kogos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 καλο θα ηταν πρωτα να βλεπαμε και τι θα εκανε το πλαισιο αν απλα τους το ειχε παει πισω και μετα αν χρειαστει να το κατακρινουμε ετσι οπως εγιναν τα πραγματα το πλαισιο δεν ειχε καν την ευκαιρια να δειξει τι θα εκανε Μα ότι κι αν έκανε το πλαίσιο από εκεί και μετά δεν αναιρεί το γεγονός ότι έδωσε ένα drive που είχε πριν ανοιχτεί από "κάποιον"... Άρα, ακόμα και να του έδιναν καινούργιο (που δεν το συζητώ πως είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, και να ζητήσουν και συγγνώμη) ακόμα και αν του έδιναν τα διπλά λεφτά, ή ακόμα και τίποτα να μην έκαναν, η μαμακία δεν αλλάζει... κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για ένα μαγαζί της κλάσης του Πλαισίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 καλο θα ηταν πρωτα να βλεπαμε και τι θα εκανε το πλαισιο αν απλα τους το ειχε παει πισω και μετα αν χρειαστει να το κατακρινουμε ετσι οπως εγιναν τα πραγματα το πλαισιο δεν ειχε καν την ευκαιρια να δειξει τι θα εκανε Μα ότι κι αν έκανε το πλαίσιο από εκεί και μετά δεν αναιρεί το γεγονός ότι έδωσε ένα drive που είχε πριν ανοιχτεί από "κάποιον"... Άρα' date=' ακόμα και να του έδιναν καινούργιο (που δεν το συζητώ πως είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, και να ζητήσουν και συγγνώμη) ακόμα και αν του έδιναν τα διπλά λεφτά, ή ακόμα και τίποτα να μην έκαναν, η μαμακία δεν αλλάζει... κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για ένα μαγαζί της κλάσης του Πλαισίου...[/quote'] Μάλλον δεν το κατάλαβες καλά φίλε... Αν ξαναδιαβάσεις το αρχικό post θα δείς ότι ο ίδιος ο χρήστης άνοιξε από μόνος του το drive... Το λέει ξεκάθαρα ο ίδιος άλλωστε. Ούτε το πήγε πίσω γιατί δεν μπορεί πλέον αφού έσπασε την σφραγίδα του. Απλά κατηγορεί γενικά το κατάστημα χωρίς να καταλάβουμε το γιατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 καλο θα ηταν πρωτα να βλεπαμε και τι θα εκανε το πλαισιο αν απλα τους το ειχε παει πισω και μετα αν χρειαστει να το κατακρινουμε ετσι οπως εγιναν τα πραγματα το πλαισιο δεν ειχε καν την ευκαιρια να δειξει τι θα εκανε Μα ότι κι αν έκανε το πλαίσιο από εκεί και μετά δεν αναιρεί το γεγονός ότι έδωσε ένα drive που είχε πριν ανοιχτεί από "κάποιον"... Άρα' date=' ακόμα και να του έδιναν καινούργιο (που δεν το συζητώ πως είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, και να ζητήσουν και συγγνώμη) ακόμα και αν του έδιναν τα διπλά λεφτά, ή ακόμα και τίποτα να μην έκαναν, η μαμακία δεν αλλάζει... κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για ένα μαγαζί της κλάσης του Πλαισίου...[/quote'] Μάλλον δεν το κατάλαβες καλά φίλε... Αν ξαναδιαβάσεις το αρχικό post θα δείς ότι ο ίδιος ο χρήστης άνοιξε από μόνος του το drive... Το λέει ξεκάθαρα ο ίδιος άλλωστε. Ούτε το πήγε πίσω γιατί δεν μπορεί πλέον αφού έσπασε την σφραγίδα του. Απλά κατηγορεί γενικά το κατάστημα χωρίς να καταλάβουμε το γιατί. έχεις δίκιο, ναι... λάθος δικό μου. Διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ και δεν το πρόσεξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spasoklambania Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Ρε παιδιά, εγώ αγοράζω από το Πλαίσιο της Γλυφάδας από τότε που άνοιξε ( το 1999 αν θυμάμαι καλά ) και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Μάλιστα το καλοκαίρι της χρονιάς που άνοιξε πήραμε με τον πατέρα μου έναν υπολογιστή για την θεία μου και θυμάμαι ακόμα την φοβερή εξυπηρέτηση που είχαμε. 6-7 μήνες από την αγορά του υπολογιστή, προσπάθησα να μπω από αυτόν στο internet και διαπιστώσαμε ότι είναι χαλασμένο το modem. Πήγαμε τον υπολογιστή στο Πλαίσιο της Γλυφάδας, λέμε το πρόβλημα και τον αφήνουμε εκεί. Μετά από 1-2 μέρες παίρνουν τηλέφωνο στο σπίτι μου, λένε ότι όντως είχε πρόβλημα το modem, ότι το έχουν αλλάξει με καινούργιο και να περάσουμε να τον πάρουμε. Φυσικά δεν πληρώσαμε ΤΙΠΟΤΑ γιατί ήταν στην εγγύηση. Πέρσι είχε πρόβλημα ο συγκεκριμένος υπολογιστής και μια άναβε, μια δεν άναβε. Τον πηγαίνουμε στο Πλαίσιο της Γλυφάδας, λέμε τι συμβαίνει και είπαν: "επειδή είναι εκτός εγγύησης θα χρεωθείτε το ελάχιστο κόστος του service. Πάρτε μας από Δευτέρα τηλέφωνο ( το πήγαμε Σάββατο ) να σας πούμε τι συμβαίνει" . Παίρνω την Δευτέρα τηλέφωνο και μου λένε ότι ο υπολογιστής είναι έτοιμος και μπορούμε να τον πάρουμε. Χρειάστηκε καθαρισμό. Ότι έχω αγοράσει από εκεί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Και έχω αγοράσει πολλά πράγματα... Μια φορά που χρειάστηκε να επιστρέψω κάτι το δέχτηκαν κανονικά, μου έκοψαν πιστωτικό και είπαν όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι ελάτε με αυτό το χαρτί. Πήγα λοιπόν 20-30 μέρες μετά την επιστροφή μαζί με τον πατέρα μου, πήραμε ένα παιχνίδι και κάτι ακουστικά με μικρόφωνο και δεν είχαμε πρόβλημα με το χαρτί του πιστωτικού Από εξυπηρέτηση δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Βέβαια ορισμένες φορές δεν βρίσκω ελεύθερο υπάλληλο. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως ώρες αιχμής. EDIT Ο πατέρας μου αγοράζει από το Πλαίσιο πολλά χρόνια και δεν μου έχει πει ποτέ για πρόβλημα. Επίσης έχω να πω τα καλύτερα λόγια για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση τους ( λέω για το 800-11-12345 ) . Όποτε είχα προβλήματα με το pc μου και δεν μπορούσα να τα λύσω, τους έπαιρνα εκεί τηλέφωνο, έλεγα αναλυτικά τι συμβαίνει και με την καθοδήγησή τους έλυνα πάντα το πρόβλημά μου Εννοείται βέβαια ότι όσες φορές έχω πάρει στο κατάστημα της Γλυφάδας να ρωτήσω τιμές, αν έχουν κάποιο προϊόν κ.λ.π. δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knightmare Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Elatwmatika proionta tuxenoun pantou,to xw ksanapei kai sto parelthon opou to plaisio einai antiproswpos tou service exei kalos enw opou den einai fekse mou kai glustrisa analogws kai thn etaireia,kala to ti kanoun kai den ta kseroume ase kalutera pou den kseroume giati tote oloi mazi tha tous kunhgagame. Yg:Den mou xei tuxei na parw kati apo to Plaisio kai na nai xalasmeno me thn mia,mou xei tuxei na xalasei kati meta,ase den thes na ksereis. Yg 2:Genika to service sthn Ellada einai genika anuparkto,me poianei h kardia mou mhn tuxon kai xalasei kati,oses fores mou xei xalasei kati,auto den htan service alla marturio,kala xazomara ekanes pou den to phges pisw,eprepe na to pas pisw kai na paraponetheis kiolas,mporei kai na kerdizes kai tpt. Yg 3:To sakoulaki einai thema bulk ama to pairnes retail oxi pws tha xe kai megalh diafora,ante na xe kana agrafo cd mesa kai tpt blakeies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daywalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 to kako me to plaisio den einai oti den eksypiretei, oute oti stin periptwsi opou kati einai ellatwmatiko den to allazei... Antithetws malista. Omws ayto pou den exoun katalabei oi ypeythynoi tou plaisiou, einai oti den mporei kapoios na trabologietai 20 fores sto plaisio kai na parataei tis douleies tou. Dystyxws to plaisio exei poly kaki politiki se ayto to thema. den kanei tipota gia na bebaiwthei oti ayto to proion pou paradidei ston pelati einai se kali katastasi (den milame twra gia blabes, milame gia periptwseis opou agorazeis kati kai einai ellatwmatiko apo tin mana tou, i kai akoma metaxeirismeno !!!) Egw agorazw xronia apo to plaisio kai eimai poly eyxaristimenos. Xthes omws piga kai pira apo to katastima tis agias paraskeyis enan skliro seagate 200GB. Ton bazw sto pc kai ti na dw. O skliros xwrismenos se 2 partitions kai mesa arxeia. Klasiki periptwsi metaxeirismenou diskou pou epistrafike. Egina eksofrenwn. Ayto einai kati pou den to perimena pote apo to plaisio, kai itan i teleytaia fora pou patisa to podi mou ekei. An itan xalasmenos gia paradeigma den tha me peiraze, ayta tyxainoun. Alla na mou dwsoun metaxeirismeno skliro, to thewrw terastia koroidia kai prosboli pros ton katanalwti. Kai stin periptwsi ayti itan blakes kai den esbisan ton skliro prin ton diathesoun pros pwlisi... Posous omws epistramenous sklirous thymountai na sbisoun kai telika diathetoun sto koino ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Tha symfwnisw me tous perissoterous pou eipan ta arnhtika tou plaisiou. Eytyxws thn teleytaia 4etia exw brei thn hsyxia mou me kapoio "synoikiako" men magazi tou opoiou omws oi times kai i exipiretisi einai asygkrita kalyteres apo opoioudipote plaisiou kai genikotera twn magaziwn ths Stournarh. Genika yparxoun arketes enallaktikes kai tha proteina na mhn symbibazeste me thn logikh tou plaisiou kai genika twn "super markets" thn plhroforikhs. An endiaferetai kaneis gia to magazi (to systhnw anepifylakta) as mou steilei ena pm gia na mhn kathgorithw pws kanw diafimish. Einai pantws sthn Agia Paraskevi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 θα ηθελα να αναφερω διαολο με εναν πωλητη στο Πλαισιο Πειραια -Θα ηθελα ενα PC με επεξεργαστη Celeron D330 -Nα μην βαλουμε καλυτερα εναν Pentium 4 -O υπολογιστης θα χρησιμοποιηθει για λιγο word και internet περιπου 2 ωρες την εβδομαδα, λες να αξιζει η διαφορα; -Για το word οχι δεν θα δεις αλλα για το Internet ναι σιγουρα θα δεις διαφορα μετα ειχα και μια διαφωνια για το αν ειναι καλυτερη η PC3200 σε σχεση με την PC2700, μου το ξεκινησε με conflict μετα μου το γυρισε σε πιθανο προβλημα διαθεσιμοτητας και αφου ειδε οτι δεν με πειθει μου ειπε οτι η 2700 ειναι φτηνοτερη, οταν του ειπα οτι εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια μου ειπε οτι το Site δεν εχει παντα τις σωστες τιμες... τι να πω ρε γαμοτο, κανει πολυ κακο το μονοπωλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 egw pira prin ena mhna mia mobo kai mia cpu apo to plaisio sth stournarh.ta kommatia doulepsan k douleuoun mia xara,h eksyphrethsh wstoso htan aparadekth.mia tsantila,ena ufos "ti the re megale twra" mia ageneia pou den exw ksanadei se katasthma tou eidous.k mh nomizete oti rwthsa tipote.mia prosfora pira kai ta 2 kommatia pou ithela kai tameio.oloi omws oi pwlhtes variontousan pou zoune.kai gw exw doulepsei se analogh alusida,kserw pws einai ta wraria kai ta fraga,alla eilikrina de me apasxolei.an de tous aresei auto pou kanoun as ta parathsoun kalytera.fysika kai ekana ta parapona mou sto proistameno tou katasthmatos kai meta apo mia evdomada me piran an me rwthsoun an emeina ikanopoihmenos me ta kommatia pou agorasa.katalaves... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Kai mena ti mou thymisate apo ta foititika mou xronia sthn Patra...en eth 2002 na thelw soni kai kala na parw mia Sapphire Radeon 9500, pou eixe ginei kai ntoros tote me to soft/hardmod.Anoigw ton katalogo tou Plaisiou kai h karta gyrw sta 250+FPA...mpainw sto site 260 kati+FPA!Lew den mporei...sto thlefwno 3h timh 275+FPA.Katevhka kentro>Dialogos me ypallhlo -Den exoume diathesimothta -Me paraggeleia ginetai? -Den yparxei apothema stis apothikes -Oute kan apo paraggeleia mesw allou katasthmatos sthn Athina -Oxi E tou kerata,na mhn yparxei oute mia 9500 se OLA ta PLAISIO ths Elladas. Rwtaw ton ypallhlo an tha exw provlhma me to agpx4 mobo mou -Den xerw,rwta kalytera sto Texniko tmhma 1os Orofos>Texniko tmhma>Aganakthsmenos texnikos mprosta se 3 pc me blue screen -Geia sas,exw mia mobo DFI p4x266 me agpx4...thelw na agorasw thn tade karta pou einia agpx8 tha exw provlhma? (Afoplistikh apanthsh texnikou) -DEN XERW...PSAXE INTERNET +ksefysaei kathws to pc pou eftiaxne ksanapetaei blue screen E ante geiaaaaaaaa...tha paw allou pou sevontai ta lefta mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrew_32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Paidia Exete Akousi Gia To "test Pelath" ? Sto Plaisio Otan Ginetai Mia Epistrofi Proiontos Auto Mpainei Pali Sto Rafi Gia Polisi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Eipame paidia mhn eiste yperbolikoi omws. To plaisio einai h megalyterh alysida katasthmatwn plhroforikhs sthn ellada. Logiko na yparxoun kapoia parapona mias kai h perissoterh kinhsh se themata hardware ginete apo to sygekrimeno magazi. Sigoura yparxoun atoma pou gnwrizoun thn douleia tous kai sigoura yparxoun kai atoma pou den xeroun ti tous ginete kai douleboun ekei. Kai oti kai na peite toulaxiston apo thema rma einai poly pio mprosta apo merika alla magazia. Tous phgaineis kati pou (kata th gnwmh sou) exei problhma kai sto allazoun amesws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 ..... Tous phgaineis kati pou (kata th gnwmh sou) exei problhma kai sto allazoun amesws... Παλιάάάάά... Υ.Γ.Μην παραπληροφορείς τον κόσμο,το Πλαίσιο αποφάσισε να γράψει στα ... τη μέθοδο με την οποία γιγαντώθηκε(άμεση αλλαγή επί τόπου) και να υιοθετήσει τη νοοτροπία μικρομάγαζου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Προσπαθουσαν να με πεισουν οτι μια FX5700 LE ειναι η τελεια καρτα. Α ρε πλαισιο με τους "ειδικους" σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.