Προς το περιεχόμενο

LG 55SM8200 VS SAMSUNG 55RU7402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωμη μεταξυ των δυο μοντελων ;

Ειναι κοντα σε τιμη (549-499)και οι 2 με δωρο 5 ετη εγγυηση.

Χρηση θα ειναι σε σαλονι, μικρη αποσταση και οχι πολυ πλαγια.

Τηλεθεαση κατα σειρα ΝΟVA/ Digea/ IPtv.

Ειμαι χρονια κατοχος Samsung, μ αρεσει η φωτεινοτητα της, ομως επι του παροντος ειμαι σε μεγαλο διλημμα !

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά επειδή προτιμώ το panel VA στις τηλεοράσεις προτείνω την Samsung. Βέβαια αν δεν βλέπεις τηλεόραση με χαμηλό φωτισμό τότε θα σε καλύψει και η LG η οποία έχει IPS panel.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όπως τα λες! Αλλά υστερεί στο μαύρο όταν είσαι σε δωμάτιο με λίγο φως. Βρήκα και ένα review για την LG https://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/lg-55sm8200-p55243/test.html 

Επεξ/σία από aetos1988
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα την lg εχθές . Καταπληκτική εικόνα χρώματα όντος υστερεί λίγο στο μαύρο αλλά νομίζω συνήθεια είναι . Έχω πάθει πλάκα με το magic remote control.

Εάν ξέρει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω εξωτερικό ήχο . Δεν έβγαλα άκρη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kostasxan είπε

Πήρα την lg εχθές . Καταπληκτική εικόνα χρώματα όντος υστερεί λίγο στο μαύρο αλλά νομίζω συνήθεια είναι . Έχω πάθει πλάκα με το magic remote control.

Εάν ξέρει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω εξωτερικό ήχο . Δεν έβγαλα άκρη 

Ψάξε εάν θες στο διαδίκτυο να βρεις ρυθμίσεις για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων. Το link που έδωσα παραπάνω. Τώρα για εξωτερικό ήχο όπως πχ. μια ηχομπάρα μπορείς να συνδέσεις με οπτική ίνα ή ορισμένες έχουν και HDMI, να σημειώσω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να συνδέσεις και άλλες πηγές ήχου εάν έχουν έξοδο οπτικής ίνας. Με μια ηχομπάρα θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά στον ήχο και πραγματικά αξίζει τον κόπο. 

Επεξ/σία από aetos1988
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Ψάξε εάν θες στο διαδίκτυο να βρεις ρυθμίσεις για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων. Το link που έδωσα παραπάνω. Τώρα για εξωτερικό ήχο όπως πχ. μια ηχομπάρα μπορείς να συνδέσεις με οπτική ίνα ή ορισμένες έχουν και HDMI, να σημειώσω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να συνδέσεις και άλλες πηγές ήχου εάν έχουν έξοδο οπτικής ίνας. Με μια ηχομπάρα θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά στον ήχο και πραγματικά αξίζει τον κόπο. 

Σε ευχαριστώ !Το link έχει απλά ένα review , δεν έχει ρυθμίσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε μια μετάφραση το site και στο τέλος θα δεις κάποιες προτάσεις όπως πχ. να το βάλεις στην κινηματογραφική λειτουργία και αν θυμάμαι καλά το Gamma στο 1886 κάτι τέτοιο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Κάνε μια μετάφραση το site και στο τέλος θα δεις κάποιες προτάσεις όπως πχ. να το βάλεις στην κινηματογραφική λειτουργία και αν θυμάμαι καλά το Gamma στο 1886 κάτι τέτοιο

Κατάλαβα δεν το διάβασα όλο . Σε ευχαριστώ ! 

Δημοσ.

Ειδα και την 65RU7402 !

Koντα στα 680 εχει στο σκρουτζ !

Γνωμες για ααυτην σε σχεση ποιοτητας - τιμης ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...