papp0us Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Type-C USB 3.1, WiFI 6, Bluetooth 5,.1, IP68 MILSTD, θύρα ακουστικών, κάρτα μνήμης, στέρεο ηχεία, Quad Dac, Dualview case, και τιμή "χαμηλότερη απο το βασικό Galaxy S20". Με τους ρυθμούς που πέφτουν οι τιμές στα LG, το λες και σουπερ. Είναι λίγο πίκρα τα 60hz αφου μιλάμε για ναυαρχίδα, αλλα απο την άλλη, έχει το Dual View, θα έπρεπε και το Panel της θήκης να είναι 90hz, οπότε απο τιμή θα πηγαίναμε στα ύψη, και μπαταρία θα ήθελε άλλη μια. Νομίζω λογική η επιλογή τους. Εγώ έχω ψηθεί άσχημα πάντως, με αυτό και το Sony, αλλα πιο πολύ μ'αυτο γιατι η τιμή του Xperia 1 II είναι λίγο αστεία. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Arkin είπε Αν δεν ειχε αυτο το πραγμα που κρεμεται απο την οθονη θα ηταν το απολυτο σημερα. Το κατεστρεψαν με αυτο το τσουτσουνακι που εβαλαν να κρεμεται ομως. 😛 ψαχνω να το βρω.. ποιο τσουτσουνι λες? 1 ώρα πριν, Recreator είπε Μπορεί και να αναβαθμίζουν το λογισμικό της συσκευής και για 6 μήνες... Μετά ξανά δυο security patches και σου λένε έλα αγόρασε καινούργιο στον χρόνο... μπα? τι λες ρε μεγαλε, γιατι εγω στο v30 ηδη εχω android 9.. με τελευταιο usecurity update πριν κανα 2μηνο.. και ειναι ηδη 2.5 χρονων κινητο.. 1 ώρα πριν, JcD είπε 60 hz οθόνη? 😔 δεν παιζουμε ομως ολοι παιχνιδια.. δεν εχω χρησιμοποιησει κινητο με περισσοτερα hz, δεν εχω γνωμη, αλλα μου φαινεται αχρηστα τα περισσοτερα αν δεν παιζεις ποτε παιχνιδια (καλα παιζω κανα candy crush αν περιμενω σε καμια ουρα) 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) γ@μω τα τηλεφωνα ειναι , ολα τα εχει , και δεχομαι ως την πλεον ωφέλιμη και εξυπνη την πατεντα με την θηκη και την οθονη , πολυ περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο τυπου flip που νιωθω οτι σχεδον σιγουρα θα παρεις το ευκαμπτο γυαλι στο χερι αφου γεμισει γραντζουνιες πρωτα και θα στο κατσουν στο service στην π@τ@ρ@ !!!! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από georgerapp 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, emperor4her είπε ψαχνω να το βρω.. ποιο τσουτσουνι λες? μπα? τι λες ρε μεγαλε, γιατι εγω στο v30 ηδη εχω android 9.. με τελευταιο usecurity update πριν κανα 2μηνο.. και ειναι ηδη 2.5 χρονων κινητο.. Το LG V30 σου κυκλοφορησε Νοεμβριο του 2017 με Android 7.1 αντι για Android 8. Η τελευταια αναβαθμιση που πηρε ηταν το 2019 το Android 9. To Huawei Mate10pro κυκλοφορησε τον Οκτωβριο του 2017 με Android 8 και θα παρει μεχρι Android 10. Αρα εν μερη εχει δικιο ο συμφορουμιτης σε αυτο που λεει. Στην πραξη 1major αναβαθμιση πηρε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, emperor4her είπε ψαχνω να το βρω.. ποιο τσουτσουνι λες? μπα? τι λες ρε μεγαλε, γιατι εγω στο v30 ηδη εχω android 9.. με τελευταιο usecurity update πριν κανα 2μηνο.. και ειναι ηδη 2.5 χρονων κινητο.. δεν παιζουμε ομως ολοι παιχνιδια.. δεν εχω χρησιμοποιησει κινητο με περισσοτερα hz, δεν εχω γνωμη, αλλα μου φαινεται αχρηστα τα περισσοτερα αν δεν παιζεις ποτε παιχνιδια (καλα παιζω κανα candy crush αν περιμενω σε καμια ουρα) Για την κάμερα λεω που κρεμετε από πάνω στη μέση. Χαλάει όλο το κινητό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ αρχίζω να ψιλοβαριέμαι τις ίδιες εταιρίες με σχεδόν ολόιδια προιόντα,περιμένω όμως να δω την ναυαρχίδα της Nokia όταν βγεί,γιατί μου άρεσε απο παλιά ως εταιρία και εαν έχει,όσες βελιτώσεις είχε το προηγούμενο (το 10)θα δούμε πιστεύω ωραία και ποιοτικά πράματα τουλάχιστον απο κάμερες και οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Αυτο που το κινητο πρεπει να ειναι ομορφο με ξεπερναει. Διαβαζω μαλιστα και για το πισω μερος!!! Γκομενα ειναι? Ηδονιζεται καποιος βλεποντας το κινητο του? Αν ναι, στο γιατρο αυριο κιολας. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal95 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 η σειρα V της LG ηταν ανεκαθεν απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν(το κακο βεβαια ειναι πως παραειναι ακριβα)!!! παρα πολυ μεγαλο ομως..θα το προτιμουσα στα 6-6.2 με αυτην την μπαταρια εννοειται! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Θυμάστε την LG? Το τελευταίο προπύργιο ήταν το G2. Όταν πέρασε η εποχή του και δεν έκανε δουλειά το G3 με τα boot loops, τότε και ο τελευταίος πήγε σε iPhone. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Θυμάστε την LG? Το τελευταίο προπύργιο ήταν το G2. Όταν πέρασε η εποχή του και δεν έκανε δουλειά το G3 με τα boot loops, τότε και ο τελευταίος πήγε σε iPhone. Αργησε κάποιον να θυμηθεί το Bootloop,περίεργο συνήθως εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα, μετα τους "άπατους" οι οποίοι όλοι είχαν G3, και δε θα το συγχωρέσουν ποτέ στην LG. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Αργησε κάποιον να θυμηθεί το Bootloop,περίεργο συνήθως εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα, μετα τους "άπατους" οι οποίοι όλοι είχαν G3, και δε θα το συγχωρέσουν ποτέ στην LG. Word. Λόγω τιμής. Ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε Smoothness δοκιμασε ενα note 10 plus και θα νομιζεις οτι ειναι ηδη στα 120hz 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε Word. Λόγω τιμής. Ποτέ. Τίμιος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Come back lg!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leo360 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Ελπίζω το software για το dual screen να είναι καλύτερο αυτή τη φορά, καλή προσπάθεια το G8X αλλά πολλές ελλείψεις και προβλήματα... Άνετα του έδινα άλλη μία ευκαιρία αν υπάρχει βελτίωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα