Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Δεκάδες φορές γράφονται εδώ, δεκάδες άρθρα υπάρχουν στο ίντερνετ. Η μάσκα είναι μόνο για όσους είναι ασθενείς, δεν προστατεύει τους υγιείς. Έλεος.

Αυτα πες τα και στους νοσηλευτες που γυριζουν με μασκες και δεν ξερουν αυτο το προφανες που λες εσυ. Ελεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Εγώ που δεν έχω παιδιά έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να με κολλήσουν τα αποβλακωμένα στους δρόμους και στους κινηματογράφους κτλ.

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Τι πρεπει να κανουμε, να κυκλοφορούμε όλοι με μάσκες?

Ναι γιατί ντρέπεσαι να φοράς μάσκα; Είναι φυσική επιλογή τι έχει μεγαλύτερη αξία για εσένα το στιλάκι σου ή η υγεία σου... ήσουν και εσύ στο καρναβάλι; 

Το δυσάρεστο του θέματος είναι ότι λάθος το έθεσα δεν ειναι απλά φυσική επιλογή γιατί οκ εσένα δεν σε νοιάζει αν ζήσεις ή αν πεθάνεις τους άλλους όμως που θα κολλήσεις αν γίνεις και εσύ φορέας τους βάζεις και αυτούς πιο κάτω απο το στιλάκι σου; και αντε εμάς δεν μας ξέρεις τους συγγενείς σου; τον παππού σου ή την γιαγιά σου που ειναι και σε πιο επίφοβη κατηγορία αν τους κολλήσεις; Ειναι και ηθική επιλογή λοιπόν πέραν απο φυσική... 

Επεξ/σία από TopicStrarter

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει αναγκαστική απαγόρευση κυκλοφορίας, ο κάθε άνθρωπος ειναι ελεύθερος να κάνει ο,τι θέλει! 

Η ένσταση μου έγκειται στο ότι ο μέσος άνθρωπος λόγω άγνοιας ή καθαρά σταρχιδισμού δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανένα κανόνα πρόληψης. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να παρθούν κάποια μέτρα όπως το κλεισιμο των σχολείων, αναβολή επ' αόριστων μεγάλων εκδηλώσεων και περιορισμός των μετακινήσεων στο εξωτερικό. Αν βασίζεσαι στο σωστό χειρισμό από το καθένα ατομικά (και ειδικά στην Ελλάδα) πάει το έχασες το παιχνίδι.

• Like 2

Να κλείσουνε τα σχολεια? Την αδερφή μου την ρωτάτε που θα αφήσει τα παιδιά της? (όπου αδερφή μου....βάλτε τον κάθε γονιό....)

Αν είναι έτσι να κλείσουνε και οι επιχειρήσεις, να μην δουλεύουμε, για να κρατησουνε τα παιδιά.

Να σταματήσουν τα ταξίδια? Να κλείσουνε τα σούπερ?

Για μένα, εφόσων δεν μπορεί να υπάρξει πρόληψη (με εμβόλιο..), τότε θα πρέπει να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση σε όσους νοσήσουν!

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Απολύμανση καλή σε χώρους όπως σχολεία, αεροδρόμια κλπ.

Το να γονατίσεις τη ζωή, είναι το τελευταίο τελευταίο μέτρο που παίρνεις.

• Like 1
  • Confused 1

3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εδώ έχουν ακυρωθεί τόσα και τόσα, αν κάποιος είναι φορέας τον βάζουν σε απομόνωση και ακόμα λέμε για απλή γρίπη...

Ειναι τα σταδια που πρεπει να περασει ο καθενας μας. Μερικοι δεν συμβαδιζουν με τα γεγονοτα και κανουν και κακο στο συνολο.

• Like 1

Παίζει να ξέρει κανείς τι ισχύει για μετάδοση ιού στο νερό της πισίνας-κολυμβητήρια; Φαντάζομαι οτι με τόσα χημικά που ρίχνουν να μη ζεί τίποτα απο ιούς.

1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε

Να κλείσουνε τα σχολεια? Την αδερφή μου την ρωτάτε που θα αφήσει τα παιδιά της? (όπου αδερφή μου....βάλτε τον κάθε γονιό....)

Αν είναι έτσι να κλείσουνε και οι επιχειρήσεις, να μην δουλεύουμε, για να κρατησουνε τα παιδιά.

Να σταματήσουν τα ταξίδια? Να κλείσουνε τα σούπερ?

Για μένα, εφόσων δεν μπορεί να υπάρξει πρόληψη (με εμβόλιο..), τότε θα πρέπει να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση σε όσους νοσήσουν!

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Απολύμανση καλή σε χώρους όπως σχολεία, αεροδρόμια κλπ.

Το να γονατίσεις τη ζωή, είναι το τελευταίο τελευταίο μέτρο που παίρνεις.

Μπορει να παει καποιος μια βολτα απο τη πατρα να παρει λιγο κορωναιο και μετα δε θα εχει τετοιους προβληματισμους. Θα ειναι ελευθερος.

• Like 2

Μόλις τώρα, panman76 είπε

Παίζει να ξέρει κανείς τι ισχύει για μετάδοση ιού στο νερό της πισίνας-κολυμβητήρια; Φαντάζομαι οτι με τόσα χημικά που ρίχνουν να μη ζεί τίποτα απο ιούς.

Έχουν σφραγίσει ήδη πολλές πισίνες στο εξωτερικό υπό τον φόβο εξάπλωσης του ιού.

• Like 1

Μόλις τώρα, panman76 είπε

Ήμαρτον, τι βρήκε να ρωτήσει ο άνθρωπος... Και στο ενδιάμεσο πως πας στο κολυμβητήριο;

@LiquidTrollΕσείς κοιτάτε να μας γράψετε καμιά καινούργια ιστορία από τους τρελάρες που πάτε και πιάνετε δουλειά και αφήστε τα παιδιά της αδελφής σας ήσυχα!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, billdanos said:

Προφανώς! Δεν είπα ποτέ πως είναι άχρηστο το εμβόλιο και το κάνω κάθε χρόνο ενώ δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Το ανέφερα το παράδειγμα για αυτούς που λένε πως "από την απλή γρίπη δεν κινδυνεύουμε γιατί υπάρχει εμβόλιο"! 

Πάμε πάλι γιατί δεν το κατάλαβες: αυτή τη στιγμή 20 νοσηλευτές/γιατροί είναι σε καραντίνα γιατί ήρθαν σε επαφή με έναν κορωνοπαθή και επομένως δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κανένα ασθενή των νοσοκομείων. 

Αν ο ασθενής δεν είχε κορωνοϊό και είχε γρίπη, μάντεψε αν θα έμπαιναν σε καραντίνα. 

Hint: οι υπάλληλοι στην χώρο της υγείας εμβολιάζονται κάθε χρόνο για γρίπη. 

Πραγματικά είναι απλούστατο. Δεν υπάρχει σύγκριση. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3

1 λεπτό πριν, lightsout είπε

@LiquidTrollΕσείς κοιτάτε να μας γράψετε καμιά καινούργια ιστορία από τους τρελάρες που πάτε και πιάνετε δουλειά και αφήστε τα παιδιά της αδελφής σας ήσυχα!

Μάλιστα, οπότε αν καταλαβαίνω εγώ υπάρχω εδω μέσα για να σου γράφω ιστορίες για να γελάς, και για να μην εχω γνώμη.

Είναι τραγικό αυτό που λες, λυπάμαι πραγματικά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...