Προς το περιεχόμενο

Το νέο LG V60 ThinQ 5G έρχεται με Snapdragon 865, 64MP κάμερα και μπαταρία 5000mAh

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, akatsim είπε

Αυτο που το κινητο πρεπει να ειναι ομορφο με ξεπερναει. Διαβαζω μαλιστα και για το πισω μερος!!! Γκομενα ειναι? Ηδονιζεται καποιος βλεποντας το κινητο του? Αν ναι, στο γιατρο αυριο κιολας.

Καλά υπάρχουν και επιδερμικοί τύποι που έχουν την απαίτηση αυτό που βλέπουν να είναι και όμορφο γιατί το χρησιμοποιούν όλη μέρα. Ειδικά αν κοστίζει κανά χιλιάρικο. 

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, emperor4her είπε

ψαχνω να το βρω.. ποιο τσουτσουνι λες?

μπα? τι λες ρε μεγαλε, γιατι εγω στο v30 ηδη εχω android 9.. με τελευταιο usecurity update πριν κανα 2μηνο.. και ειναι ηδη 2.5 χρονων κινητο.. 

δεν παιζουμε ομως ολοι παιχνιδια.. δεν εχω χρησιμοποιησει κινητο με περισσοτερα hz, δεν εχω γνωμη, αλλα μου φαινεται αχρηστα τα περισσοτερα αν δεν παιζεις ποτε παιχνιδια (καλα παιζω κανα candy crush αν περιμενω σε καμια ουρα) :P 

Τα 90/120HZ δεν αφορούν μόνο τα παιχνίδια. Αφορούν και τις ταινίες ακόμη και το scrolling ή θα animations στις εφαρμογές. Έχω ακούσει ότι βλέπεις διαφορά ακόμη και μεταξύ 90 και 120.λΗΖ. Μένει να το δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leolipop είπε

Εννοειται οτι απαιτουμε (ευλογως) το καλυτερο δυνατο , αλλα θα φτασουμε στο σημειο να κρινουμε την αγορα της (αν μπορουσαμε) απο το ρυθμο ανανεωσης της οθονης.

Oσο για την τιμη μεχρι να την δουμε απλα υποθετουμε (παλι ευλογως) οτι θα ειναι τσιμπιμενη.

Οταν θα πιασεις για καποιο καιρο να δουλεψεις κινητο με 90hz και άνω θα καταλάβεις οτι μετα η αγορα κινητων με υψηλο ρυθμο ανανεωσης θα ειναι πλεον απτα πιο σημαντικα που θα ζητας...δηλαδη δεν θα υπαρχει γυρισμος πλεον στα 60hz 

Επεξ/σία από tapitas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tapitas είπε

Οταν θα πιασεις για καποιο καιρο να δουλεψεις κινητο με 90hz και άνω θα καταλάβεις οτι μετα η αγορα κινητων με υψηλο ρυθμο ανανεωσης θα ειναι πλεον απτα πιο σημαντικα που θα ζητας...δηλαδη δεν θα υπαρχει μετα γυρισμος στα 60hz πλεον

Με τα όσα διάβασα πιο πίσω και τη χρήση που κάνω προσωπικά , πολύ αμφιβάλω.Οταν λέω χρήση εννοώ να μιλήσω στο τηλέφωνο , πλοήγηση στο internet και viber λόγω δουλειάς.

Αν είχα απαίτηση να υιοθετηθεί αυτή η τεχνολογία κάπου θα ήταν στα τάμπλετ μιας και είναι βολικοτερα για multimedia περιεχόμενο...Δεν νομίζω να ανατριχιασω τόσο με το smooth scrolling για να μην αντέξω το πισωγυρισμα σε 60hz.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 2

Μετά από την πολύ άσχημη εμπειρία που είχα με LG G3, για πολύ ακόμα χρόνο δε θα λαμβάνω στα σοβαρά τα τηλέφωνα της εταιρίας αυτής. Μία εταιρία που δεν σέβεται τους πελάτες της, πως περιμένετε να την σέβονται και αυτοί. Υπάρχουν και άλλες εταιρίες που με ίδια και λιγότερα λεφτά, παίρνεις εξίσου καλό, μην πω καλύτερο κινητό.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που βγάζουν όλοι τέτοια καδρονια για τηλέφωνα πλέον γιατί, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να μελαγχολήσω που δεν μου περισσεύουν τα λεφτά να τα πάρω...

Άκου 78mm πλάτος...

Επεξ/σία από Bil79
  • Like 1

Οπως τα hz στις τηλεορασεις καμια 10ετια πριν. Λες και καποιος μπορουσε να δει διαφορα μεταξυ 100 και 800hz. Στην πορεια καταλαβανε ποσο ασκοπα ειναι για το ανθρωπινο ματι και περιοριστηκαν στα 50/60 και 120hz για τις ναυαρχιδες.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, leolipop είπε

Με τα όσα διάβασα πιο πίσω και τη χρήση που κάνω προσωπικά , πολύ αμφιβάλω.Οταν λέω χρήση εννοώ να μιλήσω στο τηλέφωνο , πλοήγηση στο internet και viber λόγω δουλειάς.

Αν είχα απαίτηση να υιοθετηθεί αυτή η τεχνολογία κάπου θα ήταν στα τάμπλετ μιας και είναι βολικοτερα για multimedia περιεχόμενο...Δεν νομίζω να ανατριχιασω τόσο με το smooth scrolling για να μην αντέξω το πισωγυρισμα σε 60hz.

Ειμαι κατοχος Oneplus 7 pro και μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι για μενα flagship κινητο χωρις ανεβασμενα hz δεν υφισταται πλεον...η εμπειρια χρησης στην καθημερινη χρηση ανεβαινει σημαντικα

Επεξ/σία από tapitas
  • Like 2

Καταπληκτικά specs αλλά γιατί dual screen; Να ήταν σαν το razr να το καταλάβω. Είμαι κάτοχος OnePlus 5T, νομίζω η επόμενή μου συσκευή θα είναι μικρή με αναδιπλούμενη οθόνη

Καταπληκτικά specs αλλά γιατί dual screen; Να ήταν σαν το razr να το καταλάβω. Είμαι κάτοχος OnePlus 5T, νομίζω η επόμενή μου συσκευή θα είναι μικρή με αναδιπλούμενη οθόνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Recreator είπε

Μπορεί και να αναβαθμίζουν το λογισμικό της συσκευής και για 6 μήνες... Μετά ξανά δυο security patches και σου λένε έλα αγόρασε καινούργιο στον χρόνο...

Πάντως το g6 της αδερφής μου πήρε και Android 9 . Ενώ είχε ξεκινήσει με 7 . Επίσης και security updates ειχε πάνω στο τρίμηνο. Τώρα πες μας εσύ ανακρίβειες. Ποια συσκευή lg είχες είπαμε ?

10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το LG V30 σου κυκλοφορησε Νοεμβριο του 2017  με Android 7.1 αντι για Android 8.

Η τελευταια αναβαθμιση που πηρε ηταν το 2019 το Android 9.

To Huawei Mate10pro κυκλοφορησε τον Οκτωβριο του 2017 με Android 8 και θα παρει μεχρι Android 10.

Αρα εν μερη εχει δικιο ο συμφορουμιτης σε αυτο που λεει. Στην πραξη 1major αναβαθμιση πηρε.

Ούτε το note 8 θα πάρει Android 10. Είναι το γνωστό θέμα πολλών συσκευών που κυκλοφορούν Σεπτέμβριο-Νοεμβριο. Καθώς είναι στην περιδοδ αλλαγής της έκδοσης και βάζουν την παλιά .

Επεξ/σία από chris_g92

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Πάντως το g6 της αδερφής μου πήρε και Android 9 . Ενώ είχε ξεκινήσει με 7 . Επίσης και security updates ειχε πάνω στο τρίμηνο. Τώρα πες μας εσύ ανακρίβειες. Ποια συσκευή lg είχες είπαμε ?

Είχα το G4 και από τότε δεν έχω ξανά ακουμπήσει LG. Ένα κινητό όλο προβλήματα ήταν. Και επειδή το έμαθα αφού το πήρα ποτέ δεν έκανα root. Γιατί ήξερα ότι αργά η γρήγορα θα με έτρεχε. Πολύ σπάνιες αναβαθμίσεις, χάλασε εντός εγγύησης με φυσιολογική χρήση και δεν τήρησαν την εγγύηση γιατί είπαν ότι είναι rooted (και ήταν και hardware issue). Ε λοιπόν το πήρα πίσω από το επίσημο service τους, το rootαρα, επί τόπου το έκανα unroot και τους το ξαναπήγα. Τότε το δέχθηκαν... Μετά από αυτό δεν έχω ξαναπάρει ποτέ προϊόν τους.

Επεξ/σία από Recreator
Edited γιατί έκαναν περισσότερες αναβαθμίσεις από ότι θυμόμουν αλλά και πάλι λιγότερες από ότι θεωρώ αποδεκτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...