Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την οθόνη πως και δεν την έβαλε κανένας; τεσπα με ενδιαφέρει, αλλά λόγω ελλιπών στοιχείων στο ιντερνετ, δεν βρήκα ούτε review ούτε βίντεο, τπτ, 2 αξιολογήσεις μόνο skroutz μία γι'΄αυτη και μία για το 27άρι μοντέλο, είπα να ρωτήσω μήπως την έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις. βασικά να ναι ξεκούραστη στα μάτια μ' ενδιαφέρει και να χει καλά χρώματα. 

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/206139-acer-nitro-qg241y-24-1ms-va

• Like 1
Δημοσ.

Την τσίμπησα κι εγώ χτες για τον αδερφό μου.

Αξιοπρεπέστατη (το λιγότερο) για τα χρήματά της.

Στήθηκε σε ούτε 3', συνδέθηκε, αναγνωριστηκε, όλα καλά.

Μαζί με την αγαπημένη 290, θα κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.

• Like 5
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά κ εμένα μου άρεσε και το είδα αυτό το μόνιτορ και είμαι ανάμεσα σε αυτό (99 από Κωτσόβολο) και το LG 24MK400H (στα 97.60 από eshop).Μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι κάποιο καλύτερο?Η acer 'εχει λίγες πληροφορίες ενώ η LG αρκετές και γι αυτό κρατάω μία επιφύλαξη,αλλά εσείς γνωρίζεται περισσότερα και ορισμένοι απ ότι βλέπω την έχουν.Είμαι άσχετος με μόνιτορ.Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oxman7 είπε

Γεια σας παιδιά κ εμένα μου άρεσε και το είδα αυτό το μόνιτορ και είμαι ανάμεσα σε αυτό (99 από Κωτσόβολο) και το LG 24MK400H (στα 97.60 από eshop).Μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι κάποιο καλύτερο?Η acer 'εχει λίγες πληροφορίες ενώ η LG αρκετές και γι αυτό κρατάω μία επιφύλαξη,αλλά εσείς γνωρίζεται περισσότερα και ορισμένοι απ ότι βλέπω την έχουν.Είμαι άσχετος με μόνιτορ.Ευχαριστώ.

Kαμία σχέση. Πολύ καλύτερη η Acer του θέματος.

Η LG έχει TN panel, 60Hz refresh rate και φωνάζει από μακριά  ότι είναι φτηνιάρικη με το που την βλέπεις, άσε τα bezels της που είναι αρκετά μεγάλα και η άσχημη της βάση.

Η Acer έχει VA panel, είναι 75Hz freesync, έχει λεπτά bezels και φαίνεται πιο premium σε σχέση με την LG που αναφέρεις. 

Eδω μια σύγκριση ανάμεσα στις δύο:

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/707e10487b

Η Acer υπερτερεί και σε φωτεινότητα αλλά και σε contrast σαν VA panel. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...