vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Θα ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και τι αποτέλεσμα ειχε πόσο κράτησε και το κόστος. Εγώ έχω τριχόπτωση κληρονομική και θα ήθελα να μάθω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 δε γνωριζω οποτε οτι πω μη το παρεις και πολυ στα σοβαρα, αλλα αμα υπηρχε μεθοδος αποτελεσματικη δεν θα ειχαν τοσοι ανθρωποι θεμα. καταλαβαινω οτι μπορει να σε επηρεασει ψυχολογικα και δεν εχω κανενα δικαιωμα να σου πω "ξεπερασε το", αλλα ουτε μπορω με ελαφρα τη καρδια κανε και οτι κατσει... ισως να δοκιμασεις αλλα χτενισματα που να κρυβουν τα κενα αμα δεν εχεις μεγαλο προβλημα, ή αν το προβλημα ειναι μεγαλο ισως περουκα απο φυσικη τριχα? νομιζω ειναι καλυτερες επιλογες απο εμφυτευσεις κλπ
gokagaj545 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 ξεθάβω το θέμα επειδή ψάχνομαι για μεταμόσχευση μαλλιών. έχω γυρίσει όλες τις μεγάλες κλινικές στην Αθήνα. παντού μου έδειξαν σούπερ αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει φώτοσοπ ή είναι πραγματικές φωτό. δεν έχω κανένα γνωστό να έχει κάνει, για να ρωτήσω γνώμες, οπότε αν έχει κανεις εμπειρία και μπορούσε να μου στείλει μέσω πμ θα το εκτιμουσα πάρα πολύ. είμαι νέος 30, αλλά η τριχόπτωση προχωρημένη. κάπως έτσι: https://see.news/zidane-real-madrid-could-be-a-better-team-without-me/ οπότε δεν ξέρω και αν πρέπει γενικά να κάνω, γιατί η τριχόπτωση θα συνεχίσει και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Εννοείτε οι γιατροί είπαν ναι, αλλά ισχύει ή όταν φτασω 60 δεν θα έχω καθόλου μαλλιά και θα έχουν μείνει μόνο τα μεταμοσχευμένα στο μπιφτέκι και μπροστά; σε μια κλινική μου είπαν και για αυτό https://dhi.gr/mpg/ αλλά δεν το έχω ξανακούσει και βλέπω μόνο από Αμερική κάποια βίντεο. το ξέρει, έχει κάνει κανείς; το ξυρισμένο μαλλι μου παει γενικά, αλλά μου ακούγεται κάπως γελοίο, σαν τατουαζ στην καράφλα.
w95chris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, gokagaj545 είπε ξεθάβω το θέμα επειδή ψάχνομαι για μεταμόσχευση μαλλιών. έχω γυρίσει όλες τις μεγάλες κλινικές στην Αθήνα. παντού μου έδειξαν σούπερ αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει φώτοσοπ ή είναι πραγματικές φωτό. δεν έχω κανένα γνωστό να έχει κάνει, για να ρωτήσω γνώμες, οπότε αν έχει κανεις εμπειρία και μπορούσε να μου στείλει μέσω πμ θα το εκτιμουσα πάρα πολύ. είμαι νέος 30, αλλά η τριχόπτωση προχωρημένη. κάπως έτσι: https://see.news/zidane-real-madrid-could-be-a-better-team-without-me/ οπότε δεν ξέρω και αν πρέπει γενικά να κάνω, γιατί η τριχόπτωση θα συνεχίσει και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Εννοείτε οι γιατροί είπαν ναι, αλλά ισχύει ή όταν φτασω 60 δεν θα έχω καθόλου μαλλιά και θα έχουν μείνει μόνο τα μεταμοσχευμένα στο μπιφτέκι και μπροστά; σε μια κλινική μου είπαν και για αυτό https://dhi.gr/mpg/ αλλά δεν το έχω ξανακούσει και βλέπω μόνο από Αμερική κάποια βίντεο. το ξέρει, έχει κάνει κανείς; το ξυρισμένο μαλλι μου παει γενικά, αλλά μου ακούγεται κάπως γελοίο, σαν τατουαζ στην καράφλα. Κοίτα από όσο ξέρω καλό είναι οπουδήποτε πας να μιλήσεις με τον γιατρό που θα σου κάνει την επέμβαση. Διότι έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι πας σε μια κλινική μεταμόσχευσης και στο πρώτο ραντεβού, σε βλέπει ένας πωλητής και όχι γιατρός. Επίσης μη κοιτάς μόνο το κόστος, κοίτα την γενική εικόνα. Επίσης επειδή το έχω ψάξει αρκετά και εγώ μιας και θέλω, (άμα είχα λεφτά κιόλας θα πήγαινα αύριο κιόλας. Δεν είναι κάτι που κάνει 500-600€) ο γιατρός θα σου δώσει θεραπεία με μινοξιδίλη ώστε να καθυστερήσει την τριχόπτωση (είναι ένα από τα δύο φάρμακα αποδεδειγμένα που βοηθάνε στην τριχόπτωση) Τώρα θα σου πω κάτι έχει διαφορά αν έχεις τριχόπτωση ή αραίωση. Η τριχόπτωση σημαίνει ότι σε ένα σημείο δεν έχεις καθόλου τρίχες ενώ η αραίωση ότι έχεις αλλά μειωμένες. Όσο για το πόσο μαλλί θα σου μείνει, αυτό θα στο απαντήσει ο γιατρός. Μπορεί να χρειαστείς μια δεύτερη μεταμόσχευση πιο μετά. Μπορεί όχι. Αν παράδειγμα χρειαστείς στο μέλλον μια ακόμα μεταμόσχευση, αλλά δε κάνεις, ναι όταν πέσουν τα μαλλιά θα είσαι σαν τον κλόουν. Αλλά όπως είπα ρώτα τον γιατρό αυτό. Θα σου στείλω ένα pm με δύο κλινικές που έχει πάρει το μάτι μου σαν αξιόπιστες (βάση αυτών που συχνά ανεβάζουν και εξηγούν). Αλλά η συμβουλή μου είναι να ρωτάς και μάλιστα πολλά. Μη σου πει στη κλινική "Ωραία, θα σου βάλω Χ τριχοθυλάκια (ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μη σου πουν για τρίχες. Πάντα τριχοθυλάκια), έχουμε μια προσφορά Χ ευρώ και να κλείσουμε ραντεβού να τη προλάβεις". Εκεί να προσέξεις να ανάβουν λαμπάκια κινδύνου. Μίλα με τον γιατρό πρώτα όχι με κάποιον νοσηλευτή-πωλητή. Επίσης να φροντίσεις ο γιατρός που θα μιλήσεις να είναι ο ίδιος που θα σου κάνει την επέμβαση. Τώρα στον σύνδεσμο (1) που θα σου στείλω έχει αρκετές πληροφορίες, διάβασε να σου λυθούν οι απορίες. Έχει και κανάλι στο YT που εξηγεί μερικά πράγματα. Και στο (2) επίσης. Να ξεκαθαρίσω κάτι όμως. ΔΕΝ έχω προσωπική εμπειρία (ή να έχει πάει κάποιος γνωστός μου) για να σου πω με το χέρι στη καρδιά "Ισχύει αυτό, αυτό και αυτό" άρα καλό είναι να κάνεις και εσύ μια έρευνα για να μάθεις. Η μεταμόσχευση αν δε γίνει σωστά, θα είσαι χειρότερα από πριν. Αυτά από εμένα, ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο
gokagaj545 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, w95chris είπε Κοίτα από όσο ξέρω καλό είναι οπουδήποτε πας να μιλήσεις με τον γιατρό που θα σου κάνει την επέμβαση. Διότι έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι πας σε μια κλινική μεταμόσχευσης και στο πρώτο ραντεβού, σε βλέπει ένας πωλητής και όχι γιατρός. Επίσης μη κοιτάς μόνο το κόστος, κοίτα την γενική εικόνα. Επίσης επειδή το έχω ψάξει αρκετά και εγώ μιας και θέλω, (άμα είχα λεφτά κιόλας θα πήγαινα αύριο κιόλας. Δεν είναι κάτι που κάνει 500-600€) ο γιατρός θα σου δώσει θεραπεία με μινοξιδίλη ώστε να καθυστερήσει την τριχόπτωση (είναι ένα από τα δύο φάρμακα αποδεδειγμένα που βοηθάνε στην τριχόπτωση) Τώρα θα σου πω κάτι έχει διαφορά αν έχεις τριχόπτωση ή αραίωση. Η τριχόπτωση σημαίνει ότι σε ένα σημείο δεν έχεις καθόλου τρίχες ενώ η αραίωση ότι έχεις αλλά μειωμένες. Όσο για το πόσο μαλλί θα σου μείνει, αυτό θα στο απαντήσει ο γιατρός. Μπορεί να χρειαστείς μια δεύτερη μεταμόσχευση πιο μετά. Μπορεί όχι. Αν παράδειγμα χρειαστείς στο μέλλον μια ακόμα μεταμόσχευση, αλλά δε κάνεις, ναι όταν πέσουν τα μαλλιά θα είσαι σαν τον κλόουν. Αλλά όπως είπα ρώτα τον γιατρό αυτό. Θα σου στείλω ένα pm με δύο κλινικές που έχει πάρει το μάτι μου σαν αξιόπιστες (βάση αυτών που συχνά ανεβάζουν και εξηγούν). Αλλά η συμβουλή μου είναι να ρωτάς και μάλιστα πολλά. Μη σου πει στη κλινική "Ωραία, θα σου βάλω Χ τριχοθυλάκια (ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μη σου πουν για τρίχες. Πάντα τριχοθυλάκια), έχουμε μια προσφορά Χ ευρώ και να κλείσουμε ραντεβού να τη προλάβεις". Εκεί να προσέξεις να ανάβουν λαμπάκια κινδύνου. Μίλα με τον γιατρό πρώτα όχι με κάποιον νοσηλευτή-πωλητή. Επίσης να φροντίσεις ο γιατρός που θα μιλήσεις να είναι ο ίδιος που θα σου κάνει την επέμβαση. Τώρα στον σύνδεσμο (1) που θα σου στείλω έχει αρκετές πληροφορίες, διάβασε να σου λυθούν οι απορίες. Έχει και κανάλι στο YT που εξηγεί μερικά πράγματα. Και στο (2) επίσης. Να ξεκαθαρίσω κάτι όμως. ΔΕΝ έχω προσωπική εμπειρία (ή να έχει πάει κάποιος γνωστός μου) για να σου πω με το χέρι στη καρδιά "Ισχύει αυτό, αυτό και αυτό" άρα καλό είναι να κάνεις και εσύ μια έρευνα για να μάθεις. Η μεταμόσχευση αν δε γίνει σωστά, θα είσαι χειρότερα από πριν. Αυτά από εμένα, ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο σε ευχαριστώ για την απάντηση. είδα τα λινκ που έστειλες. γιατί λές να μην μου πουν για τρίχες; εγώ πίστευα πως ήταν πιο σωστό, αφού τρίχες βλέπω και όχι θυλάκια. επίσης το δεύτερο από τα δύο φάρμακα που λες ποιο είναι; φινα; έχεις χρησιμοποιήσει; όσο αφορά τις παρενέργειες θέλω να μάθω αν ισχύουν
w95chris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, gokagaj545 είπε σε ευχαριστώ για την απάντηση. είδα τα λινκ που έστειλες. γιατί λές να μην μου πουν για τρίχες; εγώ πίστευα πως ήταν πιο σωστό, αφού τρίχες βλέπω και όχι θυλάκια. επίσης το δεύτερο από τα δύο φάρμακα που λες ποιο είναι; φινα; έχεις χρησιμοποιήσει; όσο αφορά τις παρενέργειες θέλω να μάθω αν ισχύουν Διότι, τα τριχοθυλάκια είναι που έχουν τις τρίχες αλλά δεν φυτρώνουν μια μια. Μπορεί σε ένα τριχοθυλάκιο να φυτρώνουν 5-6 τρίχες, σε άλλο 2 τρίχες. Όταν σου λέει ο άλλος για τρίχες, στο λέει για να σου φανεί ότι θα βάλει τρίχα που την ζηλεύει και ο Βαλτεράμα (αφάνα μιλάμε έχει). Είναι σαν να σου δίνουν δύο κέικ με ίδιο μέγεθος ταψιού, στο ένα τα κομμάτια να είναι 4 και στο άλλο 8. Σε αυτό που είναι 8 κομμάτια να στο πουλάνε με διπλάσια τιμή, ενώ απλά τα κομμάτια είναι μικρότερο μέγεθος και το συνολικό μέγεθος του κέικ δεν αλλάζει. Καταλαβαίνεις που πάει; Όσο αναφορά τα φάρμακα, είναι για ορισμένες περιπτώσεις δηλαδή με συγκεκριμένο σημείο αραίωσης. Εγώ χρησιμοποιώ μινοξιδίλη και έχει βελτιωθεί κάπως το αποτέλεσμα (πίσω έχω αραίωση μεγάλη). Αποτελέσματα μετά το 3μηνο βλέπεις και δε πρέπει ποτέ να σταματήσεις να παίρνεις. Όχι στην κυριολεξία ποτέ. Αν το αρχίσεις πρέπει να παίρνεις συνέχεια αλλιώς τα μαλλιά θα επανέρθουν στο αρχικό στάδιο (προ χρήσης). Παρενέργειες δε ξέρω καν ποιες είναι. Για την μινοξιδίλη εννοώ. Για Φιναστερίδη, υπάρχουν παρενέργειες αλλά είναι στο 1-2% όσων παίρνουν. Βέβαια παίζει ρόλο και το σε ποια ποσότητα παίρνεις το φάρμακο. Εγώ που έψαξα δε βρήκα κάτι το ανησυχητικό. Αλλά καλό είναι να μην ακούς τον κάθε ένα από τα Forum (ακόμα και εμένα) και να το επιβεβαιώσεις ρωτώντας έναν γιατρό. 2
gokagaj545 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, w95chris είπε Διότι, τα τριχοθυλάκια είναι που έχουν τις τρίχες αλλά δεν φυτρώνουν μια μια. Μπορεί σε ένα τριχοθυλάκιο να φυτρώνουν 5-6 τρίχες, σε άλλο 2 τρίχες. Όταν σου λέει ο άλλος για τρίχες, στο λέει για να σου φανεί ότι θα βάλει τρίχα που την ζηλεύει και ο Βαλτεράμα (αφάνα μιλάμε έχει). Είναι σαν να σου δίνουν δύο κέικ με ίδιο μέγεθος ταψιού, στο ένα τα κομμάτια να είναι 4 και στο άλλο 8. Σε αυτό που είναι 8 κομμάτια να στο πουλάνε με διπλάσια τιμή, ενώ απλά τα κομμάτια είναι μικρότερο μέγεθος και το συνολικό μέγεθος του κέικ δεν αλλάζει. Καταλαβαίνεις που πάει; Όσο αναφορά τα φάρμακα, είναι για ορισμένες περιπτώσεις δηλαδή με συγκεκριμένο σημείο αραίωσης. Εγώ χρησιμοποιώ μινοξιδίλη και έχει βελτιωθεί κάπως το αποτέλεσμα (πίσω έχω αραίωση μεγάλη). Αποτελέσματα μετά το 3μηνο βλέπεις και δε πρέπει ποτέ να σταματήσεις να παίρνεις. Όχι στην κυριολεξία ποτέ. Αν το αρχίσεις πρέπει να παίρνεις συνέχεια αλλιώς τα μαλλιά θα επανέρθουν στο αρχικό στάδιο (προ χρήσης). Παρενέργειες δε ξέρω καν ποιες είναι. Για την μινοξιδίλη εννοώ. Για Φιναστερίδη, υπάρχουν παρενέργειες αλλά είναι στο 1-2% όσων παίρνουν. Βέβαια παίζει ρόλο και το σε ποια ποσότητα παίρνεις το φάρμακο. Εγώ που έψαξα δε βρήκα κάτι το ανησυχητικό. Αλλά καλό είναι να μην ακούς τον κάθε ένα από τα Forum (ακόμα και εμένα) και να το επιβεβαιώσεις ρωτώντας έναν γιατρό. έχω πάει σε γιατρούς, αλλά ψάχνω τώρα και γνώμες από άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. σε άλλο φόρουμε τριχόπτωσης κατάλαβα πολλούς πληρωμένους οπότε δεν ξέρω ποιον να πιστέψω από εκεί, για αυτό και ρωτάω εδώ. για τους δύο γιατρούς που προτείνεις γράφει σε αυτό το φόρουμ πως και οι δύο έχουν ξεκινήσει από τη γνωστή κλινική με τα τρία γράμματα. οπότε δεν μου γεμίζουν το μάτι. για τη φιναστερίδη μου είπαν όλοι οι γιατροί να την αποφύγω επειδή έχει σοβαρές παρενέργειες. οπότε δεν έχεις κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. εγώ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη από άτομα που έχουν κάνει. όταν άρχισα να ψάχνομαι για μεταμόσχευση παρατήρησα και πάρα πολλούς σελέμπριτι που ξαφνικά βγάλαν μαλλιά. εύκολα μου έρχονται 20-30 πολύ γνωστοί. αυτοί λογικά πάνε αμερική και έχουν τέτοια αποτελέσματα. ξέρεις κάνεις τι κόστη παίζουν εκεί; ή είναι απαγορευτικά για κοινούς θνητούς;
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχοντας περάσει τα διάφορα στάδια, όχι επεμβάσεων αλλά αραίωσης/απώλειας/ανησυχίας/απογοήτευσης (πολλά "α" ) να δώσω και μία άλλη οπτική. Αυτήν του "αυτό που δεν μπορείς να αποφύγεις κάθεσαι και το αποδέχεσαι (ή και απολαμβάνεις)". Και σίγουρα όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο λιγότερη ταλαιπωρία και stress (για να μην πω οικονομική επιβάρυνση) γλυτώνεις. Ζούμε δε σε μία περίοδο που το styling με τελείως ξυρισμένο ή και περασμένο με την "ψιλή" κεφάλι καταλήγει σε αισθητικό αποτέλεσμα απόλυτα αποδεκτό, για να μην πω (γούστα είναι αυτά) ωραίο. Το οποίο μάλιστα έχει γίνει τόσο mainstream πλέον που δεν αποτελεί καν μουσικό, πολιτικό ή όποιο άλλο statement (κάτι αντίστοιχο με τα tattoo). Προσωπικά σε σχέση με την απώλεια τριχών φοβόμουν περισσότερο την κατάληξη σε λύσεις που μπορεί να έχουν γελοίο (κατά τη γνώμη μου πάντα, ε; ) αισθητικό αποτέλεσμα, τώρα ή στο μέλλον, καθώς έχω δει πολλά τέτοια μέχρι τώρα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από haris_216 2
w95chris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, gokagaj545 είπε έχω πάει σε γιατρούς, αλλά ψάχνω τώρα και γνώμες από άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. σε άλλο φόρουμε τριχόπτωσης κατάλαβα πολλούς πληρωμένους οπότε δεν ξέρω ποιον να πιστέψω από εκεί, για αυτό και ρωτάω εδώ. για τους δύο γιατρούς που προτείνεις γράφει σε αυτό το φόρουμ πως και οι δύο έχουν ξεκινήσει από τη γνωστή κλινική με τα τρία γράμματα. οπότε δεν μου γεμίζουν το μάτι. για τη φιναστερίδη μου είπαν όλοι οι γιατροί να την αποφύγω επειδή έχει σοβαρές παρενέργειες. οπότε δεν έχεις κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. εγώ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη από άτομα που έχουν κάνει. όταν άρχισα να ψάχνομαι για μεταμόσχευση παρατήρησα και πάρα πολλούς σελέμπριτι που ξαφνικά βγάλαν μαλλιά. εύκολα μου έρχονται 20-30 πολύ γνωστοί. αυτοί λογικά πάνε αμερική και έχουν τέτοια αποτελέσματα. ξέρεις κάνεις τι κόστη παίζουν εκεί; ή είναι απαγορευτικά για κοινούς θνητούς; Δε θα βρεις. Η μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα είναι σαν να μιλάς για εγχώριες ντομάτες στην Σουηδία
dimigar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Τα τριχοθυλάκια τα παίρνουν από το πίσω μέρος της κεφαλής όπου κανένας δεν χάνει τα μαλλιά του. Κόβουν δηλ. μια λωρίδα δέρματος όπου υπάρχουν τα τριχοθυλάκια και από αυτή τα βγάζουν και τα τοποθετούν στη περιοχή που υπάρχει πρόβλημα. Πόσα πια τριχοθυλάκια να έχει αυτή η λωρίδα.. Απάτη κανονική.. Άσε λοιπόν τη φύση ήσυχη να κάνει αυτό που θέλει.. Ακόμα κλαίω τα 1500€ που έδωσα..
Green Dragon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, dimigar είπε Τα τριχοθυλάκια τα παίρνουν από το πίσω μέρος της κεφαλής όπου κανένας δεν χάνει τα μαλλιά του. Κόβουν δηλ. μια λωρίδα δέρματος όπου υπάρχουν τα τριχοθυλάκια και από αυτή τα βγάζουν και τα τοποθετούν στη περιοχή που υπάρχει πρόβλημα. Πόσα πια τριχοθυλάκια να έχει αυτή η λωρίδα.. Απάτη κανονική.. Άσε λοιπόν τη φύση ήσυχη να κάνει αυτό που θέλει.. Ακόμα κλαίω τα 1500€ που έδωσα.. Αυτή η λωρίδα που λες, μπορεί να δώσει - ανάλογα την πυκνότητα της και την επεξεργασία - από 1500 έως 1800 τριχοθυλάκια. Το μήκος μπορεί να φτάσει τα 30 εκατοστά και το πλάτος της 1,5 έως 2,0 εκατοστά. Τα χρήματα που έδωσες είναι λίγα για επέμβαση αισθητικής φύσεως, στην Ελλάδα. Για εξωτερικό βέβαια, οι τιμές είναι πολύ παραπάνω. Το καταλαβαίνω ότι σε πονάει, αν δεν είχες ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό εξαρτάται από τον γιατρό που εμπιστεύτηκες το κεφάλι σου. Και σε κάθε περίπτωση μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα σου πίσω, αν δεν ήταν αυτό που σου είχε υποσχεθεί. 1
bill999r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 φίλοι μου έκαναν σχετικά πρόσφατα με την νέα μέθοδο όπου τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται από το πίσω μέρος της κεφαλής μεμονομενα και όχι με την παλιά τεχνική όπου αφαιρούνταν λωρίδα δέρματος. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από το αρχικό πρόβλημα. Ο ένας από τους φίλους ήταν αυτό που λέμε γλομπος, με πολύ μικρή δοτρια περιοχή. Μετέφερε αρκετά τριχοθυλάκια αλλά η περιοχή δεν γίνεται να γεμίσει οπότε το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Συνέχιζει να κουρεύεται με την ψιλή αλλά για τον ίδιο ήταν αφενός μια τόνωση της ψυχολογίας, μιας κ το είχε πάρει βαριά το θέμα, και από την άλλη τον ικανοποιεί η εικόνα ότι ακόμα κ με την ψιλή το κεφαλι του έχει κάποια τριχοθυλάκια που αλλάζουν την εικόνα. Ο δεύτερος φίλος είχε μέτρια αραίωση κυρίως σε κροτάφους κ στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Εκεί το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό με μια συνεδρία. Ο γιατρός του όμως τον ενημέρωσε ότι ίσως στο μέλλον να ξαναχρειαστει. Προς το παρόν είναι σε πολύ καλό επίπεδο όμως κ έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια. Το κόστος δεν ήταν κάτι τρελό κ μάλιστα από ότι θυμάμαι το είχε κάνει κ δόσεις. Για μένα αν υπάρχει μεγάλη δοτρια περιοχή και μικρής έκτασης αραίωση αξίζει. Διαφορετικά αν το πρόβλημα είναι εκτεταμένο δεν αξίζει. Τέλος προσοχή να επισκεφτείς κλινικές εξειδικευμένες στην τριχόπτωση και όχι διαφορά ινστιτούτα που υπόσχονται θαύματα Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από bill999r 1
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα https://lifebuzz.gr/media/krateros-katsoulis-evale-malli-pos-itan-prin-kai-pos-meta-tin-emfyteysi-mallion/
J_Athanasiou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Αν το πρόβλημα είναι "φρέσκο" τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Έχει κάνει ένας φίλος μου και μου βλέπω διαφορά. Ειδικά στους κροτάφους που έχανε πολύ μαλλί ενώ ήταν 26 χρονών και πίσω είχαν πέσει μαλλιά και αναγκαζόταν με διάφορα χτενίσματα να το καλύψει. Βέβαια έχει περάσει χρόνος από τότε και ο γιατρός του είπε ότι θα χρειαστεί και στο μέλλον. Βέβαια αυτά που του έβαλε δε θα πέσουν και με μια κατάλληλη αγωγή τα συντηρεί. Από χρόνο και μετά βλέπεις το φουλ αποτέλεσμα. Βέβαια είχε πάει στον γιατρό για το πρώτο λούσιμο, συν άλλες 2-3 φορές στον χρόνο να δει την πρόοδο με τον γιατρό. Πρέπει να επιλέξεις μια κλινική για μεταμόσχευση. Όχι τύπου κάνουμε άλλα 15 πράγματα μαζί και μεταμόσχευση. Εκεί να ηχεί καμπανάκι κινδύνου
filipN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Είμαι "καραφλός" και το απολαμβάνω! Από την άλλη, θεωρώ ότι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να ασχολούνται με τις τρίχες τους και να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε πράγματα που τους ευχαριστούν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα