Προς το περιεχόμενο

Peugeot 207

John2132

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα Peugeot 207 και μου κάνει αρρυθμίες και μου σβήνει όταν το βάζω μπρος η όταν σταματάω για λίγο τι μπορεί να ειναι

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, John2132 είπε

Έχω καθαρίσει πεταλούδα λάδια νερα τα κοιτάω κάθε 2η εβδομάδα 

Μημπος φταει καμία βαλβίδα ρελαντί?

Ο μηχανικός σου τι λέει;

Δημοσ.

Μου λέει αν δεν σου κάνει νούμερα στη διαδρομή δεν είναι κάτι σοβαρο.αλλα και πάλι δεν ξέρω έλεγα μημπος το πάω στην αντιπροσωπεία να μου πουν μια γνώμη.τι λέτε εσεις?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, John2132 είπε

Μου λέει αν δεν σου κάνει νούμερα στη διαδρομή δεν είναι κάτι σοβαρο.αλλα και πάλι δεν ξέρω έλεγα μημπος το πάω στην αντιπροσωπεία να μου πουν μια γνώμη.τι λέτε εσεις?

Να πας.Και να μην ξαναπας στο μηχανικό που πήγες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιπροσωπεία θα πας;;;Εκεί θα έχεις εγκέφαλο η σασμαν η και τα 2...Αν θες και είσαι Αθήνα στείλε πμ να σε στείλω σε σοβαρό μηχανικό.. 

Πάντως αν πας αντιπροσωπεια ετοίμασέ ένα καλό πακετο για πολύ χοντρή ζημια..Α και τον μηχανικό σου άλλαξε τον χτες.Δέν είναι σοβαρή απάντηση αυτή που σου έδωσε.. 

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.
12 ώρες πριν, John2132 είπε

Μπα δεν νομίζω για εγκέφαλο 

Έχω δικό μου άνθρωπο μηχανικο που έχει μηχανιμα αντιπροσωπείας τις Peugeot 

Μήπως είναι από καύσιμο; έβαλες κάπου που δεν είχες ξαναβάλει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλβιδα ρελαντι (αλλιως αντλια υψηλης ...αστα να πανε)

καλως ηλθες στο μαγικο κοσμο της πεζω

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να το πας σε κάποιον που ασχολείται κυρίως με Peugeot ώστε να βρει την βλάβη γρήγορα χωρίς να αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο.

Μπορεί να είναι και ένα απλό σωληνάκι αέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε στις αντιπροσωπειες δεν κοιτάνε τα αυτοκίνητα.Aπλα σου ξεφουρνιζουν τις πιο ακριβές βλάβες του 1000ρικου και βάλε.. Αυτό θελω να σου πω..Δεν τους ενδιαφέρει τι νομίζουμε εμεις.. Λεφτά θέλουν μόνο...Σασμαν,εγκέφαλος, και ότι κοστίζει πιο πολυ....οπότε προσοχη....Και μηχανή αν σε πείσουν ότι έχει καεί θα σε βάλουν να την αλλάξεις...

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Βρε στις αντιπροσωπειες δεν κοιτάνε τα αυτοκίνητα.Aπλα σου ξεφουρνιζουν τις πιο ακριβές βλάβες του 1000ρικου και βάλε.. Αυτό θελω να σου πω..Δεν τους ενδιαφέρει τι νομίζουμε εμεις.. Λεφτά θέλουν μόνο...Σασμαν,εγκέφαλος, και ότι κοστίζει πιο πολυ....οπότε προσοχη....Και μηχανή αν σε πείσουν ότι έχει καεί θα σε βάλουν να την αλλάξεις...

αυτο εχει μια δοση αληθειας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...