basilis_k6 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Απορία Εχω κατι λάμπες rgbw με remote. Τις φθηνες των 7 ευρω. Αυτες οταν κλεινεις το τσιπ με το remote ουσιαστικά κλεινουν το φως αλλα μένουν υπο ταση. Τωρα παρατηρησα η μια σφυρίζει οπως το coil whine. Αραγε υπαρχει θεμα και λογω της αρκετα κινεζικης κατασκευης να κανει κανα καμουμ να γινει φλαμπε?
opera Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Ότι είναι υπό τάση είναι εν δυνάμει πηγή ανάφλεξης,για αυτό ότι δε χρησιμοποιούμε το κλείνουμε από το διακόπτη,κατεβάζουμε ασφάλεια κλπ.
Curtis76 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Πιο απλα οταν θα εισαι ξαπλωμενος, σβησε τη λαμπα απο το τηλεχειριστηριο και μετα σηκω και σβησε τον διακοπτη για να μαστε σηγουροι.
basilis_k6 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, opera είπε Ότι είναι υπό τάση είναι εν δυνάμει πηγή ανάφλεξης,για αυτό ότι δε χρησιμοποιούμε το κλείνουμε από το διακόπτη,κατεβάζουμε ασφάλεια κλπ. 49 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Πιο απλα οταν θα εισαι ξαπλωμενος, σβησε τη λαμπα απο το τηλεχειριστηριο και μετα σηκω και σβησε τον διακοπτη για να μαστε σηγουροι. ειναι μιση λαμπα πλεον. το θεμα ειναι υπάρχει πρόβλημα οντως η επειδη το ακουω νομιζω οτι εχει προβλημα. Btw και άλλες λαμπες το ίδιο κανουν. ακομη και σε λειτουργια αν ειναι πολύ χαμηλο το φως ακουγονται, στο λευκο σταματανε.
Curtis76 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ειναι μιση λαμπα πλεον. το θεμα ειναι υπάρχει πρόβλημα οντως η επειδη το ακουω νομιζω οτι εχει προβλημα. Btw και άλλες λαμπες το ίδιο κανουν. ακομη και σε λειτουργια αν ειναι πολύ χαμηλο το φως ακουγονται, στο λευκο σταματανε. το οτι ειναι υπο ταση η λαμπα δε με προβληματιζει, οπως ειναι υπο ταση η τηλεοραση, το ραδιοφωνο κτλ, το οτι ειναι φτηνο κινεζικο ειναι το προβλημα, και μπορει να σου κανει θεμα είτε σβηστη είτε την ωρα που λειτουργει. Οταν εινιαι χαμηλα ο φωτισμος, ζοριζονται το ηλεκτρονικο κυκλωμα που εχουν και επειδη ειναι χαμηλη η ποιοτητα κατασκευης ακουγονται. Προσωπικα απλα θα τις παρακολουθουσα και σιγουρα δε θα τις αφηνα σε λειτουργια αν δεν ειμαι στο σπιτι.
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Για την ιστορια μου εχει σκασει/αρπαξει φωτια λαμπα λεντ απο κινεζο 1€........ οποτε και εγω θα εσβηνα το διακοπτη (ή θα την πέταγα και θα επαιρνα μια πιο ποιοτική)
mkp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 https://www.kafkas.gr/proionta/lamptires-led/lamptires-led-keria-2/osram-lamba-led-keri-5-5w-470lm-e14-230v-rgbw-dimmable-with-remote-control-195710_195710/ Για αυτές εδώ δεν λες? Η osram γνωστή μάρκα είναι και λέι ότι δίνει και 4 χρόνια εγγύηση.
basilis_k6 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, mkp είπε https://www.kafkas.gr/proionta/lamptires-led/lamptires-led-keria-2/osram-lamba-led-keri-5-5w-470lm-e14-230v-rgbw-dimmable-with-remote-control-195710_195710/ Για αυτές εδώ δεν λες? Η osram γνωστή μάρκα είναι και λέι ότι δίνει και 4 χρόνια εγγύηση. Μια noname εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα