Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DrLo είπε

Οκ, αν και δε καταλαβαίνω πως εφόσον "δε κινείσαι στο δίπολο καλού-κακού" αναρωτιέσαι αν ήταν καλός, καταλαβαίνω ότι θεωρείς πχ ότι όποιος κάνει παιδιά χωρίς να μπορεί να τους δώσεις ένα ρεαλιστικό πατρικό πρότυπο είναι "περίπου" κακός.

Δηλαδή αν πχ 

Φίλε μου, αν διαβάσεις πιο πάνω, κάποιος είπε : ήταν καλός άνθρωπος. Νομίζω ήταν ο @HALF EVIL

Χωρίς συζήτηση θα αποδεχόμουν το καλός ηθοποιός. 

Και, ΝΑΙ, υποστηριζω ότι το να κάνει κανεις παιδιά είναι πολύ σημαντικη απόφαση. Και το να είμαι γονιός, είναι τεράστιος ρόλος. 

Και επειδή είναι και μέρος της δουλειάς μου, θεωρώ ότι η κοινωνία μας θα ήταν καλύτερη αν το σκεφτόμασταν περισσότερο. 

Η δική μου σκέψη λέει πως στα 85 πρέπει να έχω αποδεχτεί the cycle of life. 

Επεξ/σία από xx1100
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν λέω καλός άνθρωπος εννοώ την συνολική του εικόνα μέχρι το τέλος του. 

Αν ήθελε να δουλεύει μέχρι τα 88 δικαίωμα του και μαγκιά του

Αν πήδαγε μέχρι τα 88 του παρομοίως.

Για το παιδί που έκανε πριν 5 χρόνια προσωπικά το βλέπω καπως και εγώ, αλλά στο φινάλε δεν μπορούμε να προεξοφλησουμε την συνέχεια. 

• Like 2
Δημοσ.

Έφυγε χορτάτος, γλέντησε και ποτέ δεν ακούστηκε κάτι κακό γι αυτόν από όσους συνεργάστηκε και ήταν και απ τους λίγους που ήταν αρκετά εξυπνος ώστε να μην πεθάνει στη ψάθα. 

Όσο κακό άνθρωπο κάνει έναν 20αρη που δεν έχει στην ήλιο μοίρα η απόφαση να γίνει γονιός και να μην μπορεί να παρέχει τίποτα στο παιδί άλλο τόσο κακό κάνει έναν 85αρη που μπορεί να του εξασφαλίσει μια άνετη ζωή ακόμα και με το επίθετο του.  Από τη στιγμή που  η σύζυγος του ήξερε ότι πήρε έναν άνθρωπο αυτής της ηλικίας και έκαναν συνειδητή επιλογή για παιδί δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί κάποιος να είναι κακός που θέλει να στερήσει σε μια γυναίκα τη μητρότητα. 

• Like 19
  • Confused 1
Δημοσ.

Μεγάλος ηθοποιός και άνθρωπος που δεν έδωσε δικαιώματα παρά την άστατη γενικά ζωή του. Έκανε 3 γάμους αν δε κάνω λάθος, έκανε παιδιά και στις 3 περιπτώσεις, δεν άφησε κανένα παραπονεμένο.

Οσο για το μικρό, απ΄΄ όσο διάβασα είναι τόσο καλή η οικονομική του κατάσταση και τόσα τα δικαιώματα από τις ταινίες του, που δεν θα έχει οικονομικό πρόβλημα.

Μακάρι όλοι μας να φύγουμε σε τέτοια ηλικία, όρθιοι, ολοκληρωμένοι και με εκτίμηση.

• Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, afragorn είπε

Αγαπήθηκε όσο λίγοι! Ήταν ο τελευταίος (αν θυμάμαι καλά) μεγάλος ηθοποιός της παλιάς γενιάς και σίγουρα έφυγε ευτυχισμένος καθώς έζησε μια ζηλευτή ζωή μέχρι το τέλος!

Εχει μεινει και ο Γιαννης Βογιατζης

• Like 2
Δημοσ.

Μακράν ο πιο αγαπημένος μου Έλληνας ηθοποιός, στεναχωρήθηκα πολύ!!! Τρομερός ηθοποιός....με την ίδια ευχαρίστηση που τον έβλεπα πιτσιρικάς τον βλέπω και σήμερα για χιλιοστή φορά . Φςςςςςς Μπόινγκ, Κατίνααααα σαλαμάκιιιιιι, έχω και κότερο πάμε μια βόλτα.....αιώνιες ατάκες που δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ. Ακόμα και στην παρακμή του ελληνικού κινηματογράφου παρέμεινε legend.....ΨΙΤ forever :lol: 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, VasKag είπε

Εχει μεινει και ο Γιαννης Βογιατζης

Ο Βογιατζης σπουδαίος αλλά πάντα ήταν δεύτερο τρίτο όνομα . Από τους μεγάλους πλέον έχει μείνει ο Κωνσταντίνου η Κοντού και η Καράγιαννη 

• Like 1
Δημοσ.

Στο είδος του έδωσε πάρα πολλά και παρέμενε ακμαίος ακόμα κι όταν μεγάλωσε. "Οι κληρονόμοι" είναι μια από τις αγαπημένες μου από τη "χρυσή" εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Υ.Γ. Και η Μαίρη Χρονοπούλου ζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosana είπε

Ο Βογιατζης σπουδαίος αλλά πάντα ήταν δεύτερο τρίτο όνομα . Από τους μεγάλους πλέον έχει μείνει ο Κωνσταντίνου η Κοντού και η Καράγιαννη 

Γιουλάκη!

Δημοσ.

Και η Γιουλάκη το ίδιο, είχε συμμετοχή σε παρά πολλές ταινίες της εποχής αλλά δεν ήταν ποτέ πρωταγωνίστρια όπως Βουγιουκλάκη Βλαχοπούλου Λάσκαρη Καράγιαννη κτλ. Συνήθως έπαιζε  την λίγο νευρωτική σύζυγο του πρωταγωνιστή όπως έπαιζε η Στυλιανοπούλου πάντα την υπηρέτρια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xx1100 είπε

Τωρα θα φάω πολλά ΧΧ. 

Καλός άνθρωπος που έκανε παιδί στα 85;;

Ευτυχισμενος ο άνθρωπος που δεν αποδέχεται το χρόνο και τη φθορά;;; 

----------

BTW μου άρεσε ως ηθοποιός στις κλασικές ελληνικές ταινίες... 

Προσωπικά, αν έπρεπε να επιλέξω, θα λυπόμουν πολύ περισσότερα για το ορφανό παιδί..... 

Για μισό ρε μάγκα. Ποιος είσαι εσύ που θα βάλεις όρια  αν κάποιος έκανε παιδί στα 85, 75, 65, 45; Άμα το ζευγάρι γουστάρει, εσένα τί σε κόβει; 

Με την δυστοπική νοοτροπία προσπαθείς να επιβάλεις ότι επειδή κάποιος είναι 90, δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος και θα πρέπει να αποδέχεται τον χρόνο και τη φθορά ζώντας μίζερα όσο του έχει απομείνει; Σε πληροφορώ φιλαράκι ότι δεν σε ενδιαφέρει ούτε ο χρόνος ούτε τίποτα. Τουναντίων, προσπαθείς να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα όσο ανεβαίνουν τα χρόνια. Εκτός αν είσαι μίζερος που μόλις πατήσεις τα 40 εγκαταλείπεις την προσπάθεια και λες "άντε καλή ψυχή τώρα". Εκεί  σε εγκαταλείπει και η ζωή. 

Στην προκειμένη, ο Βουτσάς και μεγάλη ζωή έκανε όπως αυτός την ήθελε και μακάρι όλοι μας να ζήσουμε μία αντίστοιχη πλήρη ζωή. Και δεν χρειάζονται λεφτά. Είναι καθαρά θέμα ιδέα, νοοτροπίας και το πως βλέπει κάποιος την ζωή και το νόημά της. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Όχι ρε φίλε! Είχαμε μια παρηγοριά και λέγαμε "ποτέ δεν είναι αργά, πάρε παράδειγμα τον Βουτσά"! Αιώνιος έφηβος. R.I.P.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...