ylianos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Είναι πολύ σημαντικό και δεν είχα κάνει backup δυστυχώς είναι ένας εξωτερικός MAXTOR m3 portable 1TB με ΟΛΕΣ μου τις φωτογραφίες μέσα 10 χρόνων. Μου έπεσε από κάποιο ύψος και με το που τον συνδέω, φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, το MacOS τον αναγνωρίζει σαν όνομα, αλλά με το που πάω να ανοίξω να δω τα αρχεία κολλάει. Παίζει να έχουν χαθεί όλα;; Το κακό είναι ότι τις είχα σε library στο lightroom. Tι μπορώ να κάνω τώρα;;; Είναι πολύ σημαντικό! Help!!! Ευχαριστώ!
snbblp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ylianos είπε Είναι πολύ σημαντικό και δεν είχα κάνει backup δυστυχώς είναι ένας εξωτερικός MAXTOR m3 portable 1TB με ΟΛΕΣ μου τις φωτογραφίες μέσα 10 χρόνων. Μου έπεσε από κάποιο ύψος και με το που τον συνδέω, φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, το MacOS τον αναγνωρίζει σαν όνομα, αλλά με το που πάω να ανοίξω να δω τα αρχεία κολλάει. Παίζει να έχουν χαθεί όλα;; Το κακό είναι ότι τις είχα σε library στο lightroom. Tι μπορώ να κάνω τώρα;;; Είναι πολύ σημαντικό! Help!!! Ευχαριστώ! Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται μεταμόσχευση κεφαλών. Η ταρίφα στην αγορά είναι από 300€ και πάνω. Ισως μπορεί να γίνει μερική ανάκτηση με ειδικούς controllers και το ανάλογο software, όμως χωρίς να έχω εξετάσει τον δίσκο δεν μπορώ να πω σίγουρα. 1
spectaculator Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Οι κεφαλές δεν μπορούν να μπουν στα πλατώ. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ότι είπε ο φίλος παραπάνω. Μην το κάνεις μόνο σου, ένας κόκκος σκόνης θα φέρει την απόλυτη καταστροφή! Είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Αυτοί οι σκληροί είναι απλά για να τους βγάλεις από το συρτάρι, να κάνεις backup και να τους βάλεις πίσω στο συρτάρι. Κακώς τους βάπτισαν portable. Με το παραμικρό είναι για πέταμα. Ένα μάθημα #2, ποτέ δεν βάζουμε όλα τα αυγά μας στο ίδιο καλάθι. Αυτονόητο το γιατί. 1
titikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Μπορεί κανείς να προτείνει καμία αξιόπιστη εταιρία που να κάνει ανάκτηση δεδομένων? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα