Προς το περιεχόμενο

Το νέο LG V60 ThinQ 5G έρχεται με Snapdragon 865, 64MP κάμερα και μπαταρία 5000mAh

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, panathatube είπε

Το νέο OnePlus θα κάνει upscaling με τεχνολογία ανάλογη της τηλεόρασης. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Προσωπικά πάντως γιατί είναι θέμα γούστου εγώ από 700 ευρώ και πάνω απαιτώ στην οθόνη τουλάχιστον 90ΗΖ.

Λογικο να θελει κάποιος οσα περισσοτερα hz γινεται ποιο σμουθ μενου κτλ ... Εγω λεω μονο για το κομμάτι ταινιες κινηματογράφου οτι δεν θες πανω απο 24 καρέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Samsung galaxy S20 :)

Τωρα εισαι σοβαρός? Έρχεται με σταγόνα το s20? Για πήγαινε σε κανα οφθαλμίατρο και ξανα ποσταρε. 

Επειδη ως γνωστον η τρυπα πανω στην οθονη διαφερει τρελα απο το notch σταγονα.....

Κα τα τα αλλα οκ εσυ τις αγορες σου σε τοσο ακριβα κινητα να τις κρινεις απο το εαν ενα κινητο εχει notch σταγονα ή punch hole.

Καλη συνεχεια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xrist0s92 είπε

Είχα το G2 παλιά χωρίς να εμφανίσει πρόβλημα. Ψάχνοντας λίγες μέρες πριν κινητό -και μετά από τα προβλήματα των G4 φίλων-, φοβόμουν πολύ για LG, αλλά δεν ξανά είδα παρόμοια προβλήματα στα πιο νέα μοντέλα και ειδικά στη σειρά V. Έτσι κατέληξα στο V40 στην τιμή των 350€, το έχω στην κατοχή μου μία εβδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δεν έχει την ανάγκη η LG να ανακάμψει, τουλάχιστον έτσι δείχνει καθώς δεν κάνει μάρκετινγκ γι' αυτό σκοτώνει τις τιμές μέσα σε λίγους μήνες, αφού πάνω από το 80% των εσόδων της προέρχονται από λευκές συσκευές και τηλεοράσεις. Ως καταναλωτής, μακάρι να παραμείνει έτσι.

Είμαστε oftopic, αλλα ας μάθεις και κατι τόσα χρόνια μετα:

Και το δικο σου πρόβλημα ειχε απλα δεν το πήρες χαμπάρι ποτε γιατί δεν εκανες σοβαρή χρήση gps. Κατσε διάβασε 100 σελιδες στο thread του g2. Θα βρεις 100 ατομα να με βρίζουν και να ορκίζονται ότι το δικο τους ηταν μια χαρα.

Μετά απο μηνες ΟΛΟΙ συμφωνησαν οτι τα ιδια πρόβληματα ειχαν και τα δικά τους. 

Το διαφήμιζε μαλιστα τότε η lg (απο τα πρώτα κινητα τότε) οτι έπιανε εκτος του αμερικανικου gps και το ρωσικό σύστημα για μεγαλύτερη ακρίβεια. 

Ζερβουδακης των 50€ ειχε καλύτερο gps. 

Όποιος θέλει να πάρει, απο την τσέπη μου δεν τα παίρνει, καλορίζικο. Μακαρι να του βγει άριστο. 

Μη διαστρεβλωνουμε τα γεγονότα ομως. Δεν υπάρχει αλλη εταιρεία με μεγαλύτερο ρεκορ συστηματικό και διαχρονικό αστοχίων. 

Επεξ/σία από oldnew

σαν κάτοχος LG G5... ολα καλά με τα Χαρακτηριστικά τους αλλά μετά από 1 με 1.5 χρόνο αρχίζουν τα screen ghosting... burn in κτλ.
Δεν θα την εμπιστευθώ πάλι έχοντας επιλογή με τόσα νέα μοντέλα σε Sony/Samsung...

• Thanks 1

Η πρώτη LG συσκευή που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον από εποχής G2. Ολες οι άλλες προσπάθειες μετά από αυτό είχαν διάφορα χαζά θέματα. Εδώ βλέπω μια προσπάθεια σε όλα τα σημεία που μετράει μια συσκευή ώστε να είναι λειτουργική και χρηστική από τον κόσμο. Βλέπω κάποιους θα τους χαλάσει η 1080p, μη high refresh rate οθόνη αλλά μεταξύ μας είναι εντελώς αχρείαστα χαρακτηριστικά για τους πολλούς. Η μπαταρία των 5Κ πάντως μια χαρά θα βολέψει την χρήση τέτοιας συσκευής χωρίς να ψάχνεις φορτιστές στη μέση της ημέρας.  

21 ώρες πριν, papp0us είπε

Ελάχιστα με απασχολεί η εμπορική του πορεία. Καλύτερα να πάει άπατο να το πάρω εγώ πιο φτηνά. Επίσης το άπατο έχει να κάνει με τους στόχους της εταιρίας. Μπορεί στόχος της LG να είναι να βγάλει τα έξοδα συσκευασίας, μπορεί να θέλει να συντηρήσει τις πωλήσεις του V50, μπορεί να είναι και να έχει το πρώτο σε πωλήσεις κινητό παγκοσμίως. Ξέρεις εσύ ποιοι είναι οι στόχοι της; Πως ξέρεις αν θα πάει άπατο;

Ε;;

Εσύ και άλλοι 10 θα το πάρετε από Ελλάδα μεριά ... 

Ελπίζω όντως να έχει σαν στόχο να βγάλει τα έξοδα συσκευασίας .. γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα

1 ώρα πριν, zodiacskipper είπε

Ελπίζω όντως να έχει σαν στόχο να βγάλει τα έξοδα συσκευασίας .. γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα

Ναι, μάλλον πάει για κλείσιμο κι αυτή ,μόνο 55,76 billion USD revenue είχε για το 2019 η LG Electronics ,αγοράστε αδέρφια!!!

1 ώρα πριν, zodiacskipper είπε

Ναι γιατι πριν κυκλοφορήσει η LG κινητό, μάζεψε ολα τα μεγαλοστελέχη, και κανανε Brainstorming για να δουν πως θα πουλήσουν κινητά στην Ελλάδα. Μη φοβάσαι, έχει περάσει και πιο δύσκολα, ακόμα και αν το πάρουμε εμείς οι 10 απο Ελλάδα, θα τη βγάλει.

• Like 1

Επειδή έιχα G2, G4 και G6 δικαιούμαι να ομιλώ: το 2 ήταν άριστο, καλή τιμή, βέβαια δεν πήρα την πρώτη έκδοση αλλά την τρίτη. Το G4 είχε bootloop, είχε όμως την πιο εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό, άλλαξα μόνος μου την οθόνη δύο φορές που έσπασε και γλίτωσα λεφτά. Στο σέρβις δεν είχα παράπονο, πέρα από τις απαράδεκτα ακριβές τιμές. Ακόμα και σήμερα για να αλλάξεις οθόνη στο G4 θέλεις 140 ευρώ!

Το G6 ήταν ένα μέτριο σε σχέση με τον ανταγωνισμό κινητό, και μετάνιωσα. Η οθόνη έσπασε δύο φορές σε πολύ χαλαρή πτώση.

Το βασικό μειονέκτημα των LG ήταν και είναι το λογισμικό. Οι αναβαθμίσεις αργές, και οι βελτιώσεις της LG ανύπαρκτες. Μόλις προχτές, μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μου έβγαλε μήνυμα "μην αφαιρείται την μπαταρία", ενώ ήδη από το G5 δεν είχε πλέον αποσπώμενη! Να αναφέρω και ότι τα G6 δεν λειτουργούσαν σε δίκτυα GSM! Μιλάμε για απαράδεκτες απροσεξίες.

• Like 1

Το κύριο θετικό των κινητών LG είναι ότι λόγω των παιδικών ασθενειών που κουβαλάνε, πέφτει γρήγορα η τιμή τους. Επώνυμη ναυαρχίδα με 350 ευρώ δεν αγοράζεις έυκολα

Στις 26/2/2020 στις 11:30 ΜΜ, panathatube είπε

Τα 90/120HZ δεν αφορούν μόνο τα παιχνίδια. Αφορούν και τις ταινίες ακόμη και το scrolling ή θα animations στις εφαρμογές. Έχω ακούσει ότι βλέπεις διαφορά ακόμη και μεταξύ 90 και 120.λΗΖ. Μένει να το δω.

καμια διαφορα....ενα θα σου πω ..παρε note 10 plus και ειναι σαν να εχεις 120 hz!δν συγκρινονται οι οθονες  τους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...