xx1100 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ηταν γυναίκα ο Βουτσάς ή με εξωσωματικη έκανε παιδί; https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_fathers Μιλάμε ή ξύνουμε κοιλιές;;; Αν δεν πιάνεις το νόημα μην σχολιάζεις. Μιλάμε για το αν κάποιος μπορεί ρεαλιστικά να είναι γονιός όπως αναφέρει κι ο @lightsout 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, xx1100 είπε Μιλάμε ή ξύνουμε κοιλιές;;; Αν δεν πιάνεις το νόημα μην σχολιάζεις. Μιλάμε για το αν κάποιος μπορεί ρεαλιστικά να είναι γονιός όπως αναφέρει κι ο @lightsout Eσύ δεν ξέρω τι ξύνεις αλλά τα ίδια θα έλεγες και στον μικρό;Οτι δεν έπρεπε να γεννηθείς γιατι ο πατέρας σου ήταν γέρος;Και γιατι ρεαλιστικά δεν ήταν γονιος;Και μητέρα έχει το παιδί και περιουσία.
xx1100 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Όπως έλεγε και ο Αινσταιν, “Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen.”...οπότε όχι, δε σημαίνει τπτ ιδιαίτερο για μένα. Ωπα, και άλλος φιλόσοφος της ζωής. Αντε να στο πω και αλλιώς. Ο νομοθέτης προσπαθεί να βάλει ένα ρεαλιστικό όριο ακριβώς για να προστατέψει τα παιδιά για να μην είναι ορφανά.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από αναρίθμητους παράγοντες και απειράρηθμες μεταβλητές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κανέναν εδώ μεσα δε πέφτει λόγος για το οτι ο Βουτσάς έκανε παιδί στα 85.
xx1100 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eσύ δεν ξέρω τι ξύνεις αλλά τα ίδια θα έλεγες και στον μικρό;Οτι δεν έπρεπε να γεννηθείς γιατι ο πατέρας σου ήταν γέρος;Και γιατι ρεαλιστικά δεν ήταν γονιος;Και μητέρα έχει το παιδί και περιουσία. Μάλλον κοιλιές ξυνουμε... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, xx1100 είπε Μάλλον κοιλιές ξυνουμε... Εγώ πάντως ευγονική και κουμάντο στις ζωές των άλλων δεν κάνω.Εσύ κάνε ότι θες. 9 λεπτά πριν, xx1100 είπε Ωπα, και άλλος φιλόσοφος της ζωής. Αντε να στο πω και αλλιώς. Ο νομοθέτης προσπαθεί να βάλει ένα ρεαλιστικό όριο ακριβώς για να προστατέψει τα παιδιά για να μην είναι ορφανά. Ο νομοθέτης λέει για τους πατέρες κάτι; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις