Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 ΄Όχι δεν είναι τρολ, το είδα στις ειδήσεις και μου έκανε εντύπωση, θα μπορούσε και εμένα να με βοιηθήσει ένα τέτιο καρότσι γιατί έχω κάτι θεματάκια. Είναι καρότσι ή αναπηρική καρέκλα που τη χρησιμοποιεί για λόγους υγείας? Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πράγμα. Από που το αγοράζεις αυτό?
papoys1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Παλαιότερα χρησιμοποιούσε το κλασικό Π. Ενδεχομένως με το συγκεκριμένο διευκολύνεται περισσότερο γιατί δεν χρειάζεται να το σηκώσει για να το μετακινήσει (ασφαλώς θα έχει φρένο στο χέρι όπως τα ποδήλατα) και έχει ανά πάσα στιγμή μία καρέκλα έτοιμη να καθίσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, papoys1 είπε Παλαιότερα χρησιμοποιούσε το κλασικό Π. Ενδεχομένως με το συγκεκριμένο διευκολύνεται περισσότερο γιατί δεν χρειάζεται να το σηκώσει για να το μετακινήσει (ασφαλώς θα έχει φρένο στο χέρι όπως τα ποδήλατα) και έχει ανά πάσα στιγμή μία καρέκλα έτοιμη να καθίσει. Πως ονομάζεται αυτό το πράγμα?
hp8 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Πως ονομάζεται αυτό το πράγμα? https://www.paterakis.net/katoikon-noshleia/vadistika/rollator-el/ 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις