Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.in.gr/2020/02/26/culture/pethane-ta-ksimeromata-o-kostas-voutsas/ https://youtu.be/Gi7uHe5WRic Περιοχή συνημμένων Προβολή βίντεο YouTube Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 2
liakjim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουν. Οκ , ένας ηθοποιός ήταν. Ως εκεί. 4 1 4 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Όλοι οι παλιοί φεύγουν σιγά σιγά 😢
afragorn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Αγαπήθηκε όσο λίγοι! Ήταν ο τελευταίος (αν θυμάμαι καλά) μεγάλος ηθοποιός της παλιάς γενιάς και σίγουρα έφυγε ευτυχισμένος καθώς έζησε μια ζηλευτή ζωή μέχρι το τέλος! 4
pant13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 51 minutes ago, liakjim said: Κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουν. Οκ , ένας ηθοποιός ήταν. Ως εκεί. RIP και συλλυπητήρια στους δικους του ανθρωπους Πω ρε φιλε εισαι πολυ μπροστα, πολυ πρωτοποριακό σχόλιο, μας ψαρωσες. 14 3
xx1100 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Τωρα θα φάω πολλά ΧΧ. Καλός άνθρωπος που έκανε παιδί στα 85;; Ευτυχισμενος ο άνθρωπος που δεν αποδέχεται το χρόνο και τη φθορά;;; ---------- BTW μου άρεσε ως ηθοποιός στις κλασικές ελληνικές ταινίες... Προσωπικά, αν έπρεπε να επιλέξω, θα λυπόμουν πολύ περισσότερα για το ορφανό παιδί..... 5 1
KoreanW Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Πέθανε προβεβλημένος ηθοποιός. ΟΚ. Πολλοί έχουν πεθάνει, ηθοποιοί και μη, σπουδαίοι ηθοποιοί και μη σπουδαίοι, δεν τους έκλαψε κανείς. 5
DrLo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, xx1100 είπε Καλός άνθρωπος που έκανε παιδί στα 85;; Άσχετα αν είναι η πιο σοφή "επιλογή" κάποιου, γιατί είναι κάποιος "κακός άνθρωπος" αν κάνει παιδί στα 85; Θα μπορούσα ίσως να καταλάβω αν ανατωτιώσουν αν είναι έξυπνος, λογικός ή κάτι τέτοιο , αλλά γιατί να μην είναι καλός; 16 λεπτά πριν, KoreanW είπε Πέθανε προβεβλημένος ηθοποιός. ΟΚ. Πολλοί έχουν πεθάνει, ηθοποιοί και μη, σπουδαίοι ηθοποιοί και μη σπουδαίοι, δεν τους έκλαψε κανείς. Σωστά, από τη στιγμή που μπορεί να έχει πεθάνει κάποιος που δε χέστηκε κανείς αν ζει ή πέθανε, γιατί να στεναχωριέσαι αν πέθανε καποιος που ξέρεις ή έστω νιώθεις ότι απότελεί κάτι γνώριμο σε εσένα. 7
xx1100 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Άσχετα αν είναι η πιο σοφή "επιλογή" κάποιου, γιατί είναι κάποιος "κακός άνθρωπος" αν κάνει παιδί στα 85; Αναφέρομαι στο πιο πάνω σχόλιο περί καλού ανθρώπου κλπ. Ναι, όταν είμαι 85 και κάνω παιδί γνωρίζοντας 100% πως δεν θα του παρέχω καμία πιθανότητα να έχει ένα ρεαλιστικό πατρικό πρότυπο, στα δικά μου μάτια είναι κάτι περισσότερο από μη-σοφή επιλογή. Μπορώ να επιλέξω τις πιτζάμες μου χωρίς επίπτωση αλλά με τέτοια απόφαση επηρεάζει άμεσα κάποιον άλλον... Στην προκειμένη δεν κινούμαι στο δίπολο καλού-κακού. Περισσότερα προβληματιζομαι για το πόσο εύκολα λέμε κάτι χάνοντας την συνολική εικόνα. 3
mic2mic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Για μένα ο πιο απολαυστικός "παλιός" κωμικός μετά τον Λογοθετίδη.
DrLo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, xx1100 είπε Αναφέρομαι στο πιο πάνω σχόλιο περί καλού ανθρώπου κλπ. Ναι, όταν είμαι 85 και κάνω παιδί γνωρίζοντας 100% πως δεν θα του παρέχω καμία πιθανότητα να έχει ένα ρεαλιστικό πατρικό πρότυπο, στα δικά μου μάτια είναι κάτι περισσότερο από μη-σοφή επιλογή. Μπορώ να επιλέξω τις πιτζάμες μου χωρίς επίπτωση αλλά με τέτοια απόφαση επηρεάζει άμεσα κάποιον άλλον... Στην προκειμένη δεν κινούμαι στο δίπολο καλού-κακού. Περισσότερα προβληματιζομαι για το πόσο εύκολα λέμε κάτι χάνοντας την συνολική εικόνα. Οκ, αν και δε καταλαβαίνω πως εφόσον "δε κινείσαι στο δίπολο καλού-κακού" αναρωτιέσαι αν ήταν καλός, καταλαβαίνω ότι θεωρείς πχ ότι όποιος κάνει παιδιά χωρίς να μπορεί να του δώσεις ένα ρεαλιστικό πατρικό πρότυπο είναι "περίπου" ή "σχεδόν" κακός. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από DrLo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις