Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αμα φτασουμε σε σημειο να μην μπορουμε να παμε ουτε στην εκκλησια,

τοτε θα εχουμε φτασει σε αποκαλυπτικες εποχες, οπως βλεπουμε σε κατι ταινιες, με μασκες, μες τα συντριμια, μες σε ερημιες πολεων αλλα και εξοχες, και θα ειναι δραματικά...

Παρεπιπτοντως δε, ποτε κανενας ιος δεν μεταδοθηκε ποτε, απο το κοινο ποτηριο της θειας κοινωνιας, εικοσι αιωνες τωρα...αν ειχε γινει, οι καθε λογης διωκτες θα το ειχαν κανει βουκινο.... αλλα πως να γινει; Εκει μες το αγιο ποτηριο, ειναι ο ιδιος ο Χριστος...ειναι ποτε δυνατον, η πηγη της Ζωης, να ειναι φορεας μολυσματικων ασθενειων; Ενα θαυμα επαναλαμβανομενο ....

Ελπίζουμε όλοι να τρολαρεις 

• Like 7
  • Thanks 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αμα φτασουμε σε σημειο να μην μπορουμε να παμε ουτε στην εκκλησια,

τοτε θα εχουμε φτασει σε αποκαλυπτικες εποχες, οπως βλεπουμε σε κατι ταινιες, με μασκες, μες τα συντριμια, μες σε ερημιες πολεων αλλα και εξοχες, και θα ειναι δραματικά...

Παρεπιπτοντως δε, ποτε κανενας ιος δεν μεταδοθηκε ποτε, απο το κοινο ποτηριο της θειας κοινωνιας, εικοσι αιωνες τωρα...αν ειχε γινει, οι καθε λογης διωκτες θα το ειχαν κανει βουκινο.... αλλα πως να γινει; Εκει μες το αγιο ποτηριο, ειναι ο ιδιος ο Χριστος...ειναι ποτε δυνατον, η πηγη της Ζωης, να ειναι φορεας μολυσματικων ασθενειων; Ενα θαυμα επαναλαμβανομενο ....

Εντωμεταξύ αυτό ισχυει για τον πληθυσμό των χριστιανών ορθοδόξων μόνο. Οι υπόλοιποι θα κολλήσουν.

Επειδή θα πάει αλλού ή κουβέντα δεν το συνεχίζω. Πάντως να καλούν πιστούς για πανηγύρια και προσευχές και να υπάρχει συνωστισμος με τον ιό να κάνει βόλτες, είναι το λιγότερο ανευθυνότητα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

το θεμα ειναι οτι στην Ιαπωνια εχουν αρχισει και απολυουν αβερτα κοσμο απο τις επιχειρήσεις λογω της οικονομικης κρισης που εχει προκαλεσει ο ιος.

περιεγραφε την κατασταση προχτες μια twitch streamer που παρακολουθω, ειχε μεταναστευσει προπερυσι μαζι με το ταιρι της απο αγγλια στην ιαπωνια για να δουλεψουν εκει, και τωρα δεν ξερει τι της ξημερωνει αυριο, μονο τα κλαματα δεν ειχε βαλει. 😪

αν την δευτέρα έχουμε ξέσπασμα στην αθήνα, θα κλάψουμε όλοι μαζί. όποιος ειναι σε δουλεια που επηρεάζεται άμεσα έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lilith19 είπε

https://porto-rafti.gr/υπάρχει-σχέδιο-για-κλείσιμο-όλων-των-σ/ 

Δεν ξέρω αν έχει σχολιαστεί, δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα, αναρωτιέμαι γιατί δεν προχωρούν στο κλείσιμο των σχολείων εφόσον είχε αναφερθεί και ως μέτρο πρόληψης σε ΦΕΚ σχετικό με τον ιό αλλά και επισημάνθηκε ξανά από ειδικούς. 

Τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι καποιος Billdanos εσβησε την επιμαχη τροπολογια. Η βουλη ψαχνει να βρει τον λογο του ban. (γελα bill ηταν καλο)

Ο ενοχος βρεθηκε να κυκλοφορει στα στενα της καλλιδρομιου 

Image result for coronavirus funny pics

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Θα την πληρώσουμε όλοι γι αυτούς που έκαναν ταξιδαρες. Και συνεχίζουν. 

FB_IMG_1583443757099.jpg

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Αυτή την περίοδο δεν είναι να ταξιδεύεις.πρωτα η υγεια,προσεχουμε για να έχουμε.

Θεσσαλονίκη μένω άκουγα πριν κανα 2 ώρες ασθενοφόρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lilith19 είπε

https://porto-rafti.gr/υπάρχει-σχέδιο-για-κλείσιμο-όλων-των-σ/ 

Δεν ξέρω αν έχει σχολιαστεί, δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα, αναρωτιέμαι γιατί δεν προχωρούν στο κλείσιμο των σχολείων εφόσον είχε αναφερθεί και ως μέτρο πρόληψης σε ΦΕΚ σχετικό με τον ιό αλλά και επισημάνθηκε ξανά από ειδικούς. 

Το να κλείσουν τα σχολεία και την ίδια ώρα να είναι ανοιχτά μαγαζιά, καφετέριες, μπαρ, ίντερνετ καφέ, φροντιστήρια, γυμναστήρια, αθλητικοί σύλλογοι, εκκλησίες που τρώνε όλοι από το ίδιο κουτάλι κλπ είναι μια τρύπα στο νερό.. Συν τα ταξίδια στο εξωτερικό και ειδικά στις επικίνδυνες περιοχές.

Επεξ/σία από _linuslost_
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, Curtis76 said:

Τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι καποιος Billdanos εσβησε την επιμαχη τροπολογια. Η βουλη ψαχνει να βρει τον λογο του ban. (γελα bill ηταν καλο)

Ο ενοχος βρεθηκε να κυκλοφορει στα στενα της καλλιδρομιου 

Image result for coronavirus funny pics

Είναι που είναι τούβλα οι περισσότεροι πλέον, θα τους κλείσουμε και τα σχολεία και μετά θα πεθαίνουν μόνοι τους λόγω βλακείας! (είδες? Εγω μπορώ καλύτερα 😁)

8 minutes ago, margaritagr said:

Εγώ που τρελαίνομαι για ταξιδάκια, μπορώ να παω όπου θέλω και μετά όταν γυρίσω να κάτσω σπίτι μου για 14 μέρες? 😊

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε

Το να κλείσουν τα σχολεία και την ίδια ώρα να είναι ανοιχτά μαγαζιά, καφετέριες, μπαρ, ίντερνετ καφέ, φροντιστήρια, γυμναστήρια, αθλητικοί σύλλογοι, εκκλησίες που τρώνε όλοι από το ίδιο κουτάλι κλπ είναι μια τρύπα στο νερό..

Δεν αρκεί από μόνο του, συμφωνώ, θα περιόριζε όμως σε έναν σημαντικό βαθμό την μετάδοση του ιού.https://www.npress.gr/health/koronoios-ellinas-kathigitis-toy-yale-pro/?fbclid=IwAR039oxLW_RwsSkP0EsFjk6eweFGKcd87IdUEVHNV9Bx0L7WbrpYEC-LgB8

Ειδικά παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, όσο και να τους λένε ότι πρέπει να τηρούν τις οδηγίες πρόληψης, μία που θα πλύνουν τα χέρια, μια μετά θα φάνε από το τοστ του άλλου, θα φτερνιστούν πάνω του κτλ. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν γίνει και σχολικές εκδρομές στην Ιταλία ή έχουν περάσει από εκεί αλλά δεν έχει ακουστεί κιχ πουθενά. 

Επεξ/σία από eliasjuve
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...