωματα ? 😂

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
Just now, bluesattack said:

Ρε παιδια, για απαντηστε μου κατι , εσεις που τα ξερετε καλυτερα

Αν πας στο φουρνο και πανω απο το ταψι με τα κουλουρια , τους χαλβαδες κλπ (ναι αυτα που ειναι εκτος βιτρινας, επειδη δεν χωρανε ) μιλανε και βηχουν 578 ατομα την μερα...αποκτας εξτρα αντισωματα ? 😂

Συνήθως αυτά τα χουν σκεπασμένα με μεμβράνη, ειδικά τους χαλβάδες που αναφέρεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Συνήθως αυτά τα χουν σκεπασμένα με μεμβράνη, ειδικά τους χαλβάδες που αναφέρεις.

Συνηθως ? Οσο συνηθως κερδιζει και ο Ολυμπιακος την Αρσεναλ 😂

• Like 1
Δημοσ.

Βγαίνει ο Τσιόρδας που είναι εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας και λέει ότι μπορεί να νοσήσει το 5% - 15% του πληθυσμού. 

Δηλαδή από 500.000 έως 1.500.000 εκατομμύρια άνθρωποι.  

Αν το ποσοστό θνησιμότητας είναι 1% (για άλλα διαβάζουμε, αλλά να το δούμε γιατί στην αρχή έλεγαν για 2% μετά ο WHO είπε ότι δείχνει για 3,4%) τότε θα πεθάνουν από 5.000 έως 15.000. 

Κατά τα άλλα μετράμε τα θύματα από την γρίπη 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, bluesattack said:

Συνηθως ? Οσο συνηθως κερδιζει και ο Ολυμπιακος την Αρσεναλ 😂

Χαχαχ, δεν έχω πετύχει ξεσκέπαστα ταψιά tbh. Κουλούρια τώρα που το λες, ναι. Ίσως λόγω της κατάστασης, αλλάξουν τακτική.

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, telis said:

Βγαίνει ο Τσιόρδας που είναι εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας και λέει ότι μπορεί να νοσήσει το 5% - 15% του πληθυσμού. 

Δηλαδή από 500.000 έως 1.500.000 εκατομμύρια άνθρωποι.  

Αν το ποσοστό θνησιμότητας είναι 1% (για άλλα διαβάζουμε, αλλά να το δούμε γιατί στην αρχή έλεγαν για 2% μετά ο WHO είπε ότι δείχνει για 3,4%) τότε θα πεθάνουν από 5.000 έως 15.000. 

Δεν βγαίνουν τα ποσοστά που λέει, είναι εντελώς αβάσιμα.

Αν νοσήσει το 5%, τότε θα νοσήσει το 95% (με τη συντριπτική πλειοψηφία να το περνάει με πολύ ήπια συμπτώματα).

Δηλαδή θα νοσήσω εγώ και δεν θα νοσήσουν τα παιδιά μου και η γυναίκα μου; Ή το προσωπικό που δουλεύουμε μαζί; Μην ξεχνάμε ότι κάποιος μπορεί να είναι φορέας για πολλές μέρες χωρίς να το γνωρίζει και άρα να έχει επαφές με όλους.

Δημοσ.

Ένας δικηγόρος στην Αμερική μετέδωσε τον ιό στη σύζυγό του, στα δύο παιδιά του, σε ένα φίλο του, στη σύζυγο και τα τρία παιδιά του φίλου του και σε ένα συνάδελφό του που τον μετέφερε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και σε άλλους...

https://www.businessinsider.com/new-york-second-coronavirus-case-attorney-law-firm-grand-central-2020-3

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν βγαίνουν τα ποσοστά που λέει, είναι εντελώς αβάσιμα.

Αν νοσήσει το 5%, τότε θα νοσήσει το 95% (με τη συντριπτική πλειοψηφία να το περνάει με πολύ ήπια συμπτώματα).

Δηλαδή θα νοσήσω εγώ και δεν θα νοσήσουν τα παιδιά μου και η γυναίκα μου; Ή το προσωπικό που δουλεύουμε μαζί; Μην ξεχνάμε ότι κάποιος μπορεί να είναι φορέας για πολλές μέρες χωρίς να το γνωρίζει και άρα να έχει επαφές με όλους.

Είναι εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας. Δεν ξέρω αν βγαίνουν ή όχι. Και λέει ότι ΙΣΩΣ να φτάσουμε σε αυτά τα νούμερα. Επί αυτού κάνω την αναγωγή με πολύ συντηρητικά ποσοστά θανάτου. 

Μακάρι εννοείται να είναι αυτά μλκιες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, FCastor είπε

Ένας δικηγόρος στην Αμερική μετέδωσε τον ιό στη σύζυγό του, στα δύο παιδιά του, σε ένα φίλο του, στη σύζυγο και τα τρία παιδιά του φίλου του και σε ένα συνάδελφό του που τον μετέφερε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και σε άλλους...

https://www.businessinsider.com/new-york-second-coronavirus-case-attorney-law-firm-grand-central-2020-3

Πλεον δεν θεωρω οτι φταιει ο κοσμος...Αν δεν υπαρχουν συμπτωματα για τοσες μερες τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος η το κρατος?

• Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, telis said:

Γιατί? Αυτά τα θύματα  που τα αγνοούμε τόσα χρόνια και κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε ...δεν έχουν ψυχή (λέμε τώρα)? :)

Ένας άνθρωπος ηλικιωμένος ή με άλλα προβλήματα, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσει επιπλοκές είτε κολλήσει την απλή γρίπη είτε τον Corona... Απλά στην πρώτη περίπτωση το θεωρούμε πλέον "συνηθισμένο"! 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πλεον δεν θεωρω οτι φταιει ο κοσμος...Αν δεν υπαρχουν συμπτωματα για τοσες μερες τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος η το κρατος?

Ουσιαστικά το έβαλα περισσότερο γιατί μου έκανε εντύπωση και γιατί είναι ενδεικτικό της μεταδοτικότητας του ιού.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Δεν ειπα οτι συμφωνω ουτε οτι ειναι δικη μου αποψη.

Αλλα ακουγα μια σχετικη συζητηση σε ραδιοφωνο με το θεμα .

Ειλικρινα με εβαλε σε σκεψεις. και κοιταξα τα νουμερα...

Οικονομολογος ηταν αυτο που το ελεγε ..

Διευθυντή του ΔΝΤ κατευθείαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...