Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα την LG 27gl850.

Την εχω συνδεσει με το display port καλωδιο που ηταν μαζι με την οθονη. 

Εχω το εξης θεμα.

Μεσα απ το μενου της οθονης, εχει μια ρυθμιση "Display Port 1.4"

Αν την εχω disabled ολα δουλευουν κανονικα.

Αν την εχω enabled συμβαινει το εξης.

Οσο το pc κανει boot η οθονη εμφανιζει no signal. Μολις μπει στα windows παιρνει σημα κανονικα κ ολα παλι δουλευουν οπως πρεπει...

Σην αρχη δεν επαιρνε σημα ουτε στα windows παρα μονο αν αποσυνδεα και ξανα συνδεα το display port ενω ειχε ηδη μπει στα windows. Αρχισε να παιρνει μονη της σημα απ οταν εβαλα τα driver της LG.

Καμια ιδεα για το τι να ψαξω? 

Δημοσ.

Αυτο ηταν τελικα!!!!

Ολα κομπλε αφου εκανα το firmware update! Σ ευχαριστω, εφαγα χθες τη μιση μερα να ψαχνω τι και πως!!!

Για την οθονη τωρα αν και δεν ειχα αλλες παρομοιες οθονες για να συγκρινω και ειναι κ αρκετα νωρις ακομα, οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα θετικες.

Τα χρωματα παρα πολυ ωραια, σχεδον ανυπαρκτο bleed που φαινεται ελαχιστα μονο σε τερμα σκοτεινο δωματιο με την οθονη να δειχνει σκετο μαυρο. Λιγο ips glow στις γωνιες αλλα παλι μονο οταν ειναι σκοτεινο το δωματιο κ βαζω μαυρη οθονη η πολυ σκοτεινη εικονα. Με ανοιχτο το φως του δωματιου δεν φαινεται τιποτα. Δεν ξερω ποσο ips glow κ bleed θεωρουνται νορμαλ για αυτες τις οθονες αλλα αν δεν εσβηνα φωτα κ δεν εβαζα μαυρη οθονη πιστευω δεν θα καταλαβαινα τιποτα.

Και για gaming μιας και οι περισσοτεροι την παιρνουν γ αυτον τον λογο, λιγο που εβαλα ενα game να τη δοκιμασω, η κινηση της ειναι πολυ καλη. Βασικα μου φανηκε ιδια με το 24GM79G που ειχα πριν το οποιο ειναι 144hz TN 1ms. Απολυτα ικανοποιημενος δηλαδη σ αυτον τον τομεα.

Τελος ενα απο τα αγαπημενα μου  χαρακτηριστικα στις LG ειναι ο χειρισμος με ενα Joystick. Δεν χρειαζεται να ψαχνεις πιο κουμπι κανει τι κλπ. Απλα βαζεις το δαχτυλο στο joystick και κανεις τα παντα απο εκει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...