Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Countries must test. They can't fight this blindly. They need to find cases and isolate them. So my message to the Health Ministers today was to invest in testing. They must be able to test all suspected cases. We advise countries to stick to testing and continue with containment strategies, because we believe this virus is controllable if the right measures are taken." Dr. Tedros Adhanom, Director of WHO. Source: WHO daily media briefing on COVID-19 (LIVE)

• Like 2
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alan2 είπε

Για φάρμακο για συμπτωματα ενδεικνειται η παρακεταμόλη. Αντενδεικνειται το ibuprofen (Algofren).

Οχι.

Θα πρεπει να αποφευγονται ολα τα ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ οπως ασπιρινη, Ibuprofen κλπ.

Η παρακεταμολη ειναι οκ, αλλα και αυτη προσοχη γιατι εχει παρενεργειες σε νεφρα/συκωτι. Ρωτηστε τον γιατρο σας πρωτα.

Και γενικα θα πρεπει ο ΠΥΡΕΤΟΣ να μην εμποδιζεται σε λογικα πλαισια, μια και σημαινει οτι ο οργανισμος αντιδρα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Τώρα όλοι οι wannabe διάσημοι εδώ Ελλάδα, που δεν έχουν να βγαλουν βίντεο στα κλαμπακια, στα γυμναστήρια, στα εστιατόρια και να πάνε για χαβαλέ ιταλια, Ισπανία βολτα κτλπ έχουν τρελαθεί. 

Δεν έχουν την προσοχή πάνω τους και αυτό τους τρέλανε. Θα κάνουν ότι μπορούν να βγάζουν βίντεο και φώτο από το σπίτι. 

Τεσπα, για να μείνω και ontopic τελικά αποφάσισαν κλείσιμο των μαγαζιών λιανικού εμπορίου η όχι; 

Ανακοίνωσαν κάποια μέρα γ αυτό το κλείσιμο; 

κλεισιμο ναι τα φυσικα καταστηματα λιανικης αλλα μπορεις να παραγγελνεις ιντερνετικα

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, baiosss είπε

Καφέ δεν αγοράζει κανείς όμως να φτιάξει στο σπίτι του. Όλοι take away και delivery τον θέλουν.

23 λεπτά πριν, Apoll είπε

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες. 2 κιλά φίλτρου, 1 κιλό ελληνικό, 2 κούτες για φραπέ άμα ζεστάνει είναι στο ντουλάπι. 

Κι εγώ σήμερα που πήγα για ψώνια πήρα νες και ελληνικό για κάμποσες μέρες. Εσπρεσσιέρα δεν έχω εδώ που είμαι, αλλά δεν έχει και take away έτσι κι αλλιώς! :-D

Δημοσ.

Μάσκες τελικά υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου τώρα? Οι οδηγίες λένε συχνά για χρήση μάσκας αλλά που θα την βρει την μάσκα? 
Κι όλοι αυτοι που κυκλοφορούν έξω με μάσκες τις είχαν στοκάρει απο πριν?

Για δώστε καμιά βοήθεια ρε παίδες, οπου έχω ρωτήσει μου ρίχνουν άκυρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μετά τις ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου είναι σίγουρο... Δεν έχουν καθόλου μυαλό, λογική, αίσθηση υπευθυνότητας και αγάπη για τον συνάνθρωπο τους...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, katbo είπε

Μάσκες τελικά υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου τώρα? Οι οδηγίες λένε συχνά για χρήση μάσκας αλλά που θα την βρει την μάσκα? 
Κι όλοι αυτοι που κυκλοφορούν έξω με μάσκες τις είχαν στοκάρει απο πριν?

Για δώστε καμιά βοήθεια ρε παίδες, οπου έχω ρωτήσει μου ρίχνουν άκυρο

Δυστυχώς δε νομίζω. Δύσκολο. Και γω ρώτησα το Σάββατο και μου παν έχουν έλλειψη.

Αυτό που σκέφτομαι είναι άμα χρειαστεί να πάω κάπου με κόσμο, να βάλω ένα μαντήλι να καλύψει μύτη και στόμα (σαν τους Ντάλτον), που μόλις γυρίσω σπίτι θα το βουτήξω σε οινόπνευμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αν το σκεφτούμε, από τα 117 στις 12/03 πήγαμε στα 352 στις 16/03, δηλαδή τριπλασιάστηκαν σε 5 μέρες. Με αυτόν τον ρυθμό σε 5 μέρες θα είμαστε στα 1000 και κάτι, και μέχρι τις 25 του μήνα στα 3000. Ελπίζω να πέσει ο ρυθμός. Θετικό ότι σήμερα είχαμε μείωση στα νέα κρούσματα σε σχέση με χθες αλλά πρέπει η τάση να συνεχιστεί για μέρες. Μία μέρα δεν λέει κάτι. Και είναι και τα 200 που περιμένουν αποτελέσματα..

Υ.Γ. Ο ρυθμός είναι ολόιδιος απ΄ ότι είδα, με Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία όταν ήταν στα ίδια νούμερα κρουσμάτων που έχει η Ελλάδα τώρα. Δηλαδή τριπλασιασμός στις 5 μέρες. Η Ιταλία είχε πιο γρήγορο ρυθμό από τα ~100 στα ~300, 3 μέρες..

θετικό είναι, αλλά το θέμα είναι και πόσα τεστ γίνονται ακόμα και σε ύποπτα περιστατικά

χάζευα τι έχουν να πουν οι αγγλάρες γενικά για το θέμα και στάθηκα στο ότι έχουν κάνει καμιά 44αρα χιλιάδες τεστ και λένε ότι θα κάνουν ακόμα περισσότερα συν ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν και όταν είναι έτοιμο τεστ που θα δείχνει ποιος έχει νοσήσει ακόμα και αν το πέρασε ελαφριά ώστε να υπάρχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα 

αν και γενικά νομίζω ότι θα γίνει αυτό, δε μπορεί να πολεμάς το "άγνωστο"  χωρίς πλήρη δεδομένα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...