Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα έχετε παρατηρήσει,εμένα μου γύρισαν 2 τέτοια απ' τα 50 που εδωσα από μια εταιρεία που έχει μηχάνημα.

Αυτό που γυαλιζει είναι το πλαστό.Αν ήταν καινούριο κ το άλλο θα γυαλιζε κ αυτό.Η διαφορά είναι ότι το πλαστό δεν μαγνητιζεται .

IMG_20200227_101004.jpg

IMG_20200227_100938.jpg

• Confused 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Ukforthemoment said:

Ποιος φτιάχνει πλαστά 2€?

Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Λίγοι θα ασχοληθούν να ψάξουν ένα κέρμα (σε σχέση με το αν ήταν χαρτονόμισμα), οπότε τα κυκλοφορούν σε τεράστιες ποσότητες! :) 

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Ukforthemoment said:

Ποιος φτιάχνει πλαστά 2€?

Όποιος γνωρίζει ότι εάν μαθευτεί πως κυκλοφορούν πλαστά δίευρα η μόνη σκέψη θα είναι «ποιός φτιάχνει πλαστά δίευρα;».

Λαμπρή ιδέα, θα αγόραζα 100 τέτοια για €100.

Δημοσ.

Στο χαρτονόμισμα δεν μπορεί να αντιγράφει το υδατογράφημα κ κάποια άλλα στοιχεία ακόμα κ η ποιότητα του χαρτιού. Σε αυτά έχει πάλι κάτι μικροδιαφορές αλλά δεν δίνεις σημασία. Κατά καιρούς μου φέρνανε κάτι πέσος κ κάτι αλλά που μοιάζανε άλλα τέτοια αντιγραφή ποτέ..καλλιτέχνης όποιος τα βγάζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Δεν ξέρω αν τα έχετε παρατηρήσει,εμένα μου γύρισαν 2 τέτοια απ' τα 50 που εδωσα από μια εταιρεία που έχει μηχάνημα.

Αυτό που γυαλιζει είναι το πλαστό.Αν ήταν καινούριο κ το άλλο θα γυαλιζε κ αυτό.Η διαφορά είναι ότι το πλαστό δεν μαγνητιζεται .

IMG_20200227_101004.jpg

IMG_20200227_100938.jpg

Τυγχάνει να έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή γερμανικό Διευρο (2002)

δε ξέρω πιο θεωρεις ότι γυαλίζει (θα ήταν πιο ευκολο να πεις δεξια-αριστερά)

anyway

είναι σαν το δεξιά  αυτό που έχω.

Παρατηρώ ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές στη μπροστά ότι (αυτή με το χάρτη).

πχ το ένα έχει και την νορβηγία ενώ το άλλο όχι, αλλά βλέπω ψάχνοντας στο net ότι μάλλον υπάρχουν και τα 2 design

τώα που το κοιτάω καλύτερα βλέπω ότι έχει χαρακτηρίστικά ακι από τα 2, πχ λείπει η νορβηγία αλλά το 2 είναι σαν αυτο στα αριστερά (μπαίνει περισσότερο μέσα στο ασημί μέρος).

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mclein² είπε

κι αυτο που σημειωσα ειναι διαφορα ή μονο το θεμα του μαγνητισμου ;

IMG-20200227-100938-jpg-134d08100bd3826b

Η διαφορα που εχεις κυκλωσει δεξια(γνησιο) δεν ειναι σαν πεος με τα μπαλακια?(το ειπα οσο πιο κοσμια γινοταν)

9 λεπτά πριν, DrLo είπε

Τυγχάνει να έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή γερμανικό Διευρο (2002)

δε ξέρω πιο θεωρεις ότι γυαλίζει (θα ήταν πιο ευκολο να πεις δεξια-αριστερά)

Δίκιο έχεις, αριστερά είναι το πλαστό δεξιά το γνήσιο.

Δημοσ.

Ο χάρτης στα κέρματα έχει αλλάξει σε σχέση με τον αρχικό χάρτη.
Αν όντως λέει 2008 στο αριστερό κέρμα, δεν διακρίνεται καλά, δεν έχει λάθος στον χάρτη.

Σίγουρα θα κυκλοφορούν και πλαστά αλλά το παλιό και πιο σίγουρο κόλπο είναι να σου δώσουν εξωτικό νόμισμα σαν την τούρκικη λίρα πχ με πολύ μικρότερη αξία στη συναλλαγή σου.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσο στοιχίζει να φτιαχτεί ένα πλαστό 2€?Εκεί εστιάζω .

Και εγώ το ίδιο θα έγραφα. Το κέρδος θα είναι ελάχιστο. Άσε που πρέπει να έχεις τεράστια ποσότητα που μετά δεν θα μπορείς να διοχετεύσεις. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσο στοιχίζει να φτιαχτεί ένα πλαστό 2€?Εκεί εστιάζω .

Θες να σε βοηθήσουμε στο business plan σου;

Αν σου δώσω πληροφορίες τι ποσοστό παίρνω;

🤣🤣🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...