evansdimo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 ...Και το κακο ειναι οτι με ειχαν πεισει γιατι δεν ηξερα! Marketing!
wizzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Sto pallikari pou fwnazei oti den exoume proteinei alli alisida H/Y, ti tha eleges gia ta Multirama ? Akouw gnwmes kai OXI, DEN douleuw ekei !!!
marios1957 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 αγαπητοί κύριοι moderators.....και chrisace.... αυτό το θέμα δε σε πείραξε? έλεος........ άμα ήταν για το burn it θα το κοβες...... δε ντρέπεσαι? Αφού σε χαλάει,γιατί πίνεις;
marios1957 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι,αλλά,ρε παιδια,έξω έχει αρκετά fora για ανταλλαγές,τι χρησιμοποιείτε το (κακόμοιρο) το insomnia για να βρείτε γκόμενο; Υ.Γ.Α,τώρα το είδα,ο spooker με είπε και "πουστάρα".... Αρχίζει να μ' αρέσει...
redxaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 otan eisai anonimos einai efkolo na vrizeis kai polli ANTRIKIO sinxaritiria morastifotia
GIA_Blackmore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 o opoios exei 20 post kai ekane eggrafi simera . kati vromaei over here
PC_Mastoras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δεν Με Πέρνει Να Δώσω Προσωπικά Στοιχεία Γιατί Μπορεί Να Χάσω Την Δουλειά Μου! Δουλεύω Στο Πλαίσο Και Κατανοώ Και Αυτούς Που Εχουν Προβλήματα Και Αυτούς Που Είναι Ευχαριστημένοι! Γνωρίζω Και Παραδέχομαι Οτι Ισως Κάποιοι Συναδελφοί Μου Να Μην Δουλεύουν Σωστα Και Να Μην Εχουν Τις Απαραίτητες Γνώσεις Ομως Αυτό Δεν Είναι Απόλυτο! Εγώ Δουλέυω Σκληρά Για Να Εχω Τους Ανθρώπους Που Εξυπηρετώ Ευχαριστημένους Και Το Εχω Πετύχει Σε Μεγάλο Ποσοστό! Υπάρχουν Ομως Πάντα Και Αυτοί Που Πραγματικά Δεν Ξέρουν Τι Θέλουν Και Γυρνάνε Και Λένε Οτι Το Πλαίσιο Είναι Χαλια! Δεν Θα Αναλύσω Τίποτα Απο Αυτά Γιατι Πολύ Απλά Δεν Είμαι Εγώ Αυτός Που Μπορεί Να Πάρει Την Ευθύνη Αυτής Της Απάντησης! Αυτό Ομως Που Μπορώ Να Πώ Είναι Οτι Εχω Εξυπηρετήσει Και Διορθώσει Πολλά Προβλήματα Πελατών Και Εχω Δημιουργήσει Εναν Καλό Κύκλο Που Αν Είχα Την Ευκαιρία Και Την Δυνατότητα Να Σας Μεταφέρω Την Γνώμη Τους Για Μένα (Πάντα Γιατί Δεν Μπορώ Να Μπώ Στην Θέση Αλλου Και Να Πάρω Την Ευθύνη) Θα Ελεγαν Τα Καλύτερα! Και Ολα Αυτά Μέσα Απο Την Δουλειά Και Μόνο Διοτι Δεν Αναλαμβάνω Καμία Εξωτερική Δουλειά Για Μου Αρέσει Και Αγαπάω Οσο Τίποτα Την Δουλειά Μου! Θα Ζητήσω Συγνώμη Απο Αυτούς Που Εχουν Αντιπετωπιστει Ασχημα Γιατί Οτί Ασχημο Ακούγεται Για Το Πλαίσιο Και Τους Υπαλλήλους Του Θίγει Και Εμένα Τον Ιδιο Σαν Υπάλληλο! Εγώ Απλά Θα Πάω Οτί Ουκ Ολίγες Φορές Αντιμετώπισα Προβλήματα (Τα Οποία Και Φρόντισα Να Διορθώσω Αμεσα Και Χωρίς Φασαρίες) Με Πελάτες Οι Οποίοι Πραγματικα Είχαν Δημιουργήσει Μόνοι Τους Το Πρόβλημα! Πάντως Εχω Να Προτείνω Κάτι! Μόνο Και Μόνο Γιατι Ειναι Καλό Και Σωστό! Κρατάτε Τα Ονόματα Των Ανθρώπων Που Σας Εξυπηρετούν Και Συχνά Πυκνά Αναφερετέ Τα Στο Forum! Και Μεταξύ Μας Γιατι Και Εγώ Πωρωμένος Χρήστης Είμαι Ψαξτε Λίγο Και θα Δείτε Ανθρωπους Να Σκίζονται Να Σας Εξυπηρετήσουν Και Να Σας Ικανοποιήσουν! Αυτά Απο Μένα! Δεν Θα Ηθελα Με Τίποτα Να Γίνω Αιτία Ασχημων Σχολίων! Ο Λόγος Που Γράφω Είναι Γιατι Δυστυχώς Αναμεσα Στα Ξερά Καίγονται Και Τα Χλωρά! Μπορεί Να Πέρνω Λίγα Χρήματα Αλλα Δουλεύω Σκληρά Για Να Τα Δικαιολογήσω! Ευχαριστώ Εκ Των Προτέρων Οσουν Διαβάσουν Αυτό Το Μήνυμα Και Εύχομαι Να Τύχουν Στα Χέρια Μου Για Να Τους Εξυπηρετήσω Με Τον Καλύτερο Τρόπο Και Να Εχουν Να Λένε Τα Καλύτερα! Ελπίζω Να Μην Σας Κουρασα! Δεν Μπορώ Να Δώσω Πληροφορίες Για Μένα Και Παρακαλώ Μην Ψάξετε! Οντως Το Topic Αυτό Το Παρακολουθούν Και Δεν Θέλω Να Μπλέξω!
skevo_kos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Οντως Το Topic Αυτό Το Παρακολουθούν E tote afou to parakolouthoun as kanoun tipota gia na ftiaksoun ligo ti katastasi...
vavilis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 E tote afou to parakolouthoun as kanoun tipota gia na ftiaksoun ligo ti katastasi... και όχι να τηλεφωνώ κάθε ΄μέρα στο stockhouse και να λένε δεν υπάρχει τίποτα..... τότε λουκετάκι....και όχι έμμεση διαφήμιση του ΠΛΑΙΣΙΟΥ μέσω του stock-ghost-house!
TonyMontana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 an kai genika eimai euxaristimenos apto plaisio tis kallitheas exw na pw mono ena parapono gia ena thema pou se alla katastimata kai idiws sto ekswteriko einai adianoito. ithela enan printer Canon Pixma 3000 kai rwtaw mia kopela mesa pou fenotan na exei kai pio "upsili" thesi gia to an einai diathesimos kai mathenw pws einai out of stock gia ena diastima. vlepw loipon enan anoigmeno pou eixan sto rafi kai rwtaw an pwleitai, ekeini apantaei nai! rwtaw egw poso? kai mou leei oso grafei i tampela! ma lew einai anoigmenos kai sto rafi toso kairo, ton exoun peiraksei tosoi pelates, exei piasei kai ligi skoni... tipota apo auta den rixnei tin timi? emena mou arkouse na douleuei alla oxi kai na plirwsw ena anoigmeno proion vitrinas oso o pelatis pou tha ton parei kainourgio sto koutaki tou. i kopela gurise ki proxwrise kai fusika den kathisa na asxolithw parakatw kai na tous pw oti einai guftoi epanalamvanw oti se genikes grammes eimai euxaristimenos alla opws sumvenei se oles tis periptwseis mporei na eisai No1 gia mia zwi kai na kaneis mia guftia se mia stigmi. E gia auti ti guftia tha se thumountai gia panta - den mporoun oi upeuthinoi MARKETINGades-dieuthintes tou plaisiou na to katalavoun auto? ki alla monopwlia ton ipian sto telos apo mikres mikres gufties tosoi karadokoun na paroun tin prwtia.
fragment_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 sto plaisio ine giftoi olo kati ksebarkes markes albatron (kai kala kales) kai kati kartes tv ida tis proales marka me kapses +++ to plaisio ine kalo gia melania acccesouar kai tetia a! kai gia laptop
Papajohn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Εγω πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το Πλαίσιο Αργυρούπολης και πολυ δυσαρεστημένος απο το Πλάισιο στη Στουρνάρη. 3 φορές χρειάστηκε να αλλα΄ξω ένα χαλασμένο ποντίκι. Στην Αργυρουπολη το άλαξαν επιτόπου και αδιαμαρτύρητα, στη Στουρνάρη μου είπαν να το αφήσω για έλεγχο (τους ήταν δύσκολο να το βάλουν σε ένα pc να δουν αν παίζει..) και βλέπουμε...
PeiramatoZwo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Pc μάστορας μην γράφεις έτσι... είναι τρομακτικά κουραστικό. Εγώ πάντως συγκριτικά με άλλες αλυσίδες βλέπω καλύτερη εξυπηρετήση. Οι τιμές είναι normal, ούτε πολύ φτηνές , ούτε πολύ ακριβές, και πάντα με την ανάλογη ευγένεια και χωρίς εξυπνάδες κάνω την δουλειά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.