Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ. Έχω γνωστούς που πηγαινοέρχονται εξωτερικό ακόμα και σήμερα. Κανένας απο αυτούς δε θα κάτσει σπίτι του εθελοντικά. Γι αυτο λέμε οτι αν δεν πέσει βούρδουλας δε θα γίνει δουλειά.

Τόσοι γνωστοί που πηγαινοέρχονται στο εξωτερικό και δεν βρέθηκε ένας να σου φέρει εκείνες τις ρημαδομάσκες από τη Γαλλία; 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Όπως ειπωθηκε και νωρίτερα, το να παραλύση η χωρα δεν ειναι λύση.

Αμφιβάλλω αν θα κλείσουν και όλα τα σχολεία (μετά θα έχεις διαμαρτυρίες απο τους εργαζομενους γονείς αν δεν τους δικαιολογησεις τις άδειες)

Οι διαμαρτυριες δεν νομιζω να εχουν χωρο στη συζητητη. Εδω στελνουν τα ματ για τετοια θεματα.

παντως ο γιατρος κατι παραπανω θα ξερει απο το insomnia που γραφονται τα παντα 

https://www.protothema.gr/world/article/981489/ellinas-kathigitis-tou-yale-gia-koronoio-an-ta-sholeia-kleisoun-meionodai-kai-oi-pithanotites-exaplosis/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kritikos28 είπε

Καρναβάλια δεν θέλανε τα ζώα;;;; 

Να και η επιτομή του Δαρβίνου... το θέμα ειναι εμείς τι φταίμε!!! 

Λες και το πρόβλημα ειναι το να μαρσάρουν τα άρματα (αν και ακόμη και εκει οι ουγκανοι πολέμησαν για να γίνει) το θέμα ήταν να μην μαζευτεί τόσος κόσμος σε απόσταση αναπνοής ο ένας απο τον άλλον!!

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Καρναβάλια δεν θέλανε τα ζώα;;;; 

Να και η επιτομή του Δαρβίνου... το θέμα ειναι εμείς τι φταίμε!!! 

χαχα δυσκολο μετα το προσκυνημα στους Αγιους Τοπους να κατεβηκαν παρελαση φιλε!

Επεξ/σία από wolfskinn

Ρε παιδια, δεν μπορώ να σας καταλάβω. Βοηθήστε με σας παρακαλω....

Τι πρεπει να κανουμε, να κυκλοφορούμε όλοι με μάσκες?

Εγώ σε μερικές ημέρες έχω να κάνω ένα διήμερο ταξίδι στο Ντουσελντορφ (όχι για διακοπές...). Δεν πρέπει να πάω? Ή πρέπει να είμαι στο αεροπλάνο με μάσκες, και όσες

ημέρες είμαι εκει με ασφυξιογόνα μάσκα?

Εντάξει, σίγουρα είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά τι μέτρα ακριβώς προτείνεται? Να σταματήσουν οι αεροπορικές?

4 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Σε όσους λένε  να κλείσουν τα σχολεία, φαντάζομαι δεν τους ενοχλεί να κλείσουν και τα σούπερ μάρκετ ε; Να δω από που θα αγοράζετε κωλοχαρτα μετά.

Ας κλεισουν τα σχολεια για αρχη και μετα ξανα βαλε το ερωτημα.

3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προφανώς! Δεν είπα ποτέ πως είναι άχρηστο το εμβόλιο και το κάνω κάθε χρόνο ενώ δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Το ανέφερα το παράδειγμα για αυτούς που λένε πως "από την απλή γρίπη δεν κινδυνεύουμε γιατί υπάρχει εμβόλιο"! 

Εννοείται ότι δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο. :)

Όσοι γράφουν ειρωνείες για αθώα καρναβάλια και για Θεούς και δαίμονες που "κόλλησαν" τόσα άτομα με τον ιό, ας σκεφτούν πρώτα πώς μόλις αναχώρησαν οι άνθρωποι για να εκδράμουν στους Άγιους Τόπους, το ημερολόγιο έγραφε 19 Φεβρουαρίου κι διαβάζαμε ως επί το πλείστον για κρούσματα μονάχα στην Κίνα. Κανένας δεν είναι προφήτης, να προβλέψει πιθανούς κινδύνους. Οι κυρίες που μετέβησαν στο Μιλάνο αργότερα για τις επιδείξεις μόδας και επέστρεψαν άρρωστες, θα έπρεπε να είναι πολλαπλάσια υποψιασμένες, δηλαδή.

Από την άλλη, απορώ πραγματικά πώς άραγε θεωρείτε "αδύνατον" το να δούμε νέα κρούσματα λόγω Καρναβαλιού στις προσεχείς ημέρες. Μιλάμε για πλήθη κόσμου συνωστισμένα, λογικό δεν είναι να επηρεάσουν κι αυτές οι εκδηλώσεις την εξάπλωση;

image.gif

image.gif

• Like 1

Μόλις τώρα, LiquidTroll είπε

Εγώ σε μερικές ημέρες έχω να κάνω ένα διήμερο ταξίδι στο Ντουσελντορφ (όχι για διακοπές...). Δεν πρέπει να πάω? Ή πρέπει να είμαι στο αεροπλάνο με μάσκες, και όσες

Εντάξει, σίγουρα είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά τι μέτρα ακριβώς προτείνεται? Να σταματήσουν οι αεροπορικές?

Δεκάδες φορές γράφονται εδώ, δεκάδες άρθρα υπάρχουν στο ίντερνετ. Η μάσκα είναι μόνο για όσους είναι ασθενείς, δεν προστατεύει τους υγιείς. Έλεος.

6 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Σε όσους λένε  να κλείσουν τα σχολεία, φαντάζομαι δεν τους ενοχλεί να κλείσουν και τα σούπερ μάρκετ ε; Να δω από που θα αγοράζετε κωλοχαρτα μετά.

Θα κλείσουν. Ή θα λειτουργούν με περιορισμούς ή θα λειτουργούν στρατιωτικά σούπερ μάρκετ.

Προς τα εκεί πάει και όπως σωστά γράφτηκε ακόμα κι αν δεν επιβληθεί καραντίνα θα ισχύσει από μόνη της αφού δεν θα κυκλοφορεί κανείς.

Μόλις τώρα, LiquidTroll είπε

Θα σου πω κατι και κρατα το. Το θεμα δεν ειναι τι θα κανεις. Εσυ θα κανεις αυτο που σε παιρνει , αν μπορουσες δε θα πηγαινες αν δεν μπορεις να μη πας θα πας. Το κακο ειναι οτι αμα πας θα γυρισεις εδω (δε λεω για εσενα αλλα για τους περισσοτερους που σκεφτονται ετσι) και θα λες οτι δεν υπαρχει προβλημα και σιγα μην πρεπει να ακυρωθουν οι πτησεις και σιγα μη κλειστουμε κτλ κτλ. Αλλο τι μπορει ο καθενας να κανει και αλλο το τι πρεπει να γινει. 

Αν μπορεις λοιπον να μη ταξιδεψεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Να κλείσουν τα σχολεία να περιφέρονται τα αποβλακωμένα στους δρόμους, στα εμπορικά και στις καφετέριες. Στην Ελλάδα ζούμε ρε.

Λες να ακουσω εσενα ή τον γιατρο. Παμε παλι

https://www.protothema.gr/world/article/981489/ellinas-kathigitis-tou-yale-gia-koronoio-an-ta-sholeia-kleisoun-meionodai-kai-oi-pithanotites-exaplosis/

Επεξ/σία από Curtis76

3 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Εδώ έχουν ακυρωθεί τόσα και τόσα, αν κάποιος είναι φορέας τον βάζουν σε απομόνωση και ακόμα λέμε για απλή γρίπη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...