toples50 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω την τηλεόραση LG sj810v σχεδόν ένα χρόνο σε 65''(είναι στην εγγύηση δλδ).Σαν πρόβλημα έχει το γνωστό vertical banding το οποίο διακρίνεται σε κίνηση και ειδικά όταν το φόντο έιναι λευκό/γκρι/πράσινο.Σε κανονικές συνθήκες θέλει περισσότερη προσοχή ανάλογα και το φόντο. Επικοινώνησα με LG και μου είπαν πως δεν καλύπτεται σαν πρόβλημα και είναι απολύτως φυσιολογικό... Παραθέτω και κάποιες εικόνες τις οποίες τράβηξα με κινητό. Ποια είναι η άποψή σας και τι μπορώ να κάνω; Να απευθυνθώ στην LG Europe; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από toples50
abAeterno Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, toples50 είπε Έχω την τηλεόραση LG sj810v σχεδόν ένα χρόνο σε 65''(είναι στην εγγύηση δλδ).Σαν πρόβλημα έχει το γνωστό vertical banding το οποίο διακρίνεται σε κίνηση και ειδικά όταν το φόντο έιναι λευκό/γκρι/πράσινο.Σε κανονικές συνθήκες θέλει περισσότερη προσοχή ανάλογα και το φόντο. Επικοινώνησα με LG και μου είπαν πως δεν καλύπτεται σαν πρόβλημα και είναι απολύτως φυσιολογικό... Παραθέτω και κάποιες εικόνες τις οποίες τράβηξα με κινητό. Ποια είναι η άποψή σας και τι μπορώ να κάνω; Να απευθυνθώ στην LG Europe; Να μιλήσεις με lg Europe. Η lg στο banding κάνει τα στραβά ματια εδώ και πολλά χρονια. Στην Ελλάδα πάντως αυτό κάνει. Σε άλλους αλλάζει σε άλλους όχι. Γιατί το κάνει δεν ξέρω. Υπάρχουν άτομα τους άλλαξαν την tv. Υπάρχουν άτομα άλλαξαν panel. Υπάρχουν άτομα τους είπαν είναι φυσιολογικό. Oτι νάνε κάνουν. Σίγουρα κάτι δεν παει καλα με αυτούς εδώ. Και η πιθανότητες να σου βγάλουν την tv άκυρη είναι παρα πολλές. Δες με lg Europe γιατί με ότι έχει απομείνει από την lg στην Ελλάδα δεν εμπιστοσύνης. Παλιά κάναν το ιδιο ακόμα και στα κινητά με ips οθόνες που βγάζαν κιτρινίλες. Παρα πολλά κινητά δεν τα υποστήριζαν στο service ενώ αλλα τα υποστοριζαν. Παρα πόλις κόσμος έφυγε από αυτήν την συμπεριφορά τους. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από abAeterno
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα