Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Αγαπήθηκε όσο λίγοι! Ήταν ο τελευταίος (αν θυμάμαι καλά) μεγάλος ηθοποιός της παλιάς γενιάς και σίγουρα έφυγε ευτυχισμένος καθώς έζησε μια ζηλευτή ζωή μέχρι το τέλος!

• Like 4
Δημοσ.
51 minutes ago, liakjim said:

Κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουν.

Οκ , ένας ηθοποιός ήταν. Ως εκεί.

RIP και συλλυπητήρια στους δικους του ανθρωπους

Πω ρε φιλε εισαι πολυ μπροστα, πολυ πρωτοποριακό σχόλιο,  μας ψαρωσες.

• Like 14
  • Thanks 3
Δημοσ.

Τωρα θα φάω πολλά ΧΧ. 

Καλός άνθρωπος που έκανε παιδί στα 85;;

Ευτυχισμενος ο άνθρωπος που δεν αποδέχεται το χρόνο και τη φθορά;;; 

----------

BTW μου άρεσε ως ηθοποιός στις κλασικές ελληνικές ταινίες... 

Προσωπικά, αν έπρεπε να επιλέξω, θα λυπόμουν πολύ περισσότερα για το ορφανό παιδί..... 

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Πέθανε προβεβλημένος ηθοποιός.
ΟΚ.
Πολλοί έχουν πεθάνει, ηθοποιοί και μη, σπουδαίοι ηθοποιοί και μη σπουδαίοι, δεν τους έκλαψε κανείς.

• Like 5
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Καλός άνθρωπος που έκανε παιδί στα 85;;

Άσχετα αν είναι η πιο σοφή "επιλογή" κάποιου, γιατί είναι κάποιος "κακός άνθρωπος" αν κάνει παιδί στα 85;

Θα μπορούσα ίσως να καταλάβω αν ανατωτιώσουν αν είναι έξυπνος, λογικός ή κάτι τέτοιο , αλλά γιατί να μην είναι καλός;

16 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Πέθανε προβεβλημένος ηθοποιός.
ΟΚ.
Πολλοί έχουν πεθάνει, ηθοποιοί και μη, σπουδαίοι ηθοποιοί και μη σπουδαίοι, δεν τους έκλαψε κανείς.

Σωστά, από τη στιγμή που μπορεί να έχει πεθάνει κάποιος που δε χέστηκε κανείς αν ζει ή πέθανε, γιατί να στεναχωριέσαι αν πέθανε καποιος που ξέρεις ή έστω νιώθεις ότι απότελεί κάτι γνώριμο σε εσένα.

• Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Άσχετα αν είναι η πιο σοφή "επιλογή" κάποιου, γιατί είναι κάποιος "κακός άνθρωπος" αν κάνει παιδί στα 85;

Αναφέρομαι στο πιο πάνω σχόλιο περί καλού ανθρώπου κλπ. 

Ναι, όταν είμαι 85 και κάνω παιδί γνωρίζοντας 100% πως δεν θα του παρέχω καμία πιθανότητα να έχει ένα ρεαλιστικό πατρικό πρότυπο, στα δικά μου μάτια είναι κάτι περισσότερο από μη-σοφή επιλογή.

Μπορώ να επιλέξω τις πιτζάμες μου χωρίς επίπτωση αλλά με τέτοια απόφαση επηρεάζει άμεσα κάποιον άλλον... 

Στην προκειμένη δεν κινούμαι στο δίπολο καλού-κακού. Περισσότερα προβληματιζομαι για το πόσο εύκολα λέμε κάτι χάνοντας την συνολική εικόνα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Αναφέρομαι στο πιο πάνω σχόλιο περί καλού ανθρώπου κλπ. 

Ναι, όταν είμαι 85 και κάνω παιδί γνωρίζοντας 100% πως δεν θα του παρέχω καμία πιθανότητα να έχει ένα ρεαλιστικό πατρικό πρότυπο, στα δικά μου μάτια είναι κάτι περισσότερο από μη-σοφή επιλογή.

Μπορώ να επιλέξω τις πιτζάμες μου χωρίς επίπτωση αλλά με τέτοια απόφαση επηρεάζει άμεσα κάποιον άλλον... 

Στην προκειμένη δεν κινούμαι στο δίπολο καλού-κακού. Περισσότερα προβληματιζομαι για το πόσο εύκολα λέμε κάτι χάνοντας την συνολική εικόνα. 

Οκ, αν και δε καταλαβαίνω πως εφόσον "δε κινείσαι στο δίπολο καλού-κακού" αναρωτιέσαι αν ήταν καλός, καταλαβαίνω ότι θεωρείς πχ ότι όποιος κάνει παιδιά χωρίς να μπορεί να του δώσεις ένα ρεαλιστικό πατρικό πρότυπο είναι "περίπου" ή "σχεδόν" κακός.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...