Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πέστε όσοι χρησιμοποιείτε ηλεκτρική ποια έχετε και την εμπειρία σας

θα πάρω μια για τον πατέρα μου γιατί δε μπορεί με το κλασσικο ξυραφάκι 

ευχαριστώ

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιω philips series 7000. Είχα την ίδια σειρα πριν 7 χρόνια και με άφησε απο την χρήση οπότε πήρα την ανανεωμένη τωρα γιατι ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Η συγκεκριμένη είναι στην κατηγορία κουρευτικές αλλά έχεις πολλές επιλογές για ξύρισμα με τις σκάλες που σου δίνει. οι λεπίδες της κόβουν και απο τις δύο μεριές οπότε θα δείς μεγάλη διαφορά με άλλες αντίστοιχες.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

εγω χρησιμοποιω philips series 7000. Είχα την ίδια σειρα πριν 7 χρόνια και με άφησε απο την χρήση οπότε πήρα την ανανεωμένη τωρα γιατι ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Η συγκεκριμένη είναι στην κατηγορία κουρευτικές αλλά έχεις πολλές επιλογές για ξύρισμα με τις σκάλες που σου δίνει. οι λεπίδες της κόβουν και απο τις δύο μεριές οπότε θα δείς μεγάλη διαφορά με άλλες αντίστοιχες.

Επειδη την εχω αυτη τη philips (mg7720) που λες, δε κανει για βαθυ ξυρισμα, ειναι μονο για γενια. Εχει ενα εξαρτημα για ξυρισμα, αλλα δεν ειναι ισαξιο με τις ξυριστικες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ολη τον σεβασμο σε αλλη αποψη ,η καλυτερη ρευματος ειναι πιο κακη απο την χειροτερη με ξυραφακι , λεπιδες κλπ

Εξαρταται τι θελει ο καθενας βεβαια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...