cthulhucarbide Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα απλό πρόγραμμα στον υπολογιστή (win 7) αλλά μετά την εγκατάσταση δεν γίνεται εκκίνηση. Το πρόγραμμα είναι αυτό: Spoiler και το κατεβάζω από αυτό το λινκ που είναι και το επίσημο σάιτ της εταιρείας. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας, το χρησιμοποιούν και πολλοί συνάδελφοι το πρόγραμμα. Αρχικά κατά την εγκατάσταση είχα θέμα με το antivirus καθώς το έλεγχε για πιθανή απειλή αλλά τελικά δεν έβρισκε κάτι. Μετά την εγκατάσταση πατάω πάνω στην συντόμευση για να εκκινήσω το πρόγραμμα αλλά βγάζει αυτό το μήνυμα αν και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι αυτό το στοιχείο που λείπει: Spoiler Πατώντας ΟΚ βγάζει ένα δεύτερο μήνυμα: Spoiler Πηγαίνοντας όμως στον φάκελο με τα αρχεία της εγκατάστασης παρατηρώ ότι το python37.dll υπάρχει κανονικά μέσα: Spoiler Έκανα την εγκατάσταση πάλι, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση, έσβησα όλα τα αρχεία και ξανακατέβασα το πρόγραμμα με τις ασπίδες του antivirus (avast) πλήρως απενεργοποιημένες αλλά συνέχισε να γίνεται ακριβώς το ίδιο, οπότε μάλλον δεν φταίει αυτό. Ψάχνοντας στο νετ δεν βρίσκω άλλο σάιτ που να δίνει για κατέβασμα το συγκεκριμένο λογισμικό, μπας και έφταιγε η συγκεκριμένη βερσιόν. Καμία ιδέα? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από cthulhucarbide
Fotis_Greece Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Πολυ κοινο error σε πολλα soft. Κανε του αναβαθμιση σε win10 αλλιως πρεπει να μπλεξεις σε πατέντες
htaccess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Προφανώς δεν έχεις εγκατεστημένο το Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 > https://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=48145 Για το fatal error detected πιθανολογώ ότι δεν έχεις περάσει τους drivers της συσκευής. 1
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους προγράμματος πρέπει να έχεις 64bit λειτουργικό, αν και το ίδιο το πρόγραμμα είναι 32bit. Δοκίμασε και με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής στο εικονίδιο του προγράμματος. EDIT: Το εγκατέστησα το πρόγραμμα σε 10άρια 64bit και άνοιξε κανονικά. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από micos000 1
mrpink Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μια χαρά παίζει σε εφτάρια (64bit). Αυτό που λέει ο htaccess μάλλον είναι, εγκατέστησε το
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η επισήμανση μου ήταν για την 64bit αρχιτεκτονική και όχι για τα 7άρια. Βλέπω ότι το πρόγραμμα είναι σε python οπότε δοκίμασε να την εγκαταστήσεις. Παρακάτω έχω δύο λινκ, ένα για 64bit και ένα για 32bit. στήσε πρώτα το 1ο και αν πάλι δε δουλεύει στήσε και το 2ο. https://www.python.org/ftp/python/3.7.0/python-3.7.0-amd64.exe https://www.python.org/ftp/python/3.7.0/python-3.7.0.exe Άκυρο το παραπάνω. Μου έπεσε στα χέρια pc με 7άρια 32bit και είπα να δω τι γίνεται με το πρόγραμμα και μου έβγαλε τα ίδια μηνύματα και εκεί. Μόλις έβαλα vc++ 2015 (όπως πρότεινε ο htaccess) δούλεψε αμέσως. Tελικά δουλεύει και σε 32bit 7άρια. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από micos000 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση του Visual C++ από το λινκ του htaccess παραπάνω αλλά δεν έγινε η εγκατάσταση. Βγάζει αυτό το σφάλμα: Spoiler Και πατώντας πάνω στο log file βγάζει αυτό: Spoiler Στο τέλος λέει ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα όταν υπάρχει ήδη μια πιο νέα έκδοση εγκατεστημένη. Τι κάνω τώρα? Επίσης η συσκευή δεν νομίζω ότι έχει drivers, αλλά μόνο αυτό το πρόγραμμα
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Κάνε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, micos000 είπε Κάνε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου Ποιο πράγμα να κάνω απεγκατάσταση?
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ποιο πράγμα να κάνω απεγκατάσταση? Ότι Visual c++ 2015 (και μετά) redistributables έχει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. π.χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα