Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Να κλείσουνε τα σχολεια? Την αδερφή μου την ρωτάτε που θα αφήσει τα παιδιά της? (όπου αδερφή μου....βάλτε τον κάθε γονιό....)

Αν είναι έτσι να κλείσουνε και οι επιχειρήσεις, να μην δουλεύουμε, για να κρατησουνε τα παιδιά.

Να σταματήσουν τα ταξίδια? Να κλείσουνε τα σούπερ?

Για μένα, εφόσων δεν μπορεί να υπάρξει πρόληψη (με εμβόλιο..), τότε θα πρέπει να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση σε όσους νοσήσουν!

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Απολύμανση καλή σε χώρους όπως σχολεία, αεροδρόμια κλπ.

Το να γονατίσεις τη ζωή, είναι το τελευταίο τελευταίο μέτρο που παίρνεις.

Στην Κίνα το μαζέψανε, αν όντως το μαζεψανε, επειδή πήραν τόσο δραστικά μέτρα πάντως.

• Like 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε

Μάλιστα, οπότε αν καταλαβαίνω εγώ υπάρχω εδω μέσα για να σου γράφω ιστορίες για να γελάς, και για να μην εχω γνώμη.

Είναι τραγικό αυτό που λες, λυπάμαι πραγματικά!

Ήταν χιουμοριστικό το ποστ βρε άνθρωπε!

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Στην Κίνα το μαζέψανε, αν όντως το μαζεψανε, επειδή πήραν τόσο δραστικά μέτρα πάντως.

Σύμφωνοι.

Πρωτα απο ολα ομως, παρολο τα 31 θύματα, δεν έχουμε ακόμη νεκρό. Οπότε αντιμετωπίζεται....

Εαν φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις, συμφωνω να παρθούν ακραίες λυσεις!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Όπως ειπωθηκε και νωρίτερα, το να παραλύση η χωρα δεν ειναι λύση.

Αμφιβάλλω αν θα κλείσουν και όλα τα σχολεία (μετά θα έχεις διαμαρτυρίες απο τους εργαζομενους γονείς αν δεν τους δικαιολογησεις τις άδειες)

Η μη επιβολη μετρων δεν ειναι λυση οπως λεγεται παντου. Διαφορετικα θα το αφηναν στη τυχη του. Μονο στην ελλαδα ακουγονται τετοιες αποψεις. Βασικα πρεπει να προσαμοζομαστε στα νεα δεδομενα και να μην ψαχνουμε τροπους να συνεχισουμε τη ζωουλα μας χωρις να εχει γινει τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Εντάξει, σίγουρα είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά τι μέτρα ακριβώς προτείνεται? Να σταματήσουν οι αεροπορικές?

Όχι απλα για αρχή να περιορίζονται τα ταξίδια μόνο για λόγους δουλειάς. Να υπογράφει η εταιρεία ότι σε στέλνει με δική της ευθύνη και σε περίπτωση που νοσήσεις τότε να είναι υποχρεωμένη να σου πληρώσει 14 μέρες αναρρωτική άδεια. Τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα (3-6 μήνες κανείς δεν ξέρει) που δεν ξέρουμε πόσο μέρος του πληθυσμού θα έχει νοσήσει και άμα θα μειωθεί η εξάπλωση με την αλλαγή του καιρού, δεν βρίσκω το λόγο να συνεχίζονται τα ταξίδια αναψυχής.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Σύμφωνοι.

Πρωτα απο ολα ομως, παρολο τα 31 θύματα, δεν έχουμε ακόμη νεκρό. Οπότε αντιμετωπίζεται....

Εαν φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις, συμφωνω να παρθούν ακραίες λυσεις!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Ρωτάς αν η χλωρίωση της πισίνας σκοτώνει τον ιό. Ναι τον σκοτώνει αλλά ας πούμε πας με συγκοινωνία στο κολυμβητήριο, θα έχεις πιάσει χειρολαβές, θα εισπνεύσεις τις ανάσες των επιβατών, θα πας στο locker room να αλλάξεις και σε κάποιο ενδιάμεσο στάδιο ο ιός θα έχει καθήσει ήδη στους πνεύμονές σου. Ο μόνος τρόπος για να απολυμανθείς είναι να μετατραπείς σε αμφίβιο ον. Απλή λογική.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vangelis_D9 είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Ρωτάς αν η χλωρίωση της πισίνας σκοτώνει τον ιό. Ναι τον σκοτώνει αλλά ας πούμε πας με συγκοινωνία στο κολυμβητήριο, θα έχεις πιάσει χειρολαβές, θα εισπνεύσεις τις ανάσες των επιβατών, θα πας στο locker room να αλλάξεις και σε κάποιο ενδιάμεσο στάδιο ο ιός θα έχει καθήσει ήδη στους πνεύμονές σου. Ο μόνος τρόπος για να απολυμανθείς είναι να μετατραπείς σε αμφίβιο ον. Απλή λογική.

Ναι, έκανες λάθος παράθεση όμως...εγώ δεν είπα για κολυμβητήριο...🙄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vangelis_D9 είπε

Μπορεις απλα να πας με τα ποδια φοροντας το μαγιο σου 

Μόλις τώρα, LiquidTroll είπε

Ναι, έκανες λάθος παράθεση όμως...εγώ δεν είπα για κολυμβητήριο...🙄

Το θεμα ειναι να διαβασεις οτι δε καταλαβαινεις τι σου γινεται. Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες

Δημοσ.

Με αυτά και αυτά οι πρώτες μαζικές ακυρώσεις group από αμέρικα στην δουλειά

Μας βλέπω με αορίστου άδεια άνευ αποδοχών στην δουλειά :(

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι δεν εξηγούν ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ καθώς είναι προφανές ότι άμεση οδική σύνδεση Ισραήλ, Αιγύπτου με Ελλάδα δεν υφίσταται. Οπότε έχουμε αυτό που δεν λένε, ήρθαν με το αεροπλάνο στο Βενιζέλος κι από κει γύρισαν οδικώς στην Πάτρα. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

https://left.gr/news/nea-egklimatiki-paraleipsi-toy-eody-apo-tin-perasmeni-pempti-ixere-gia-leoforeio-toy-tromoy

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Αυτα πες τα και στους νοσηλευτες που γυριζουν με μασκες και δεν ξερουν αυτο το προφανες που λες εσυ. Ελεος

Εργάζομαι σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα. Σε τμήμα που δεν χρειάζεται να φοράς μάσκα, καθώς δεν κάνεις νοσηλεία σε ασθενείς.

Οι μάσκες δεν είναι για τους υγιείς. Άτομα που είναι υγιή, δεν έχουν επαρκή γνώση επαγγελματικής χρήσης μέτρων ατομικής προστασίας και φορούν μάσκα προστασίας στις καθημερινές τους δραστηριότητες έχουν σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες μόλυνσης από κάποιον ιογενή παράγοντα. Από την ίδια την μάσκα που φορούν για την "προστασία" τους.

Κάποια στιγμή, πες πες, μπορεί και να το καταλάβετε μερικοί. Δεν είναι θέμα γνώμης ή άποψης.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε

Με αυτά και αυτά οι πρώτες μαζικές ακυρώσεις group από αμέρικα στην δουλειά

Μας βλέπω με αορίστου άδεια άνευ αποδοχών στην δουλειά :(

Δε ειναι τοσο ευκολο αυτο που λες. Η αδεια ανευ αποδοχων θελει διαδικασιες. Ειναι τα μετρα που λεγαμε πριν οτι δε παιρνουν. Αν το κρατος πει σου κλεινω το ξενοδοχειο θα φωναζουν, υπερβολες κτλ κτλ. Αν ολοι οι τουριστες ακυρωσουν και δεν εχει μετα ο ξενοδοχος κερδος, παλι θα φωναζει γιατι δε μπορει να διωξει καμια 50αρια ατομα χωρις αποζημειωση. Δεν τους πιανεις ευκολα.

Δημοσ.

Μάλιστα...

Απο οτι βλέπω λοιπόν, για άλλη μια φορά εμεις τα Ελληνόπουλα ήμαστε ψύχραιμοι και ενωμένοι.

Το ινσόμνια είναι μια micro - society σε μια ελληνική society.

Προχτές πήγα στ ΑΤΜ να βγάλω λεφτά, και ήτανε μια μεγάλη κυρία με μάσκα, και φώναζε σε εμας που ΔΕΝ φοράγαμε μάσκες.

Ξαφνικά, αρχισε να τσακώνεται με τους άλλους που περιμένανε.

Οχι εγώ έχω δίκιο, εσύ είσαι ηλίθιος. Οχι, εσύ είσαι ηλίθια εγώ έχω δίκιο.

Να πω για το Ελλαδιστάν? Δεν....έχει καταντήσει γραφικό.

Συνεχίστεε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...