Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nextp είπε

Για καποιο λογο δεν μπορω να εμπιστευθω κανενα κινεζικο κινητο στο κομματι που αφορα banking , contactless payments  παρα το αποδεδειγμενο πλεον γεγονος οτι κατασκευαζουν αξιοπιστες , ποιοτικες συσκευες που δεν κοστιζουν μια περιουσια και απευθυνονται σε ολες τις τσεπες και αναγκες.

Η αληθεια ειναι οτι ουτε και τον Κορεατη μπορω να εμπιστευθω (εχοντας πλεον ενα S20Ultra).

Απο την αλλη η Apple δεν με προδωσε ακομη (εχοντας ενα 11 pro max) 

Και εδω πανω που ειμαι δεν εχω δει ακομη κανεναν να εχει κινεζοκινητο (τουλαχιστον στο Λονδινο).

Αληθεια εχεις κανεις μας χρησιμοποιησει κινεζοκινητο για ebanking , contactless payments ?  

Έχεις ακούσει να έκλεψε λεφτά από κανέναν η Huawei ή η samsung ή η xiaomi (Κινέζοι, κορεάτες) ? Εγώ όχι . Ευτυχώς δεν σε πρόδωσε η apple και σε κλέβει με συναίνεση .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Αναβαθμισεις λογισμικου android θα παιρνει η θα αναβαθμιζει μονο το EMUI; Η Google δεν ειναι αυτη που αναπτυσει και κανει διανομη το android;

Προφανώς, ο κώδικας είναι Open Source, υπάρχει ανεβασμένος δημόσια και μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει. Το Emui είναι απλά ένα "skin" του Android. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nextp είπε

Για καποιο λογο δεν μπορω να εμπιστευθω κανενα κινεζικο κινητο στο κομματι που αφορα banking , contactless payments  παρα το αποδεδειγμενο πλεον γεγονος οτι κατασκευαζουν αξιοπιστες , ποιοτικες συσκευες που δεν κοστιζουν μια περιουσια και απευθυνονται σε ολες τις τσεπες και αναγκες.

Η αληθεια ειναι οτι ουτε και τον Κορεατη μπορω να εμπιστευθω (εχοντας πλεον ενα S20Ultra).

Απο την αλλη η Apple δεν με προδωσε ακομη (εχοντας ενα 11 pro max) 

Και εδω πανω που ειμαι δεν εχω δει ακομη κανεναν να εχει κινεζοκινητο (τουλαχιστον στο Λονδινο).

Αληθεια εχεις κανεις μας χρησιμοποιησει κινεζοκινητο για ebanking , contactless payments ?  

Ναι αδερφέ. Εγώ χρησιμοποιώ κάθε μέρα το p10 μου. Κονεζοκινητο όσο δεν πάει, αλλά πολύ δημοφιλές εδώ πάνω. Απορώ πως δεν το είδες στο Λονδίνο. Έφριξε ο τόπος στα p30 πάρα τον αποκλεισμό του Τραμπ. Το p30 ήταν το πιο δημοφιλές κινεζοκινητο. Στα καπάκια το apple 11 σε σειρά συχνότητας αν και οι περισσότεροι συνάδερφοι μου έχουν ακόμα τα 8αρια. Μερικοί ψαγμενοι πάνε σε OnePlus και η πλεμπα τα διάφορα Samsung (τελευταία ειδικά το s10e - βρωμησε ο τοπος). Πάρα πολλά honor επίσης. Xiaomi ούτε για πλάκα. Oppo δεν είδα ποτέ. Realme δεν ξέρουν καν τι είναι.... Εξαρτάται και η περιοχή. Πολλοί μετανάστες θα βγουν με ακριβό κινητό καθότι πολλά τα απωθημενα. Αλλά, κινητό κινεζοταπα πουθενά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apostolisk86 είπε

4 ώρες πριν, The_-rock είπε

1 ώρα πριν, apostolisk86 είπε

Επεξ/σία από vastegial_74
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, infamousjohn είπε

Ναι αδερφέ. Εγώ χρησιμοποιώ κάθε μέρα το p10 μου. Κονεζοκινητο όσο δεν πάει, αλλά πολύ δημοφιλές εδώ πάνω. Απορώ πως δεν το είδες στο Λονδίνο. Έφριξε ο τόπος στα p30 πάρα τον αποκλεισμό του Τραμπ. Το p30 ήταν το πιο δημοφιλές κινεζοκινητο. Στα καπάκια το apple 11 σε σειρά συχνότητας αν και οι περισσότεροι συνάδερφοι μου έχουν ακόμα τα 8αρια. Μερικοί ψαγμενοι πάνε σε OnePlus και η πλεμπα τα διάφορα Samsung (τελευταία ειδικά το s10e - βρωμησε ο τοπος). Πάρα πολλά honor επίσης. Xiaomi ούτε για πλάκα. Oppo δεν είδα ποτέ. Realme δεν ξέρουν καν τι είναι.... Εξαρτάται και η περιοχή. Πολλοί μετανάστες θα βγουν με ακριβό κινητό καθότι πολλά τα απωθημενα. Αλλά, κινητό κινεζοταπα πουθενά.

Ενδιαφέρον . Πράγματι δεν  βλέπω κινέζο κινητά  πουθενά στους κύκλους που κινούμαι .(Και σίγουρα θα είναι τυχαίο ) 

ευχάριστο πάντως - εάν το δουλεύεις πλήρως .

13 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Έχεις ακούσει να έκλεψε λεφτά από κανέναν η Huawei ή η samsung ή η xiaomi (Κινέζοι, κορεάτες) ? Εγώ όχι . Ευτυχώς δεν σε πρόδωσε η apple και σε κλέβει με συναίνεση .

Φυσικά και δεν άκουσα και σίγουρα το ότι εγώ δεν εμπιστεύομαι τα κινεζικά κινητά είναι προσωπικό ζήτημα . Για αυτό ρωτάω εάν καποιοι τα δουλεύουν (Για τος χρήσεις που αναφέρω )έτσι ώστε να ξεπεράσω και τις δικές μου φοβίες διότι το έχω ομολόγησει ότι το να πεταω κάθε χρόνο 2-3 χιλιάρικα για την τελευταία παπάρια της Apple η της Samsung είναι δείγμα ματαιοδοξίας και απυθμενης βλακειας μόνο (μιλώντας και πάλι μόνο προσωπικά ).

Για το κομματι της κλοπης απο την Apple πραγματικα δεν αντιλαμβανομαι τι εννοεις. Για την ιστορια εαν εννοεις περα απο την δικη μου συναινεση σε αυτου του τα προσωπικα δεδομενα μου (που ισχυει για ολους τους κατασκευαστες) οτιδηποτε αλλο που να περιλαμβανει την εννοια ῾κλοπη῾ κυριολεκρικα η μεταφορικα  απλα δεν εχει συμβει σε εμενα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nextp είπε

Ενδιαφέρον . Πράγματι δεν  βλέπω κινέζο κινητά  πουθενά στους κύκλους που κινούμαι .(Και σίγουρα θα είναι τυχαίο ) 

ευχάριστο πάντως - εάν το δουλεύεις πλήρως .

Φυσικά και δεν άκουσα και σίγουρα το ότι εγώ δεν εμπιστεύομαι τα κινεζικά κινητά είναι προσωπικό ζήτημα . Για αυτό ρωτάω εάν καποιοι τα δουλεύουν (Για τος χρήσεις που αναφέρω )έτσι ώστε να ξεπεράσω και τις δικές μου φοβίες διότι το έχω ομολόγησει ότι το να πεταω κάθε χρόνο 2-3 χιλιάρικα για την τελευταία παπάρια της Apple η της Samsung είναι δείγμα ματαιοδοξίας και απυθμενης βλακειας μόνο (μιλώντας και πάλι μόνο προσωπικά )

Με xiaomi 2 χρόνια κανένα θέμα . Τώρα τι γίνεται στο telemetry δεν ξέρω. Άλλοτε όλοι κάνουν telemetry.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαινω το φοβο για το e-banking; Ακομα και αν σας δωσω το username/pswd του web banking μου, μπορειτε να μου παρετε χρηματα; Για μεταφορα σε λογαριασμο τριτου η τραπεζα στελνει κωδικο επιβεβαιωσης στο κινητο. Οποτε για να μου παρεις λεφτα πρεπει να ξερεις το sername/pswd του web banking μου και να εχεις και προσβαση στο κινητο μου.

Λεω κατι λαθος; Υπαρχει αλλος τροπος;

Edit:

Μαλλον για να με κλεψεις πρεπει να εχεις software στο κινητο μου που να κλεβει username/pswd απο τις e-banking εφαρμογες μου (η τον browser) και επισης να κανει forward τα SMS μου σε δικο σου server. Θα πρεπει ομως να κανει consume τα SMS ωστε να μην τα δω καθολου (γιατι αν τα δω θα καταλαβω οτι κατι τρεχει και θα παρω τηλ την τραπεζα). Οκ τεχνικα ολα γινονται αλλα το βρισκω λιγο τραβηγμενο.

Επεξ/σία από crapatzi
Δημοσ.
14 ώρες πριν, apostolisk86 είπε

Προφανώς, ο κώδικας είναι Open Source, υπάρχει ανεβασμένος δημόσια και μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει. Το Emui είναι απλά ένα "skin" του Android. 

16 ώρες πριν, The_-rock είπε

Γιατί τα κινέζικα που δεν έχουν google services δεν παίρνουν αναβάθμιση?

Ο κωδικας μπορει να ειναι open source αλλα απ' οσο γνωριζω η μονη εταιρεια που εξελισσει το android ειναι η google. Διορθωστε με αν κανω λαθος. Ξερω πως το EMUI ειναι απλα skin αλλα αν θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει σε περιπτωση που η google κοψει τις αναβαθμισεις οπως εκοψε και τις εφαρμογες της, τοσο στην Huawei, οσο και σε οποια αλλη εταιρεια νομιζει. Τι θα κανουν; Θα εξελισσουν το android ο καθενας μονος του; Εκει να δεις τι εχει να παιξει απο ασυμβατοτητες. Οποιος βγει απο το μαντρι της Google δυστυχως μακροπροθεσμα θα τον φαει η μαρμαγκα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, The_-rock είπε

το android αναβαθμίζεται άσχετα με το αν έχει google service η όχι.

Η Google δεν ειναι αυτη που εξελισσει και αναβαθμίζει το android; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...