Προς το περιεχόμενο

Για άλλη μια φορά το Πλαίσιο μας απογοητεύει

Nighthope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

........!

Άμα ανοίξεις μαγαζί,πες μας να σε προτιμήσουμε.

Μέχρι τότε,ένα "c+p" από "δελτίο τύπου",κάνει περισσότερη ζημιά από καλό...

Υ.Γ.Πες στο και στο αφεντικό σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγω να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει + μου'χει φανει περιεργο ?

Ανοιγονται τοσα τοπικς με παραπονα για το α.β.γ μαγαζι (κανονικο ή ονλαιν) και εχω απορησει .

Αφου σε αυτα τα μαγαζια αγοραζετε και θα αγορασετε στο μελλον , γιατι τα θαβετε ετσι ?

Αν με βάζεις και μένα στους "προς ερώτηση",η τελευταία φορά που είδε το περιεχόμενο της τσέπης μου η συγκεκριμένη αλυσίδα,postαρίστηκε δημόσια...

Έκτοτε,καβούρια!

Egw pira to xeimwna ena UPS apo e-shop kai molis to evala akolouthontas kanonika tis odigeies mou ekapse tin mnimi. Meta alla 100 $ gia mnimi . To UPS den to ksanaxrisimopoisa. Tous pira tilefwno mou lene steilteto na to doume an exei kapoio provlima. Ti na to kanw egw twra . 200 $ ston aera ... Afta exoun oi online agores . Gia afto prosexete...

Egw pira to xeimwna ena UPS apo e-shop kai molis to evala akolouthontas kanonika tis odigeies mou ekapse tin mnimi. Meta alla 100 $ gia mnimi . To UPS den to ksanaxrisimopoisa. Tous pira tilefwno mou lene steilteto na to doume an exei kapoio provlima. Ti na to kanw egw twra . 200 $ ston aera ... Afta exoun oi online agores . Gia afto prosexete...

Και πάλι καλα να λες. Εγώ ειχα αγοράσει μια μνήμη απο online μαγαζι και μου εκαψε το ups

Πέρα από τα άμεσα προσωπικά προβλήματα που μπορεί να απασχολούν κάποιον εμένα υπάρχει και κάτι άλλο που με εξοργίζει στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Όταν βλέπω όλα τα άτομα που δουλεύουν στο ταμείο να μην έχουν ούτε μια καρέκλα και να κάθοντε όρθιοι 8+ ώρες. Δεν δουλεύω εκει, πελάτης είμαι απλά μου χτυπάει πολύ άσχημα. Κι εγώ αν καθόμουν 8 ώρες όρθιος δε νομίζω να είχα όρεξη να εξυπηρετήσω κανένα. Οπότε το Πλαίσιο δείχνει να ψιλογράφει τους εργαζομένους και φυσικά αυτό έχει αντίκτυπο και στους πελάτες του.

Μαριε1957 η ερωτηση μου απευθυνοταν σε αυτους που το θαβουν ξανα και ξανα και ξανα αλλα εκει πανε για τις αγορες τους ... (αφορμη για αυτο ηταν ενα αλλο τοπικ που διαβασα στο οποιο κατακρινοταν ενα ονλαιν μαγαζι απο το οποιο ο συγγραφεας εξακολουθουσε να αγοραζει) .

Αυτο δεν καταλαβαινω , καλα να τα θαβεις εφοσον τα εχεις αποκυρηξει γιατι σου εκαναν λαδια αλλα να μην τα εχεις αποκυρηξει ,να συνεχιζεις να αγοραζεις απο το α ή β μαγαζι και να το βριζεις κι'απο πανω ? (εκει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι situation δλδ)

Μαριε1957 η ερωτηση μου απευθυνοταν σε αυτους που το θαβουν ξανα και ξανα και ξανα αλλα εκει πανε για τις αγορες τους ... (αφορμη για αυτο ηταν ενα αλλο τοπικ που διαβασα στο οποιο κατακρινοταν ενα ονλαιν μαγαζι απο το οποιο ο συγγραφεας εξακολουθουσε να αγοραζει) .

Αυτο δεν καταλαβαινω ' date=' καλα να τα θαβεις εφοσον τα εχεις αποκυρηξει γιατι σου εκαναν λαδια αλλα να μην τα εχεις αποκυρηξει ,να συνεχιζεις να αγοραζεις απο το α ή β μαγαζι και να το βριζεις κι'απο πανω ? (εκει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι situation δλδ)[/quote']

tous thaumoume mipws kai veltiwthoun... autoi pou mas grafoun omws telika mas xanoun kai apo pelates! esu otan pas sti eforia giati vazeis tis fwnes? mpas kai valoun mualo - to kako me tin eforia einai oti eite diorthothei eite oxi tha ksanapas anagkastika ;)

opote an ena kalo magazi exei kapoies prooptikes - kai gia to logo auto etsi kai alliws pigame tin prwti fora - tote an kapou kanei "koilia" einai kalo na to leme... an apto ena mpainei kai apto allo vgainei doksa tw theo i agora prosferei polles enallaktikes...

δουλεύουν στο ταμείο να μην έχουν ούτε μια καρέκλα και να κάθοντε όρθιοι 8+ ώρες. Δεν δουλεύω εκει, πελάτης είμαι απλά μου χτυπάει πολύ άσχημα. Κι εγώ αν καθόμουν 8 ώρες όρθιος δε νομίζω να είχα όρεξη να εξυπηρετήσω κανένα.

Ξέρεις όμως αν τους έβλεπαν να κάθονται σε καρέκλα όλο και κάποιος "καλόπιστος" θα μίλαγε για τεμπελχανάδες που κάθονται όλη την ώρα... συνήθως εμείς οι έλληνες ψάχνουμε άλλους να προστατεύσουν τα καταναλωτικά μας δικαιώματα, όταν έρχετε η σειρά μας να δείξουμε συμπεριφορά ορθολογικού καταναλωτή, κάτι συμβαίνει και ξεχνάμε τα όποια παράπονα και γκρίνιες από κάποια συγκεκριμμένα καταστήματα.

Big story... Θα προσπαθήσω να το πώ απλά...

Ανάλογα το κατάστημα, τους πωλητές, την παρτίδα προιόντων κτλ κτλ

μπορούν να σου συμβούν από τίποτα μέχρι ολική καταστροφή. Οταν πάμε

λοιπόν στο Πλαίσιο Στουρνάρη για παράδειγμα και δε μας εξυπηρετήσουν

σωστά ή μας δώσουν ελαττωματικό προιόν "κράζουμε" ολόκληρη την

αλυσίδα κτλ κτλ. Λύση δεν είναι να μην πατάμε σε mega stores και αλυσίδες

κατά την άποψη μου, γιατί όλοι, λίγο πολύ από εκεί ψωνίζουμε αφού έχουν

καλές τιμές.. Προσωπικά, βρίσκω καταστήματα κοντά μου που με εξυπηρετούν

και με γνωρίζουν με τον καιρό. Από την πρώτη στιγμή που θα μπείς σε ένα

κατάστημα καταλαβαίνεις αν υπάρχει γνώση, εξυπηρέτηση κτλ... Αρα;

Ας μην τα βάζουμε όλα να βράζουν στο ίδιο καζάνι...! Απλά "διαγράψτε" από

το μυαλό σας τα καταστήματα (για να μην πώ τον πωλήτη μόνο...) που σας

δημιούργησαν πρόβλημα, όχι την αλυσίδα.

Τονυ Μοντανα δεν λεω για μια η δυο κριτικες που θα κανει καποιος (κατι εντελως φυσιολογικο) αλλα για επανειλλημενο (ετσι γραφεται ?) θαψιμο χωρις λογο και αιτια μιας και ο ..νεκροθαφτης θα αγορασει ξανα απο εκει .

Στην εφορια δεν παω .., αλλα τι σχεση εχει μια δημοσια υπηρεσια με μια ιδιωτικη αλυσιδα καταστηματων ?

Στην εφορια πας και βαζεις τις φωνες για να εξυπηρετηθεις την συγκεκριμενη μερα, του συγκεκριμενου μηνα ,του συγκεκριμενου χρονου .. και ειναι ενα αναγκαιο κακο , ενω σε ενα ιδιωτικο καταστημα -πολυ απλα- δεν πατας ξανα αν το παιζουν λαμογια μια -δυο-τρεις φορες - ,δεν συνεχιζεις να αγοραζεις και ταυτοχρονα να θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να τους βριζεις κι'απο πανω .

''Α, το ''ταδε μαγαζι'' . Το ''ταδε μαγαζι'' ειναι αυτο -εκεινο -το αλλο- αλλα ΕΓΩ θα συνεχισω να αγοραζω απο εκει παρ'οτι τους θεωρω αυτο-εκεινο- το αλλο ..μπλα μπλα μπλα'' .

Plaisio SUCKS bif time man...

mazi k ola ta e-shop. An den to deis to pragma fresko mprosta sou na spartaraei...den leei! apo o8ones, apo makria an agorazeis pragma afta exei. En den kaneis k me ton allo mia filiki sxesi na mporesei na se boi8isei kapia stigmi...e?

<oti aksizei ponaei k einai diskolo>

Τονυ Μοντανα δεν λεω για μια η δυο κριτικες που θα κανει καποιος (κατι εντελως φυσιολογικο) αλλα για επανειλλημενο (ετσι γραφεται ?) θαψιμο χωρις λογο και αιτια μιας και ο ..νεκροθαφτης θα αγορασει ξανα απο εκει .

Στην εφορια δεν παω ..' date=' αλλα τι σχεση εχει μια δημοσια υπηρεσια με μια ιδιωτικη αλυσιδα καταστηματων ?

Στην εφορια πας και βαζεις τις φωνες για να εξυπηρετηθεις την συγκεκριμενη μερα, του συγκεκριμενου μηνα ,του συγκεκριμενου χρονου .. και ειναι ενα αναγκαιο κακο , ενω σε ενα ιδιωτικο καταστημα -πολυ απλα- δεν πατας ξανα αν το παιζουν λαμογια μια -δυο-τρεις φορες - ,δεν συνεχιζεις να αγοραζεις και ταυτοχρονα να θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να τους βριζεις κι'απο πανω .

''Α, το ''ταδε μαγαζι'' . Το ''ταδε μαγαζι'' ειναι αυτο -εκεινο -το αλλο- αλλα ΕΓΩ θα συνεχισω να αγοραζω απο εκει παρ'οτι τους θεωρω αυτο-εκεινο- το αλλο ..μπλα μπλα μπλα'' .[/quote']

tin eforia tin efera san paradeigma giati ekei oso kai na fwnazeis kai na thaueis kai na xtupiesai katw den allazei re paidi mou. -kai vevea ksanapas giati einai anagkastiko!

twra mia idiwtiki epixeirisi an faei tou kosmou to kraksimo prin tin grapseis entelws -=mporei=- kai na allaksei. an allaksei tote exei kalws kai ksanapas - simenei oti eisakoustikes. an den allaksei rixneis mauri petra.

vlepe microsoft efage tou kosmou to xesimo gia posa xronia kai telika eftiakse ta windows XP. kamia sxesi me ta 95 etsi? ..gia oti provlimata uparxoun to xesimo sunexizetai kai siga siga veltiwnontai. vevea opoios aganaktise uparxei kai to linux. i microsoft einai dustixws kai ligo san tin eforia :) ...an omws upirxan 5-6 microsoft me antistoixa "windows" tote tha eixame fugei pro pollou i ta proionta tous tha eixan diorthwthei polu pio prin.

elpizw na mi se mperdepsa me tous susxetismous mou - pisteuw einai arketa eustoxoi arkei na sugkentrwtheis :P

egw xezw kapoio magazi sunithws mia fora - an dw pws to dexontai kai anagnwrizoun to lathos tous tote zitaw kai sugnwmi apo panw kai KSANAPAW. an me geiwsoun tote kanw ta psonia mou allou. exw omws 2 advantages. ena einai oti exw arketes gnwseis wste na min tous lew malakies kai gelane apo mesa tous. kai deuteron karfi den mou kaigetai na plirwsw kati parapanw gia swsti kai filiki eksupiretisi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...