christakos07 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300-400 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάς 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Αδιάφορο 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Ολοκαίνουριες 5) Μέγεθος οθόνης; Don't care 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); - - - - 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Απολύτως. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Οκ ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; All around user, που θέλει να χρησιμοποιεί την οπίσθια κάμερα και να μην έχει το άγχος της κακής υποστήριξης λογισμικού από τη μαμά εταιρεία. Επίσης για την Ram θα προτιμούσα την εφαρμογή του ρητού "the more the better'. Το κινητό θα αντικαταστήσει το Oneplus 5 που με συντρόφευε επάξια σχεδόν 3 χρόνια και έφυγε άδικα σε μετωπική σύγκρουση. Οπότε θα προτιμούσα να έχω τις ευκολίες παραμετροποίησης του (root, πετσόκομμα διαφημίσεων). Παρατηρώ ότι στην κατηγορία κινητών έως 300 ευρώ, το παλιό μου καμαρι(Oneplus) δεν είχε τίποτα να ζηλέψει. Είμαι μεταξύ του Mi 9T και του Mi 9T pro. Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει η pro έκδοση την διαφορά τιμής (δεν με νοιαζουν benchmark επεξεργαστή). Επίσης σαν μια πολυ μετριοπαθη και οικονομική λύση είδα το Realme 5 pro 128 gb. Είναι στα 250 και φαίνεται γλυκουλι συγκριτικά με το MI 9T. Τι γνώμη έχετε; Γενικά είμαι διαθέσιμος στο να διαθέσω εως 400 εάν το κινητό αξίζει ως αναβάθμιση σε σχέση με το Oneplus 5. Εάν οι διαφορές είναι τύπου μπεντσμαρκ και μεγαλύτερης οθόνης, προτιμώ να περιοριστω στα 250-300. Άρα ως βάση αναφοράς το Oneplus και προχωράμε 😊 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από christakos07
christakos07 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, giantzeron είπε True black δικέ μου λέμε...! Meaning?
AntiCambeR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, christakos07 είπε Meaning? Συμπλήρωσες την φόρμα σε μαύρο πλαίσιο, δεν χρειαζόταν, είναι κουραστικό στην ανάγνωση και σαν να διαβάζεις υπότιτλους.
christakos07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Συμπλήρωσες την φόρμα σε μαύρο πλαίσιο, δεν χρειαζόταν, είναι κουραστικό στην ανάγνωση και σαν να διαβάζεις υπότιτλους. Εντάξει το έφτιαξα σε στυλ καρναβαλιού Πάντως θα ήθελα κάποια γνώμη. Έχει μπει και στο παιχνίδι το mi note 10. Γενικότερα η xiaomi με κουράζει με τις 10αδες συσκευές.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, christakos07 είπε Εντάξει το έφτιαξα σε στυλ καρναβαλιού Πάντως θα ήθελα κάποια γνώμη. Έχει μπει και στο παιχνίδι το mi note 10. Γενικότερα η xiaomi με κουράζει με τις 10αδες συσκευές. Μπορείς να διαβάσεις άλλα θέματα να σχηματίσεις γνώμη.Το Mi Note 10 έχει τον Snapdragon 730G που είναι περίπου στα επίπεδα του 835, σε κάποια σημεία χάνει και σε κάποια κερδίζει, αυτά με επιφύλαξη.Εχει όμως καλές κάμερες με OIS.Για αυτά που προσφέρει είναι λίγο ακριβό, θα έπρεπε να είναι πιο φθηνό, πχ στα ίδια χρήματα παίρνεις το Realme X2 Pro με 90Hz amoled οθόνη με φωτεινότητα 1000 nits, stereo speakers, ταχύτητα μνήμης UFS 3.1, "ελαφρύ" UI (Γραφικό περιβάλλον), 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Εγώ έχω κινητό με τον Snapdragon 835 και το επόμενο κινητό που θα πάρω θα έχει τουλάχιστον τον 855 για να κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια και να έχει υποστήριξη, υπάρχουν και κάποια της Samsung με Snapdragon αλλά είναι πιο ακριβά, πχ το S10 Lite με τον 855. Το Mi9 TPro έχει τον δυνατό 855 αλλά δεν παίρνει κάρτα μνήμης και βγαίνει μέχρι 128 Gb.Δεν έχει OIS στις κάμερες και έχει σχετικά χαμηλή φωτεινότητα, 400 nits και στο auto διάβασα πως φτάνει μέχρι 600.Για τα χρήματά του καλό είναι, μου αρέσει που έχει amoled οθόνη χωρίς τρύπες η notch, από κοντά που το είδα σε κατάστημα μου φάνηκε πως έχει σχετικά χαμηλή φωτεινότητα.Βγήκε με Android 9, θα πάρει την 10, την 11 όμως; Το Realme 5 Pro έχει μέτριο επεξεργαστή και οθόνη LCD, καλύτερα να πας σε amoled. Αν θες το κινητό να κρατήσει 2+ χρόνια και να είναι γρήγορο χωρίς κολλήματα, καλύτερα να πας σε Snapdragon 845-855, αλλιώς μπορεί να σε καλύψει και κινητό mid range, πχ το Mi 9lite η το Redmi Note 8. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από AntiCambeR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα