Προς το περιεχόμενο

Για άλλη μια φορά το Πλαίσιο μας απογοητεύει

Nighthope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to magazi me ta tsakalia ypallilous' date=' tis foveres times, to apaixto after sales service, ta original proionta ... to magazi pou goustaroun telos panton ... [/quote']

LOL gam...at0 :D :D , File emena kati tetoies papari..es me to hardware tou pc ,katasthmata & windows me ekanan na strafw se powermac g4 & macosX giati akomh se ayth thn pleyra den exoun kseftylistei ta panta.

alla3e to sign sou tote, to opoio grafei ... " [P4] @1,9Ghz : 1Gb ram ddR : running windows xp prof."

:D axxxxxx

ps

fysika kai 3exases na to alla3eis ...

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eprepe na ta epistrepseis...

LL Neo den eipe to paidi gia "ypsila" pososta elatomatikwn proiontwn. Anefere oti kata thn metafora mporei kapoio meros ths partidas na vgei elatomatiko.

Από εκεί και πέρα, δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει για να ζήσουν 1000 Έλληνες το Πλαίσιο να κλέβει εκατοντάδες χιλιάδες. Αλλά βέβαια. Στην Ελλάδα οι μειοψηφίες κάνουν κουμάντο, όχι οι πλειοψηφίες...

Klevei ekatontades xiliades??? Na prosexeis ti katageleis... an ekleve ekantontades xiliades tha tous eixan piasei. Den pas kamia volta apo ton eisagelea na ta katageileis ? I na enimeroseis esto tis antiprosopeies ?

Tespa to symperasma pou vgainei apo oles tis selides, einai oti oi perissoteroi pelates einai ikanopoiimenoi... kai o pelatis exei panta dikio...

Δημοσ.
Pw pw re alania,to plaisio htan,einai,kai 8a einai gia ton loutso.Ti to psaxnete?

Χαίρομαι όταν τα ποστς που γίνονται εδώ βασίζονται σε επιχειρήματα που προάγουν τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων :P :P :P

Δημοσ.

Γνώμη μου θα ήταν να τους το επιστρέωεις μαζί με την απόδειξη αγοράς και μα ζητήσεις να σου το αντικαραστήσουν λόγω εγγύησης αν και απ'όσο γνωρίζω από πολύ πρόσφατη εμπειρία ημερών μάλιστα θα σου πουν να το αφήσεις για έλεγχο.Πιστεύω όμως ότι δεν θα έχουν πρόβλημα να στο αλλάξουν

Καλή τύχη

Δημοσ.

Το πλαισιο φέρνει Β' διαλογής και ΓΝΩΣΤΑ στους εμπορικούς κύκλους χαμηλής ποιότητας παρτίδες ή ελλατωματικές παρτίδες. Εγραψα και παραπάνω οτι εχω αγοράσει ουκ ολιγα προιόντα απο το πλαισιο και διαπιστώνω κάθε φορα παραπτώματα: πχ. χαρτί connect που ειναι ελαφρυτερο και χαλια ποιότητα (με ΙΔΙΑ τιμή με τα ισπανικά και τα xerox) , είτε είναι αυτοκόλλητα για cds, ετικέτες , κόλλες κτλ, τα connect παλι ειναι χειρότερα με ιδια τιμή. Επίσης κάρτες γραφικών, μικροσυσκευές, δικτυακα κτλ που τα φτηνα-κράχτες ειναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ελαφρως προβληματικα πχ. δεν εχει drivers για win2000 και το μαθαίνεις τελευταία στιγμή (και παλι καλα να εχει στο internet η εταιρια..). Αυτο το προιόν δεν λέγεται χαλασμένο αλλα λέγεται μειωμένης ποιότητας!

Με λίγα λόγια , κάνει οτι και το carrefour με τα ρούχα, τις κάλτσες και τα σωβρακα, ακόμα και με τους υπολογιστές και τα home audio + home cinema. Εχει φτηνους κράχτες με αμφίβολη λειτουργικότητα στους απαιτητικούς πελάτες, αλλα σίγουρα ο ασχετος ή ο περιστασιακός πελάτης δεν θα ενοχληθεί.

Επίσης κάντε λίγο κράτει με τα σχόλια τις τιμές γιατι "ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ" δεν είναι.....!!! Βάζει 10-15% πάνω σε όλα τα πραγματα, μη πω για αναλώσιμα & ειδη γραφειου που το σκίζει το θέμα 100-150% πάνω σε απλά καθημερινά προιόντα.

Απλως ακολουθεί την αγορά και προσαρμόζει τις τιμές οπως παρακάτω:

>
        Τιμολόγηση είδους Χ στην αγορά:
        (ΦΤΗΝΟ) 1.....2....3.....4......5......6.....7......8.....9......10 (ΑΚΡΙΒΟ)
                           -Α-                         
                               <----β---->
                           <---------γ------->
                                        <-------δ------->             
                                           <-------------ε-------------->                 

οπου Α: η ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ τιμή της αγοράς

β: η τιμή του Πλαισιου

γ: η τιμή στα internet shops

δ: η τιμή στη Στουρνάρα

ε: η τιμή στα συνοικιακά και στους

Η μελέτη που έχω κάνει με 100αδες προιόντα την τελευταία 5ετία. Νομιζω πως τα εξηγεί ολα.

Δημοσ.

as po kai ego tin gnomi moy basika exo parei arketa pragmata apo to plaisio xoris na exo kanena parapono apo pleyras ton ilikon poy exo agorasei to mono einai me toys polites poy einai ligo asxetoi ala kai to service to thero sxetika kalo oses fores piga pragmata den eixa problima sto na moy ta alaxoyn bebaios den toys ta epriza kai oses fores pao gia na agoraso xero ti thelo toys dino toys kodikoys ton proionton kai me exipiretoyn tora oso anafora ta ala katastimata exo paei ram shop to opio to theoro kalo mono gia kala diabasmenoys sto ti theloyn na agorasoyn grammi apo makria cosmodata den xeroyn ti toys ginetai ta mikra magazia stin stoyrnari kala ala sto na xereis ti tha agoraseis

Δημοσ.
Το πλαισιο φέρνει Β' διαλογής και ΓΝΩΣΤΑ στους εμπορικούς κύκλους χαμηλής ποιότητας παρτίδες ή ελλατωματικές παρτίδες.

Σωστός !!! Γι'αυτό εικοσαπλασίασε τις πωλήσεις την τελευταία 8ετία.

Παρακαλώ, 200 προβληματικές κάρτες για να έχω 180 δυσαρεστημένους πελάτες και 170 επιστροφές.

red30 πρέπει να έχεις σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων !!!

Εγραψα και παραπάνω οτι εχω αγοράσει ουκ ολιγα προιόντα απο το πλαισιο και διαπιστώνω κάθε φορα παραπτώματα: πχ. χαρτί connect που ειναι ελαφρυτερο και χαλια ποιότητα (με ΙΔΙΑ τιμή με τα ισπανικά και τα xerox) , είτε είναι αυτοκόλλητα για cds, ετικέτες , κόλλες κτλ, τα connect παλι ειναι χειρότερα με ιδια τιμή.

Έλεος ρε παιδιά με τα χαρτιά και τις ετικέτες !!!

Πάρε xerox τότε αν έχουν ίδια τιμή ... γιατί παίρνεις connect?

Επίσης κάρτες γραφικών, μικροσυσκευές, δικτυακα κτλ που τα φτηνα-κράχτες ειναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ελαφρως προβληματικα πχ. δεν εχει drivers για win2000 και το μαθαίνεις τελευταία στιγμή (και παλι καλα να εχει στο internet η εταιρια..). Αυτο το προιόν δεν λέγεται χαλασμένο αλλα λέγεται μειωμένης ποιότητας!

ελαφρως προβληματικα = δεν εχει drivers για win2000 = το προιόν λέγεται μειωμένης ποιότητας = (δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου)

Έχεις κανένα παράδειγμα τέτοιων συσκευών χωρίς drivers ?

Ανάφερε 2-3 ...

Με λίγα λόγια , κάνει οτι και το carrefour με τα ρούχα, τις κάλτσες και τα σωβρακα, ακόμα και με τους υπολογιστές και τα home audio + home cinema. Εχει φτηνους κράχτες με αμφίβολη λειτουργικότητα στους απαιτητικούς πελάτες, αλλα σίγουρα ο ασχετος ή ο περιστασιακός πελάτης δεν θα ενοχληθεί.

???

Επίσης κάντε λίγο κράτει με τα σχόλια τις τιμές γιατι "ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ" δεν είναι.....!!! Βάζει 10-15% πάνω σε όλα τα πραγματα' date=' μη πω για αναλώσιμα & ειδη γραφειου που το σκίζει το θέμα 100-150% πάνω σε απλά καθημερινά προιόντα.

Απλως ακολουθεί την αγορά και προσαρμόζει τις τιμές οπως παρακάτω:

>
        Τιμολόγηση είδους Χ στην αγορά:
        (ΦΤΗΝΟ) 1.....2....3.....4......5......6.....7......8.....9......10 (ΑΚΡΙΒΟ)
                           -Α-                         
                               <----β---->
                           <---------γ------->
                                        <-------δ------->             
                                           <-------------ε-------------->                 

οπου Α: η ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ τιμή της αγοράς

β: η τιμή του Πλαισιου

γ: η τιμή στα internet shops

δ: η τιμή στη Στουρνάρα

ε: η τιμή στα συνοικιακά και στους

Η μελέτη που έχω κάνει με 100αδες προιόντα την τελευταία 5ετία. Νομιζω πως τα εξηγεί ολα.[/quote']

Πρέπει να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να καθήσεις να αποδείξεις το αυταπόδεικτο ... :D

Δημοσ.
ελαφρως προβληματικα = δεν εχει drivers για win2000 = το προιόν λέγεται μειωμένης ποιότητας = (δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου)

Έχεις κανένα παράδειγμα τέτοιων συσκευών χωρίς drivers ?

Ανάφερε 2-3 ...

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη στις προηγούμενες 6 σελίδες.. αλλά σε εμένα συνέβη 2 φορές σε νέο pc που αγοράστηκε από καταστήματα της αλυσίδας ΠΛΑΙΣΙΟ, το εσωτερικό USRobotics Modem που είχα ζητήσει να έρθει με ένα ... ελεεινό και απαράδεκτο cd-r δισκάκι με τους drivers, το οποίο ούτε καν θήκη (ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙΝΗ) είχε.. :shock: Προφανώς οι τυπάδες είχαν κατεβάσει τους οδηγούς από το net και τους έγραφαν σε cd-r. Τι άλλο να σκεφτώ;;

Όσο για αυτά που λέει ο red30 για προϊόντα Β' διαλογής, φαντάζομαι αναφέρεται σε κάτι κάρτες γραφικών no-name που πουλάει αβέρτα το Πλαίσιο. Το ίδιο ίσως ισχύει και για άλλα προϊόντα, δεν το γνωρίζω όμως.

Και κάτι τελευταίο gv .. έχω κι εγώ την εντύπωση ότι το Πλαίσιο αγοράζει πολλά προϊόντα μόνο και μόνο λόγω χαμηλού κόστους. Δεν χρειάζονται οικονομικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι το κόστος και όχι η ποιότητα είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι περισσότεροι ανενημέρωτοι πελάτες που μπαίνουν στο πλαίσιο. Ούτε χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβεις πως οι άσχετοι (για να το πω χύμα) πελάτες είναι πολύ περισσότεροι από τους σχετικούς.. άρα, πράγματι, το γεγονός ότι το Πλαίσιο έχει 8πλασιάσει τις πωλήσεις του είναι λίγο πολύ αυτονόητο.. :twisted:

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε, παντως εγω και μερικοι αλλοι εδω περα, (μου ερχεται ο TRV Αυτη τη στιγμη,) ειχαμε αγορασει απ ελατωμματικη παρτιδα με ΑΤΙ9100 64ΜΒ που ειχαν ΟΛΕΣ προβλημα στο ανεμιστηρακι, και μας ζαλισανε τα Πα-πα-ρια σε ολους και δεν μας την αλλαζανε. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΑΤΩΜΜΑ?

Δημοσ.

ego den mporo na katalavo giati ta para3ena simvainoun stous allous kai oxi se mena pou agorazo sxedon panta apo plaisio (metamorfosi - stournari) ...

alla epanalamvano kai pali ... proteinete eseis katastima i alysida katastimaton i opoia synagonizetai epa3ia to plaisio ...

kai kati allo ... sas exei arni9ei pote ypalilos tou plaisiou na min anoi3ete tin syskeyasia otan 9elete na agorasete kati ? an den exei to cd kai tous drivers pou goustarete re paidia min agorazete to proion ...

ti to agorazete kai meta klaigeste sta forum ?

kai kati teleutaio clairvoyant ...

an oi perissoteroi pelates tou plaisiou (pou einai kai asxetoi) agorazoun oles tis moufes ... auto simainei pollous dysarestimenous pelates ... ara meiosi kerdon ...

mallon omos simvainei to anti9eto eee?

Δημοσ.
Δεν ξερω τι λετε, παντως εγω και μερικοι αλλοι εδω περα, (μου ερχεται ο TRV Αυτη τη στιγμη,) ειχαμε αγορασει απ ελατωμματικη παρτιδα με ΑΤΙ9100 64ΜΒ που ειχαν ΟΛΕΣ προβλημα στο ανεμιστηρακι, και μας ζαλισανε τα Πα-πα-ρια σε ολους και δεν μας την αλλαζανε. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΑΤΩΜΜΑ?

1) mporo na rotiso ti provlima eixe to anemistiraki ?

den gyrize i ekane 9orivo ?

2) sas tin alla3ane telika ?

Δημοσ.

ekane thoribo, kai oxi den mas thn allaksane(OPWS OFEILAN TA GAIDOURIA), an deis psaxname nomous kai tetoia... ehw ena topic pou simbouleba ton TRV, pou tou eipane kati PAPA-RIES gia pistwtiko... katse na to brw kai tha sou dwsw link me Edit se ayto to post...

Gia thn istoria egw allaksa MONOS mou anemistiraki, giati kanei 5 eyrw kai bariomouna na sygxistw, giati tha tsakwnomouna para poli, an phgena deyterh fora kai mou kanane tsalimies , kai den kanei...

EDIT

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=376130&postdays=0&postorder=asc&start=15

oriste to topic... katafygane ta paidia na aradiasoune ton astiko kwdika gia na kerdisoun ta kektimena (se allo magazi o physics!) o TRV den kserw, alla xwris ta nomikistika tou legane gia 35 eyrw TA GAIDOURIA

Δημοσ.

Να καταθέσω και την δική μου γνώμη:από το πλαίσιο ψωνίζω τα περισσότερα εξαρτήματα για το pc και δεν είχα πότε κάνενα πρόβλημα.Δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξω προμηθευτή γιατι έχω μείνει παραπάνω απο ευχαριστημένος.

Βεβαια σε ενα φίλο μου αλλάξαν την οθόνη 4 φορές λόγω καμμένου pixel (που σημαίνει ότι υπήρχαν ελλαττωματικα προιοντα διαθεσιμα στις προθήκες τους) αλλα και πάλι το έκαναν χωρίς δευτερη κουβέντα.Και αυτό για μενα μετράει αρκετά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...