PortgasDiAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Εχω μια καρτα γραφικων Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ την οποια και εχω αγορασει απο μελος του φορουμ. Εχθες το βραδυ ο υπολογιστης εκλεισε για εξοικονομιση ενεργειας και οταν τον ξανανοιξα η οθονη μ εδειχνε την εικονα εντελως παραμορφομενη και μονο με γκρι και μαυρα χρωματα. Μετα απο μια συντομη ερευνα στο ιντερνετ ανακαλυψα οτι η Καρτα καηκε. Το περιεργο ειναι οτι τις τελευταιες μερες δεν ειχε καποιο μεγαλο φορτο, αλλα αυτο ισχυει και γενικα γιατι οτι παιχνιδι και αν παιξω ειναι σε 1080p και οι θερμοκρασιες ειναι παντα σε φυσιολογικα επιπεδα. Την καρτα την ειχε αγορασει το μελος απο το Πλαισιο και βρισκεται εντος εγγυησης. Το θεμα μου ειναι οτι την αποδειξη αγορας την εχω μονο σκαναρισμενη. Θα εχω καποιο προβλημα αν τους παω την σκαναρισμενη αποδειξη? Επισης το service στο Πλαισιο ειναι εξυπηρετικο ή θα περιμενω κανενα 2μηνο? Ευχαριστω για το χρονο σας οποιος ασχοληθει Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από PortgasDiAce
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Υπολογίζω ότι πρόβλημα δεν θα έχεις μιας και λογικά η απόδειξη θα γράφει τον σειριακό της κάρτας. Το σέρβις είναι οκ σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να αφήσεις την κάρτα για έλεγχο και θα σε ειδοποιήσουν αυτοί (λογικά). Αν υπάρχει 580 διαθέσιμη θα στην κάνουν αντικατάσταση. 2
PortgasDiAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Απο ότι ειδα στο site υπαρχει 580 οποτε λογικα αυτο θα γινει. Συμφωνα με τον νομο, δεν δικαιουμαι κατι που να εχει την αξια της καρτα οταν αυτη αγοραστηκε απο το πλαίσιο (Στην προκειμενη περιπτωση 399 ευρω); Ή εφοσον υπαρχει η ιδια μου την αντικαθιστουν?
skar1983 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Απο ότι ειδα στο site υπαρχει 580 οποτε λογικα αυτο θα γινει. Συμφωνα με τον νομο, δεν δικαιουμαι κατι που να εχει την αξια της καρτα οταν αυτη αγοραστηκε απο το πλαίσιο (Στην προκειμενη περιπτωση 399 ευρω); Ή εφοσον υπαρχει η ιδια μου την αντικαθιστουν? Θα πρέπει να σου δώσουν ίδια ή αν δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη τότε με ίσης αξίας . 1 ώρα πριν, PortgasDiAce είπε Καλημερα. Εχω μια καρτα γραφικων Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ την οποια και εχω αγορασει απο μελος του φορουμ. Εχθες το βραδυ ο υπολογιστης εκλεισε για εξοικονομιση ενεργειας και οταν τον ξανανοιξα η οθονη μ εδειχνε την εικονα εντελως παραμορφομενη και μονο με γκρι και μαυρα χρωματα. Μετα απο μια συντομη ερευνα στο ιντερνετ ανακαλυψα οτι η Καρτα καηκε. Το περιεργο ειναι οτι τις τελευταιες μερες δεν ειχε καποιο μεγαλο φορτο, αλλα αυτο ισχυει και γενικα γιατι οτι παιχνιδι και αν παιξω ειναι σε 1080p και οι θερμοκρασιες ειναι παντα σε φυσιολογικα επιπεδα. Την καρτα την ειχε αγορασει το μελος απο το Πλαισιο και βρισκεται εντος εγγυησης. Το θεμα μου ειναι οτι την αποδειξη αγορας την εχω μονο σκαναρισμενη. Θα εχω καποιο προβλημα αν τους παω την σκαναρισμενη αποδειξη? Επισης το service στο Πλαισιο ειναι εξυπηρετικο ή θα περιμενω κανενα 2μηνο? Ευχαριστω για το χρονο σας οποιος ασχοληθει Ισχύει μια χαρά η εγγύηση σου 1
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Απο ότι ειδα στο site υπαρχει 580 οποτε λογικα αυτο θα γινει. Συμφωνα με τον νομο, δεν δικαιουμαι κατι που να εχει την αξια της καρτα οταν αυτη αγοραστηκε απο το πλαίσιο (Στην προκειμενη περιπτωση 399 ευρω); Ή εφοσον υπαρχει η ιδια μου την αντικαθιστουν? Αν υπάρχει η ίδια θα σου σώσουν την ίδια . Σε περίπτωση που δεν υπάρχει , θα πρέπει να σου δώσουν κάρτα αντίστοιχης τιμής , η να σου δώσουν τα λεφτά πίσω. 1
PortgasDiAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, skar1983 είπε Θα πρέπει να σου δώσουν ίδια ή αν δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη τότε με ίσης αξίας . Ισχύει μια χαρά η εγγύηση σου Εγινε, θα παω σημερα απο εκει . Ευχαριστω πολυ! 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Αν υπάρχει η ίδια θα σου σώσουν την ίδια . Σε περίπτωση που δεν υπάρχει , θα πρέπει να σου δώσουν κάρτα αντίστοιχης τιμής , η να σου δώσουν τα λεφτά πίσω. Ευχαριστω πολυ! Να ρωτησω και κατι αλλο? Αυτες τις μερες υπαρχει σε προσφορα η 5700xt στα 399. Μπορω να τους ζητησω αντι για αντικατασταση, πιστωτικο και να καλυψω εγω την διαφορα ωστε να παρω την 5700xt? 100 ευρω διαφορα με τη σημερινη τιμη της rx580 εχει. Πιστευω τα αξιζει
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Εγινε, θα παω σημερα απο εκει . Ευχαριστω πολυ! Ευχαριστω πολυ! Να ρωτησω και κατι αλλο? Αυτες τις μερες υπαρχει σε προσφορα η 5700xt στα 399. Μπορω να τους ζητησω αντι για αντικατασταση, πιστωτικο και να καλυψω εγω την διαφορα ωστε να παρω την 5700xt? 100 ευρω διαφορα με τη σημερινη τιμη της rx580 εχει. Πιστευω τα αξιζει Σιγουρα αξιζει , δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις . Απλα πες το μολις σου βγαλουν οτι οντως εχει θεμα οχι πριν. Πιστευω θα το δεχτουνε
PortgasDiAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σιγουρα αξιζει , δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις . Απλα πες το μολις σου βγαλουν οτι οντως εχει θεμα οχι πριν. Πιστευω θα το δεχτουνε Εγινε. Και παλι ευχαριστω πολυ!
overpower Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, PortgasDiAce είπε Εγινε, θα παω σημερα απο εκει . Ευχαριστω πολυ! Ευχαριστω πολυ! Να ρωτησω και κατι αλλο? Αυτες τις μερες υπαρχει σε προσφορα η 5700xt στα 399. Μπορω να τους ζητησω αντι για αντικατασταση, πιστωτικο και να καλυψω εγω την διαφορα ωστε να παρω την 5700xt? 100 ευρω διαφορα με τη σημερινη τιμη της rx580 εχει. Πιστευω τα αξιζει Μιας και η τιμη εχει παιξει και χαμηλοτερα στην 580, σιγουρα η διαφορα δεν ειναι μονο 100 ευρω. Μπορεις να το ρωτησεις, αλλα αν σου πουν αντικατασταση, πρεπει να το δεχτεις, μιας και αυτο προηγειται. Επισης στην περιπτωση πιστωτικου ισως εχεις θεμα μιας και αυτο περναει στο ονομα της αποδειξης.
PortgasDiAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Παιδια εγινε κατι πολυ περιεργο. Σημερα γυρνοντας απο τη δουλεια και ενω ειμαι ετοιμος να βγαλω την καρτα απο την μητρικη να την πακεταρω και να φυγω για πλαισιο, λεω δεν ξαναδοκιμασω μια να το ανοιξω μπας και? Το ανοιξα και δειχνει κανονικα, σαν να μην εγινε τιποτα. Να σημειωσω οτι εχθες οταν ειδα οτι δεν δειχνει οπως πρεπει εκλεισα τροφοδοτικο, εβγαλα την καρτα την ξαναεβαλα και εκανα 5-6 restart χωρις επιτυχια. https://ibb.co/tC7k2d4 εδω ειναι μια χθεσινη φωτογραφια απο το τι εδειχνε χθες. Καμια ιδεα τι μπορει να συνεβη?
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Tρεξε κανα strest test γιατι μπορει να ειναι στα τελευταια της. 1
PortgasDiAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ετρεξα της FurMark. στα 1080p η μεγιστη θερμοκρασια ηταν 73 βαθμοι στο fhd test. Στο Stress test το αφησα κανενα 20λεπτο και εφτασε 76 βαθμους με 60% fan usage Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από PortgasDiAce
Coppermine Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, PortgasDiAce είπε Παιδια εγινε κατι πολυ περιεργο. Σημερα γυρνοντας απο τη δουλεια και ενω ειμαι ετοιμος να βγαλω την καρτα απο την μητρικη να την πακεταρω και να φυγω για πλαισιο, λεω δεν ξαναδοκιμασω μια να το ανοιξω μπας και? Το ανοιξα και δειχνει κανονικα, σαν να μην εγινε τιποτα. Να σημειωσω οτι εχθες οταν ειδα οτι δεν δειχνει οπως πρεπει εκλεισα τροφοδοτικο, εβγαλα την καρτα την ξαναεβαλα και εκανα 5-6 restart χωρις επιτυχια. https://ibb.co/tC7k2d4 εδω ειναι μια χθεσινη φωτογραφια απο το τι εδειχνε χθες. Καμια ιδεα τι μπορει να συνεβη? Σημαίνει ότι δεν έκανες σωστή διάγνωση για το οποίο θέμα έχει το pc σου προφανώς πιθανότητες για το τι μπορεί να φταίει πολλές, αξιόπιστη λύση απο φόρουμ απο απόσταση λίγες βιασύνη μεγαλη
PortgasDiAce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Coppermine είπε Σημαίνει ότι δεν έκανες σωστή διάγνωση για το οποίο θέμα έχει το pc σου προφανώς πιθανότητες για το τι μπορεί να φταίει πολλές, αξιόπιστη λύση απο φόρουμ απο απόσταση λίγες βιασύνη μεγαλη Δεν εβγαλα καποια τελεσιδικη διαγνωση. Ηρθα στο φορουμ και ρωτησα. Ευχαριστω παντως
overpower Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μηπως ειναι και θεμα της οθονης ή απο το καλωδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα