BILLEGEND77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας παιδια,θα σας πω και εγω τη δικη μου εμπειρια με την εν λογω εταιρια.Ηθελα να κανω μια αναβαθμιση απο adsl σε vdsl,παιρνω τη vodafone και μου λενε δεν υπαρχει γραμμη vdsl στη περιοχη σας.Δε μου αναφερανε φυσικα (για ευνοητους λογους) οτι μπορω να βρω απο καποιο αλλο παραοχο γραμμη vdsl,τη ρωταω μου λεει μπορει και να βρειτε.Παιρνω κοσμοτε και μου λενε οτι η γραμμη adsl που εχω πιανει πολυ χαμηλες ταχυτητες γιατι ειναι απομακρυσμενη και οτι υπαρχει δυνατοτητα για cosmote vdsl στη περιοχη μου με τη καμπινα να ειναι στα 300μετρα,αρα θα εχω χαλκο στα 300 μετρα και μετα οπτικη ινα.Τον ρωταω τι ταχυτητες θα πιανω και μου λεει απο 41-50 mbps λεω ωραια απο το 6 που ειμαι τωρα καμια σχεση.Παιρνω vodafone και μου λενε θα υπαρχει προστιμο (απο τα 2 χρονια συμβολαιο ειχα εξαντλησει το 1) τους λεω αφου δεν εχετε να με εξυπηρετησετε,δε φταιω εγω,μου λενε εχετε συμβολαιο (ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ VDSL ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ),τους λεω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με αυτα που κανετε.Με παιρνουν μετα απο 3-4 μερες και τι μου λενε? Το ξερετε οτι δεν ειναι ολο οπτικη ινα αυτο που θα βαλετε και οτι δε θα πιανετε τη μεγιστη γραμμη ? της λεω απο τα 6 (που υποτιθεται πληρωνω 24αρι ιντερνετ) μεχρι τα 45 ε εχει μια διαφορα (κοιτα να δεις θρασος που το εχουν) ..Βαζω τη γραμμη cosmote,κανω τεστ 45-50 mbps σουπερ,με παιρνουν τηλεφωνο μετα απο μια μερα αφοτου εβαλα τη γραμμη απο τη vodafone και τι μου λενε ?(κοιτα να δεις θρασος παλι..),Κοιταξτε μπορουμε να σας κανουμε μια προσφορα στα 16.70ευρω,τι λεω να βαλω adsl παλι? Εχω 50.50 mbps γραμμη τεσταρισμενη και θα βαλω 6? και μου βαζετε και προστιμο που δεν εχετε αυτη την υπηρεσια..δε μιλαγε..Που θελω να καταληξω..Το θεμα ειναι οτι δε σεβονται τον πελατη,και τα λεφτα να παρουν,δε θα με ξαναδουν πουθενα εμενα προσωπικα.Και ισως αργοτερα αυτοι να ειχαν μια υπηρεσια και θα μπορουσα να ξαναπαω σε αυτους αλλα ετσι οπως τα κανανε ας προσεχαν.Πολυ απογοητευμενος με αυτη την εταιρια και με τη τακτικη της..Να μου πεις παντου τα ιδια ειναι,αν μου το κανουν και αλλου θα μπω να το γραψω,δε παιρνω μιζες απο τις εταιριες.Αυτη τα εκανε για αυτη θα πω...
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Το παραλογο που ειναι δηλαδη? Φευγεις πριν συμπληρωσεις τα 2 χρονια? Εχεις προστιμο.
RVgtr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Εγω να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβα ποιο ειναι το πρόβλημα που είχες με την βοταφον. ειναι γνωστό σε ολους οτι αν σπασει το συμβολαιο ολες οι εταιρεια θα σου ριξουν πρόστιμο Ετσι το ζητησαν ετσι το περασαν, αρα βάση αυτου κινούμαστε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 ακριβώς έτσι εκτός αν κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ ότι δεν έχεις την υπηρεσία που πληρώνεις (δηλαδή τα "ΕΩΣ 24Mbps") τότε θεωρείται "αδυναμία από μεριά του παρόχου" έτσι δεν νομίζω να πληρώνεις πρόστιμο
BILLEGEND77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οταν τους ειπα να μου αλλαξουν τη γραμμη θα "εσπαγε" το συμβολαιο ευκολα ε..Εκει δεν ειχα συμβολαιο? Και στη τελικη εγω θα το πληρωσω γιατι ομως ενω εχω ηδη βαλει αλλη εταιρια παιρνουν και παρακαλανε? Ειναι δυνατον να φυγω απο τη μια που την εχω μολις μια μερα μολις να παω στην αλλη? τραγικα πραματα..Ασε και την υποκρισια,ελα μωρε που πας μς 40 εμεις σου δινουμε τι? τι μπορουν να πουν? 6mbps? χαχα,εδω γελαμε.. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από BILLEGEND77
zx1234r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δεν βλέπω πρόβλημα στην συζήτηση. Το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο και έχει όρους. Αν φύγεις πριν την ολοκλήρωση της διετίας πληρώνεις πρόστιμο αντίστοιχα με τον χρόνο που απομένει. Άλλος όρος μπορεί να λέει ότι ο πάροχος μπορεί να προχωρήσει σε παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών με την ανάλογη προσαύξηση χωρίς αυτή να προκαλέσει ακύρωση του εν λόγω συμβολαίου. Καλύτερα ας ψάχνουμε λίγο καλύτερα τι υπογράφουμε προτού βγούμε δημόσια να κατηγορήσουμε.
Fabricated Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Άμα είσαι καλοπερασακιας δεν φταίει η Voda. Αν έβαζες στην voda vdsl θα ήταν ανανέωση συμβολαίου γι'αυτό δεν θα είχες ρητρα. Και θα ήταν σύμφωνες και οι 2 πλευρές. Το να θες να φύγεις στον 1 χρόνο από συμβόλαιο 2ετες είναι δικό σου φταίξιμο. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε . Αν έσπαγε ο καθένας το συμβόλαιο του επειδή δεν έπιανε 24 θα κάναμε ότι θελαμε 1
BILLEGEND77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Με το αλλος ορος ΜΠΟΡΕΙ που λες δε βγαζουμε ακρη,και αν η γιαγια μου ειχε ραδακια θα ηταν πατινι.Οχι δεν υπαρχουν τετοιοι οροι,αν υπαρχουν προκαλω τον οποιονδηποτε να το δειξει.Περα απο το νομικο κοματι υπαρχει και το ηθικο και φυσικα η υποκρισια.Τι με περνουν και με ξαναπερνουν τηλ αφου δε θελω και εχω αποφασισει να αλλαξω παροχο.Εγω δε ξαναασχοληθηκα μαζι τους παρα μονο να κανω τα χαρτια να βαλω vdsl.Να μου πουν τι?ξερετε δεν ειναι ολο οπτικη ινα και θα εχετε και χαλκο (ασχετα θα επρεπε να πουνε που εμεις σας εχουμε κατι χιλιομετρα με χαλκο αλλα αφου σας τα παιρνουμε αυτο λιγο μας απασχολει).Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! Αμ δε σεβονται και την εταιρια που παω,λες και υπαρχει περιπτωση να παω σε αυτους που ταχα με δελεασανε με τα 16.70 οταν απο 5 ωρες σταθερα κινητα εχω 8 ωρες κινητα απεριοριστα σταθερα και vdsl αντι για το 1/4 της adsl που μου προσφερουν.
greekfragma Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 βασιλάρα θρυλικέ γίγαντα αν έκανες την αίτηση στη κοσμοτε να περιμενεις το προστιματακι απο τη βοντα. υπαρχει ορος στο συμβολαιο σ αρεσει δε σ αρεσει.
BILLEGEND77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μα εχω λεφτα να πληρωσω το συμβολαιο δεν εχω τετοια προβληματα.Επαναλαμβανω τριτη φορα η υποκρισια τους ειναι εξωφρενικη,ξαναεπαναλαμβανω με περναν και με ξαναπερνανε και σημερα μαλιστα μου ειπαν δε θα σας βαλουμε προστιμο αν με 16.70 συνεχισετε σε εμας,χαχαχαχα!!!! αντε γεια!!!πολυ το ευχαριστηθηκα να με παιρνουν συνεχεια τηλ να αλλαξω γνωμη γιατι αυτο τους αξιζε να μου το παιζουν γνωστες οτι θα εχω και καποια μετρα χαλκο οταν με εχουν φλομωσει στο χαλκο αλλα φυσικα αυτα δε τα λενε.Προφανως ειναι σα τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια τους που το κρατος πια αρχιζει και τα αλλαζει και θα αρχισουν να μεγαλωνουν και καλα θα τους κανουν γιατι μας δουλευουν
mrkra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Επρεπε πρωτα να καταγγειλεις την συμβαση για μη τηρηση των ορων δεν νομιζω οτι προβλεπει να εχεις ταχυτητα 6 mbit ενω πληρωνεις για 24. Επρεπε να το δηλωνεις συνεχεια βλαβη για να εχεις αλλοθι οταν θα πρχωρουσες σε σχετικη καταγγελια. Και δεν μπορουν να ισχυριστουν οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα γιατι εναλλακτικος παροχος που πηγες σε καλυψε κανονικα στην ιδια ακριβως περιοχη. Γενικα η vodafon ειναι απο τις πιο υπουλες εταιρειες μιλαω περισσοτερο για κινητη.... Ησυχασα απο αυτους οταν μπλοκαρα καπου στα 70 νουμερα τους σε βαθος 8ετιας.
BILLEGEND77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 MRKRA Xαιρομαι που με καταλαβαινεις ,αυτο ακριβως οπως το ειπες ειναι πολυ υπουλη.Η αδερφη μου ειχε συννενοηθει μαζι τους τηλεφωνικα ενα μηνα πριν ληξει το συμβολαιο και ειπαν δε θα της βαλουν προστιμο,τελικα της βαλανε.Τους ετρεξε δυο χρονια,παιρνανε τηλεφωνο δικηγοροι της vodafone και μας ενοχλουσανε και απειλουσανε,και φυσικα αποδειχθηκε οτι αυτοι κανανε λαθος..Και πολυ καλα τους εκανε,απλα εγω τους βαριεμαι να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες. Και πολυ καλα εκανες και μπλοκαρες τοσα νουμερα,και εγω δε προκειται να ξαναασχοληθω,εγω τα γραψα οχι για το προστιμο,σκασιλα μου που μου λενε συνεχεια εδω.,αλλα καποιοι να τα διαβαζουν και να προσεχουν τις εταιριες οπως και να λεγονται..Τουλαχιστον βρεθηκε ενας ανθρωπος που καταλαβε αυτα που εγραψα..Εγω οτι ηταν να γραψω το εγραψα πιστευω να βοηθησα καποιους και σταματαω εδω
zx1234r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Karen.....slang term. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από zx1234r
infin1tyGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, mrkra said: Επρεπε πρωτα να καταγγειλεις την συμβαση για μη τηρηση των ορων δεν νομιζω οτι προβλεπει να εχεις ταχυτητα 6 mbit ενω πληρωνεις για 24. Πού πληρώνεις για 24; Πού το γράφει στο συμβόλαιο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις