Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Ηταν γυναίκα ο Βουτσάς ή με εξωσωματικη έκανε παιδί; 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_fathers

Μιλάμε ή ξύνουμε κοιλιές;;; Αν δεν πιάνεις το νόημα μην σχολιάζεις. Μιλάμε για το αν κάποιος μπορεί ρεαλιστικά να είναι γονιός όπως αναφέρει κι ο @lightsout

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xx1100 είπε

Μιλάμε ή ξύνουμε κοιλιές;;; Αν δεν πιάνεις το νόημα μην σχολιάζεις. Μιλάμε για το αν κάποιος μπορεί ρεαλιστικά να είναι γονιός όπως αναφέρει κι ο @lightsout

Eσύ δεν ξέρω τι ξύνεις αλλά τα ίδια θα έλεγες και στον μικρό;Οτι δεν έπρεπε να γεννηθείς γιατι ο πατέρας σου ήταν γέρος;Και γιατι ρεαλιστικά δεν ήταν γονιος;Και μητέρα έχει το παιδί και περιουσία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε

Όπως έλεγε και ο Αινσταιν, Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen.”...οπότε όχι, δε σημαίνει τπτ ιδιαίτερο για μένα.

Ωπα, και άλλος φιλόσοφος της ζωής. Αντε να στο πω και αλλιώς. Ο νομοθέτης προσπαθεί να βάλει ένα ρεαλιστικό όριο ακριβώς για να προστατέψει τα παιδιά για να μην είναι ορφανά. 

Δημοσ.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από αναρίθμητους παράγοντες και απειράρηθμες μεταβλητές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κανέναν εδώ μεσα δε πέφτει λόγος για το οτι ο Βουτσάς έκανε παιδί στα 85.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eσύ δεν ξέρω τι ξύνεις αλλά τα ίδια θα έλεγες και στον μικρό;Οτι δεν έπρεπε να γεννηθείς γιατι ο πατέρας σου ήταν γέρος;Και γιατι ρεαλιστικά δεν ήταν γονιος;Και μητέρα έχει το παιδί και περιουσία.

Μάλλον κοιλιές ξυνουμε... 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Μάλλον κοιλιές ξυνουμε... 

Εγώ πάντως ευγονική και κουμάντο στις ζωές των άλλων δεν κάνω.Εσύ κάνε ότι θες.

9 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Ωπα, και άλλος φιλόσοφος της ζωής. Αντε να στο πω και αλλιώς. Ο νομοθέτης προσπαθεί να βάλει ένα ρεαλιστικό όριο ακριβώς για να προστατέψει τα παιδιά για να μην είναι ορφανά. 

Ο νομοθέτης λέει για τους πατέρες κάτι;

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...