k_w_t Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, chdeal είπε Ας προσποιηθούμε ότι δεν το ρώτησες σε δημόσιο forum, γιατί είναι ποινικό αδίκημα Χαχαχαα Εχω και κατι δραχμουλες παλιες επισης χαλκινες .... να παω αυτες ?
Silverage Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, chdeal είπε Ας προσποιηθούμε ότι δεν το ρώτησες σε δημόσιο forum, γιατί είναι ποινικό αδίκημα Νομίζω στην Αμερική είναι παράνομο εκτός και αν το κάνεις για εκπαοδευτικούς σκοπους.
Joshua21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Κάπου είχα διαβάσει πως τα κέρματα των 1, 2 και 5 λεπτών είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, και απλά έχουν επίστρωση χαλκού. Ο χάλυβας 0,12€/ κιλό για όποιον ενδιαφέρεται. 1
k_w_t Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Silverage είπε Νομίζω στην Αμερική είναι παράνομο εκτός και αν το κάνεις για εκπαοδευτικούς σκοπους. Οχι και στην Ελλαδα ειναι.. Οπως και το να καις χαρτονομισμα...... οπως καναμε παλια με ΠΑΣΟΚ στα μπουζουκια που αναβαμε τα πουρα με πεντοχιλιαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις