kostasbm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 για πέστε όσοι χρησιμοποιείτε ηλεκτρική ποια έχετε και την εμπειρία σας θα πάρω μια για τον πατέρα μου γιατί δε μπορεί με το κλασσικο ξυραφάκι ευχαριστώ
m_zaxarias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 εγω χρησιμοποιω philips series 7000. Είχα την ίδια σειρα πριν 7 χρόνια και με άφησε απο την χρήση οπότε πήρα την ανανεωμένη τωρα γιατι ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Η συγκεκριμένη είναι στην κατηγορία κουρευτικές αλλά έχεις πολλές επιλογές για ξύρισμα με τις σκάλες που σου δίνει. οι λεπίδες της κόβουν και απο τις δύο μεριές οπότε θα δείς μεγάλη διαφορά με άλλες αντίστοιχες.
Curtis76 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε εγω χρησιμοποιω philips series 7000. Είχα την ίδια σειρα πριν 7 χρόνια και με άφησε απο την χρήση οπότε πήρα την ανανεωμένη τωρα γιατι ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Η συγκεκριμένη είναι στην κατηγορία κουρευτικές αλλά έχεις πολλές επιλογές για ξύρισμα με τις σκάλες που σου δίνει. οι λεπίδες της κόβουν και απο τις δύο μεριές οπότε θα δείς μεγάλη διαφορά με άλλες αντίστοιχες. Επειδη την εχω αυτη τη philips (mg7720) που λες, δε κανει για βαθυ ξυρισμα, ειναι μονο για γενια. Εχει ενα εξαρτημα για ξυρισμα, αλλα δεν ειναι ισαξιο με τις ξυριστικες.
kostasbm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 όντως αυτές είναι κουρευτικες.......έχει σειρά 7000 για ξύρισμα όμως και έχει καλές κριτικές https://www.shavershop.com.au/philips/7000-series-s7310-electric-shaver-008567.html?cgid=electric-shavers
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ολη τον σεβασμο σε αλλη αποψη ,η καλυτερη ρευματος ειναι πιο κακη απο την χειροτερη με ξυραφακι , λεπιδες κλπ Εξαρταται τι θελει ο καθενας βεβαια . Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα