marsele Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, είμαι κάτοχος του παρακάτω κουτιού aerocool qs240 και θα ήθελα να αντικαταστήσω το ανεμιστηράκι που είναι τοποθετημένο από τον κατασκευαστή, στο πίσω μέρος του κουτιού (exhaust). Ποιο θα μου προτείνατε, λαμβάνοντας υπ'όψιν αρκετά το κριτήριο του θορύβου;; Θα ήθελα δηλαδή ένα "ήσυχο" σχετικά ανεμιστηράκι χωρίς ωστόσο να υστερεί σε ισχύ. Στο μπροστινό τμήμα του κουτιού για εισαγωγή αέρα έχω επιλέξει από την αρχή του build το CoolerMaster Silencio FP 120 PWM από το οποίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασε αυτό. Ησυχο και αποδοτικό. https://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperionthetitan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Θα συμφωνήσω με τον @tasvar . Τέσσερις έχω εδώ και 5 χρόνια και έχω βρει την υγεία μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα