Προς το περιεχόμενο

Για άλλη μια φορά το Πλαίσιο μας απογοητεύει

Nighthope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αδιόρθωτο το «ΠΛΑΙΣΙΟ»! Πριν 5 χρόνια είχα αγοράσει ένα εξωτερικό CD-Recorder της H.P. το οποίο ήταν χαλασμένο! Τελικά όταν διέγνωσαν και οι ίδιοι το πρόβλημα και ύστερα από 3 επισκέψεις, μου επιστρέψανε πίσω τα λεφτά, στην αρχή βέβαια προσπαθήσανε να με υποχρεώσουν να αγοράσω άλλα προϊόντα άλλα δεν «μάσησα» (θυμάμαι χαρακτηριστικά την ταμία να λέει: Δεν έχουμε τόσα χρήματα μετρητής! Και εγώ να απαντώ: Δεν πειράζει δέχομαι και επιταγές! –sic :-p ).

Τα ίδια είχα και με ένα Iomega ZIP drive από εκεί. Το προϊόν δεν ήταν χαλασμένο βέβαια (αλίμονο! κράτησε 7 χρόνια) απλά στην συσκευασία του δεν υπήρχαν ορισμένα λογισμικά (Bundled software), οπότε στην δεύτερη επίσκεψη, μου τα συμπληρώσανε με κενά Zipακια (καλή φάση, αν σκεφθείς το κόστος τους) καθώς δεν προσφέρθηκαν να δώσουνε νέο πακέτο (αλλά και εγώ δεν το ζήτησα καν, το θεώρησα υπερβολή).

Τέλος πάντων, σήμερα για «χοντρά» πράγματα αγοράζω από μια «τρύπα» με πολύ ψαγμένο – ψείρα ιδιοκτήτη δυο βήματα από το σπίτι μου (και με άριστο after sales). Αν μάλιστα βάλλω την ταλαιπωρία των συγκοινωνιών / ταξί που πρέπει να πάρω για το πιο κοντινό ΠΛΑΙΣΙΟ η όποια διαφορά τιμής υπέρ του τελευταίου εξανεμίζεται, παρʼ όλα αυτά πρέπει να ομολογήσω πως «δεν σε κρεμά» και αυτό είναι μεγάλο ατού για μια μεγάλη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επειδή παλιότερα είχα ευθέως κατηγορήσει το Πλαισιο και τις υπηρεσίες του, αυτή τη φορά έχω την ανάγκη να το υποστηρίξω σε κάποια θέματα που μου φαίνονται λιγο "ψειρίσματα" και γκρίνιες:

α) Για την Am. Express : Δε λέτε παλι καλα που δέχονται και τη VISA; γιατι στην Cosmodata αμα πας να πληρωσεις με debit visa (electron) οχι δόσεις, σου λένε 10% πάνω στις τιμες!!!! Το ιδιο και σε μαγαζια με ρουχα κτλ που εχω δοκιμάσει. Απο την άλλη, βγαλε 100-200 ευρωπουλα από το ATM και κανε τη δουλειά σου, μη γίνουμε και Αμερικανάκια!!! ;)

β) Για τα TDK και γενικά τις μαιμούδες: Κάποιο παλληκάρι τις προαλλες έγραψε οτι το ΠΛΑΙΣΙΟ φέρνει κινέζικες ASUS mobos και επισκευασμένες. Γενικά η εμπειρία μου ως πελάτης του τόσα χρόνια με πείθει οτι φέρνει μαζί με τα χλώρα (τα μαμίσια) φέρνει και ξερά (μαιμούδες) γι'αυτο και αλλάζουν κάθε τόσο μάρκες! Οχι γιατι τα έσπασαν με την Chaintech αλλά γιατί πετυχαίνουν καλές τιμές σε μάρκες/μοντέλα που έχουν ψιλο-προβληματάκια, ασυμβατότητες, βγαίνουν απο την αγορά, ψιλο-παλιώσαν κτλ κτλ... ----- Για τα DVDR τα εχουμε ξαναπει κι αλλου: Η TDK αγοράζει φασον και απο Mitsubishi, και απο Ritek. Τα Ritek ειναι για πέταμα._ (τελεια και παύλα ειναι αυτο!). Δυστυχως η ποιότητα των αναλωσίμων έχει πέσει ΠΑΡΑ πολυ τελευταία....

γ) περι εξυπηρέτησης: Όπως γράφτηκε πιο πάνω, αν περιμένετε από τους υπαλλήλους να τρέξουν πίσω σας με 500ε/μήνα, είναι ντροπη! Ειτε δεν ξέρετε πως βγαίνουν τα λεφτά (με τα λεφτά του μπαμπά, το λένε αυτο) είτε έχετε επιχείρηση που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο (ελα μωρέ, δωστου ενα κομμάτι ψωμί και βάλτον να δουλευει 24-7). Για ολες τις υπόλοιπες περιπτώσεις: σκεφτείτε οτι ειστε εσεις στη θέση του, μπείτε στο plaisio.gr βρείτε τι θέλετε να αγοράσετε και γράψτε κάπου τους κωδικούς, πηγαίνετε απο κει και ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΕΛΑΤΗ δωστε του το χαρτακι. Θα εξυπηρετηθείτε αμεσα, το εγγυόμαι ως ικανοποιημένος (στο θέμα αυτο) πελάτης!

δ) περι ασχετοσύνης: σε γενικές γραμμές έχετε δίκιο με την ασχετοσύνη των υπαλλήλων αλλά δεν είναι το NTUA-store! οι άνθρωποι ειναι εργάτες, δεν είναι καθηγητές! Ασε που οι περισσότεροι πελάτες ειναι ΟΙ ΠΛΕΟΝ ασχετοι που πάνε στο πλαισιο για να πουλήσουν μούρη στην γκόμενα ή στα γυναικόπαιδα που σέρνουν μαζι, οπότε στη ζυγαριά (δυστυχώς) φαίνεται να κερδίζουν οι "μονόφθαλμοι". Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η καλή και ευγενική συμπεριφορά, και η ειλικρινής αντιμετώπιση (δε σε πρήζω-μη με πρήζεις!) , που ευτυχως τα τελευταία 2 χρόνια εχει βελτιωθεί στο κατ. της Μεταμόρφωσης & της Καλλιθέας, αλλά η κατάσταση στη Στουρνάρα ...δεν αντέχεται!! Μιλάμε για ΖΩΑ!

@StavrosPap: Αγαπητέ αν δουλεύεις στο πλαισιο και σκέφτεσαι & συμπεριφέρεσαι έτσι στους πελάτες, ευχήσου να μη σε πετύχω ποτε μου, θα βλαστημήσεις! Να πεις στους ομοιους σου να αφήσουν το καλάμι στο σπίτι και να πάρουν κανα σαντουιτς για το δρόμο. Που λεει και η παροιμία: Εμαθα να μαστορεύω και γ**ω το μάστορή μου!

ε) Ρε παιδια το hacshop δεν ειναι λιγο πιασοκ..λι ;;; αξίζουν τόοοοοσο ακριβά πια αυτα τα πράγματα που φέρνει ή απλως εκμεταλλεύεται την πόρωση μη πω μλκ κάποιων; Το Ramshop βρωμάει αρπαχτή απο μακριά, χειριστη εξυπηρέτηση, σχετικά καλές τιμες. ----- Επισης, Το eshop είναι τίμιο μαγαζι και έμαθα πως ειναι αξιόπιστο σε βλάβες χωρις να μου έχει χρειαστεί ποτε...

Στα "ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΠΟΤΕ" εχω τα :

* Γραμμή (δεν εχει ποτε τιποτε ετοιμοπαράδοτο! ολα ειναι παραγγελίες, ακριβο σε τιμες)

* ενα πολυ μικρό που ειναι έναντι του πλαισιου στουρνάρα με υπάλληλο μια κοπέλα (προσπαθει ευθέως να σε κλέψει, στις τιμες ακριβο με κάποιους φτηνούς κράχτες!)

* ποτε στην Cosmodata για πραγματα με εγγύηση πχ. σκληρους κτλ, γιατι μπορει να παίξω και ξύλο με την γυφτιά τους

* Image (image.gr) ειναι στη Χαμοστέρνας -- κλεφτης ολκής, μεταχ/να πραγματα για καινούργια σε σακουλάκια, καλες τιμές απο το τηλέφωνο ΜΟΝΟ! ενω απο κοντά τουλάχιστον 20% πάνω. Καλο after-sales αλλα για τυποποιημένα πραγματα οχι μνήμες , κάρτες κτλ μονο συσκευές cd και εξωτερικές.

* στο φούρνο της γωνίας γιατι τον ειδα μια μέρα να καθαρίζει τη μύτη του και μετα να πιάνει το ψωμί ... μπλιαχ!!!

loipon paidia kati tetoia topic thigoyne kai disfimizoyn mia etairia poy apo aythn trwne ekatodades oikogeneies.

Κάτι μου λέει ότι γνωρίσαμε ένα μέλος μια τέτοιας οικογένειας... :lol:

o klasikos o M@*@*as o ellinas.an kati to yposthrikseis h to stirikseis h pareis to meros toy tha prepei kati na to exeis.

kaneis lathos file moy.den exw kamia sxesh pera apo thn pelatiakh.

Κάτι μου λέει ότι γνωρίσαμε ένα μέλος μια τέτοιας οικογένειας...

Eριστικέ... :P :P :P :P

:) :) :) :)

:D :D :D :D

SMILEY ATTACK

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

8) 8) 8) 8)

:shock: :? :shock: :? :shock: :lol: :lol:

:wink:

Paidia diavasa auto to topic kai ego... kai sorry dld alla os proin ipallilos sto plaisio, tha diafoniso me olous osou milane gia aparadekti katastasi. Oi asxetoi ypalliloi yparxoun , alla eleos me ton kathe wanabe hi tech freak pou me eperne tilefono kai me pyrovolage me asxetes erotiseis, pou kai kala autos tis iksere gia na mou apodeiksei oti kano lathos. To plaisio apo pleuras eksypiretisis einai koryfi... to e-shop to dokimasa prosfata kai gi auto epifylasome akoma. Perimeneis esy kai alloi 1000 pelates na katsei na sou kanei analysi o pwlitis, pws leitourgei to pc ? Ok akouo kai kati xtreme pragmata, alla oloi pernane apo ekpaideusi prin vgoun sta katastimata, dld epeidi o allos den kserei oti oi web cameres creative einai asymvates me chipset via simainei oti den mporei na poulisei pc ?

Kapioi apo paliotera mas milane gia ta conne tous kai tis piges tous mesa sto plaisio kai na eiste sigouroi kapioi exoun tromeri fantasia , kai mallon tous vrisko provokatores.

To plaisio apo pleuras timwn kai eksypiretisis einai aiwnes mprosta apo ton antagonismo... dld epeidi oi antagonistes den kanoun tpt na veltiothoun, ftaiei to plaisio ? Ego akoma thymame tis apeiles kapoiwn pelatwn... tha pame na agorasoume allou... kai fysika oi idioi pelates se epernan tilefono next day kai to epezan oti pernoun proti fora... (terastia efeuresi i anagnorisi klisewn...) giati tosi epimoni oste na eksapatithoun...

to thema ton pistotikon einai megalo re paidia. kanena magazatora den ton simferei na anoiksei sxesi me trapeza kai karta pou tha vgei xamenos. douleva kai ego se magazi kai oute kai emeis pername american.

an diavasete prosektika to topic den nomizo disfimizete to plaisio alla perisotero ypostirizete.

prosopika psonizo apo metamorfosi kai kalithea. den exo empeiria apo allou alla toulaxiston ekei ta paidia einai sxetika kai den exoun yfaki.

opos anefera kai se proigoumeno post to plaisio katalave ti thelei o pelatis kai to edose. as thimithite prin xronia pou agorazes pc apo plaisio sou evazan mesa oti ithelan kai den mporouses na anoikseis na deis ti exei giati eixe aytokolita pou an skizotan exanes tin eggiisi. akoma thimame sizitiseis sto insomnia pou oloi to ethavan gia ayto ton logo.

tora poia mporeis na pareis to pc sou se kommatia, na to ftiakseis monos sou kai na min xaseis tin eggiisi sou.

after sales. ayto einai to mistiko gia tin ragdaia ekseliksi. ayto ekane giayto tous kleinei siga siga olous.

oso gia ta xalasmena klp proionta. pire ena filaraki xtes ena modem zoom usb eksoteriko apo to stock house.

mesa eixe to xarti episkeyis apo tin antiprosopia.

provilma: kanena

vlavi pou anafere o pelatis: den anavoun ta led.

anafora texnikou: to modem DEN EXEI LED.

kai omos ayto to modem to pire piso to plaisio to kai to esteile gia service.

kai tora tha pei o klasikos o mlks o ellinas ti asxetos einai o texnikos pou to pire piso. an se esas prosopika sas elege kati tetoio o texnikos den tha ton prizate? ma ti mou les tora den exei led klp. imarton re paidia.

an eisaste ikanopoioimenoi apo tin sxetika ligi poikilia tou plaisiou kai thelete na exete isixo to kefali sas se tixon provlima psoniste apo kei.

an thelete na mpleksete me antiprosopeies pigainte allou.

ektos an yparxei kana magiko magazaki kapou allou kai den to exoume anakalipsei. giafto opoios kserei as pei na to dokimasoume.

prosopika se osa elliniko forum diavazo kanenas den exei parapono apo to after sales tou plaisiou. gia alla magazakia typou kante search kai tha vreite.

loipon paidia kati tetoia topic thigoyne kai disfimizoyn mia etairia poy apo aythn trwne ekatodades oikogeneies.

Κάτι μου λέει ότι γνωρίσαμε ένα μέλος μια τέτοιας οικογένειας... :lol:

o klasikos o M@*@*as o ellinas.an kati to yposthrikseis h to stirikseis h pareis to meros toy tha prepei kati na to exeis.

kaneis lathos file moy.den exw kamia sxesh pera apo thn pelatiakh.

Σε ευχαριστώ που με βρίζεις, αποδεικνύεις πολύ απλά ότι έχω δίκιο. Μάλλον κάλο πάτησα και πόνεσε. Μόνο που προφανώς δεν είναι στο πόδι αλλά στον εγκέφαλο.

Αν δεν είχες αγόρι μου σχέση, θα το έλεγες απλά, δε θα έβριζες.

Από εκεί και πέρα, δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει για να ζήσουν 1000 Έλληνες το Πλαίσιο να κλέβει εκατοντάδες χιλιάδες. Αλλά βέβαια. Στην Ελλάδα οι μειοψηφίες κάνουν κουμάντο, όχι οι πλειοψηφίες...

Και για το after sales service του Πλαισίου. Γνωρίζετε γιατί τα πράγματα δεν πηγαίνουν στην αντιπροσωπεία; Γιατί είναι τα περισσότερα εισαγωγές του Πλαισίου; Και που είναι το κακό σε αυτό; Κανένα...

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν φέρνει B grade προϊόντα και τα πουλάει σαν κανονικά...

to plaisio pairnei paletes paletes ta proionta toy.erxontai apo thn allh akrh ths ghs kai einai fysiologiko na exoyn kapoia problhmata.(ws hdomones fysika tha kserete oti mono h thermokrasia kaiei ta kyklwmata kai tsipakia).poso mallon sta bulk proionta.

Μιας και αυτό τον καιρό δουλεύω σε μαγαζί του χώρου το θεωρώ αντιδεοντολογικό να εμπλακώ σε μια τέτοια συζήτηση. Αλλά δεν αντέχω να μη ρωτήσω ρε σταύρο. Ξέρεις πολλά προιόντα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που να παράγονται στα 100 μέτρα απο το μαγαζί και που μεταφέρονται ένα ένα σε port bebe?

Oloi autoi pou vrizoun to plaisio MAS KRYBOUN to magazi to opoio protimane :D

to magazi me ta tsakalia ypallilous, tis foveres times, to apaixto after sales service, ta original proionta ... to magazi pou goustaroun telos panton ...

giati den mas to lete kai emas vre paidia ??? :cry:

(kai oso lew na mhn emplekomai se syzhthseis giati eimai akraios ....panta mpainw sto trypaki.)

den ebrisa kanenan,apla dieykrinizw to poso kollimena einai merika atoma.apo thn prwth stigmh to hksera oti mono kai mono poy tha yposthriksw tha peite oti eimai apo ekei.oxi den eimai.kai oso gia toys kaloys....den exw oyte ston egefalo oyte sto podi.egw milaw se openmind atoma panta.me toys alloys egw den asxoloyme apla.

oso gia sena file poy eipes kati gia port bebe......den to katalaba.an mporeis gine ligo pio dieykrinistikos.

Να στο θέσω αλλιώς. Λες ότι το Πλαίσιο έχει υψηλό ποσοστό ελλατωματικών προιόντων επειδή τα φέρνει απο έξω απο την Ταιβάν σε παλέττες. Ξέρεις πολλά προιόνται που να έρχονται με διαφορετικό τρόπο; Μακεδονικά Περιφερειακά και Interset για παράδειγμα (για να μιλήσουμε για μεγάλες ποσότητες) φέρνουν επίσης απο του βοδιού το κέρατο προιόντα σε παλέττες, αλλά παρόλ' αυτά δεν ακούω για τέτοιες καταστάσεις. Είσαι σίγουρος ότι δε φταίει κάτι άλλο;

@ stavrospap : Φιλε , καταρχην εγω ειμαι "ΑΥΤΟΣ" που ειπε για τα TDK dvd που πουλαει το ΠΛΑΙΣΙΟ (υποκαταστημα ΠΕΙΡΑΙΑ).Αγοραζω εδω και αρκετο καιρο TDK -R απο το πλαισιο και ειλικρινα ηταν ολα κορυφη , μεχρι που επεσα τη Μεγ. Πεμπτη πανω στις μουφες!! Μουφες τα λεω γιατι ενω αγορασα 2 δεκαδες (σε συσκευασια) ΚΑΝΕΝΑ δισκακι δεν γραφτηκε στο teac w58g σε ταχυτητα >1X! Δεν θα ενιωθες ψιλομα...κας αν επερνες ενα δισκακι σε τιμη αρκετα τσουχτερη 1,88 για να αποφυγεις τυχον μαλακ..ιες κωλο καταστευες της Sentinel και αλλων εταιριων και να περιμενεις την αναμενωμενη ποιοτητα;

Εσυ πιστευεις οτι ετσι για τα ματια του κοσμου κατεβασε την τιμη μεσα σε μια εβδομαδα? Απο 2,30 τεμαχιο σε 1,88 τεμαχιο. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν γνωριζε?? Εγω πιστευω οτι ηξερε και απο που τα εφερε και γιατι κατεβασε τις τιμες! Σημερα αγορασα απο αλλο καταστημα στον Πειραια και συγκεκριμενα "all star" πανω στη Σωτηρος tdk -r [2,30E] και γραφτηκαν σε 4x ΧΑΡΤΙ!

Ερωτηση : Εγω σαν πελατης / καταναλωτης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Θελω να αγοραζω ΜΟΝΟ tdk αλλα με αυτο που μου ετυχε δεν ξερω τι να κανω....

to magazi me ta tsakalia ypallilous' date=' tis foveres times, to apaixto after sales service, ta original proionta ... to magazi pou goustaroun telos panton ... [/quote']

LOL gam...at0 :D :D , File emena kati tetoies papari..es me to hardware tou pc ,katasthmata & windows me ekanan na strafw se powermac g4 & macosX giati akomh se ayth thn pleyra den exoun kseftylistei ta panta.

Ερωτηση : Εγω σαν πελατης / καταναλωτης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Θελω να αγοραζω ΜΟΝΟ tdk αλλα με αυτο που μου ετυχε δεν ξερω τι να κανω....

na ta gyriseis piso kai na tous peis oti ta diskakia den grafontai oute se 1x kai na ta valoun ston k@l@ tous ...

auto 9a ekana ego ...

ps

fysika kai 9a zitouses pistotiko !!!

den 3ero ti na kano kai den 3ero ti na kano, les kai eiste paidakia ...

eiste katanalotes kai otan agorazete kati PREPEI na douleuei allios to gyrizete piso kai tous gamostaurizete an xreiastei gia na to dex9oun !!!

aaa ma pia ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...