Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα απλό πρόγραμμα στον υπολογιστή (win 7) αλλά μετά την εγκατάσταση δεν γίνεται εκκίνηση.

Το πρόγραμμα είναι αυτό:

Spoiler

osssss3.jpg.9204544522fc017e709cfa4efcb49be6.jpg

και το κατεβάζω από αυτό το λινκ που είναι και το επίσημο σάιτ της εταιρείας. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας, το χρησιμοποιούν και πολλοί συνάδελφοι το πρόγραμμα.

Αρχικά κατά την εγκατάσταση είχα θέμα με το antivirus καθώς το έλεγχε για πιθανή απειλή αλλά τελικά δεν έβρισκε κάτι.

Μετά την εγκατάσταση πατάω πάνω στην συντόμευση για να εκκινήσω το πρόγραμμα αλλά βγάζει αυτό το μήνυμα αν και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι αυτό το στοιχείο που λείπει:

Spoiler

osss.jpg.1fb537dd69c1e1c713d389fa157ee93b.jpg

Πατώντας ΟΚ βγάζει ένα δεύτερο μήνυμα:

Spoiler

osss2.jpg.bb71d0b4922f89727c7f715b809cb377.jpg

Πηγαίνοντας όμως στον φάκελο με τα αρχεία της εγκατάστασης παρατηρώ ότι το python37.dll υπάρχει κανονικά μέσα:

Spoiler

osss4.jpg.d50c426b08b4d9bf817c59c125a7ebef.jpg

Έκανα την εγκατάσταση πάλι, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Έκανα απεγκατάσταση, έσβησα όλα τα αρχεία και ξανακατέβασα το πρόγραμμα με τις ασπίδες του antivirus (avast) πλήρως απενεργοποιημένες αλλά συνέχισε να γίνεται ακριβώς το ίδιο, οπότε μάλλον δεν φταίει αυτό.

Ψάχνοντας στο νετ δεν βρίσκω άλλο σάιτ που να δίνει για κατέβασμα το συγκεκριμένο λογισμικό, μπας και έφταιγε η συγκεκριμένη βερσιόν.

Καμία ιδέα?

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους προγράμματος πρέπει να έχεις 64bit λειτουργικό, αν και το ίδιο το πρόγραμμα είναι 32bit.

Δοκίμασε και με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής στο εικονίδιο του προγράμματος.

EDIT:

Το εγκατέστησα το πρόγραμμα σε 10άρια 64bit και άνοιξε κανονικά.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επισήμανση μου ήταν για την 64bit αρχιτεκτονική και όχι για τα 7άρια.

Βλέπω ότι το πρόγραμμα είναι σε python οπότε δοκίμασε να την εγκαταστήσεις. Παρακάτω έχω δύο λινκ, ένα για 64bit και ένα για 32bit. στήσε πρώτα το 1ο και αν πάλι δε δουλεύει στήσε και το 2ο.

https://www.python.org/ftp/python/3.7.0/python-3.7.0-amd64.exe

https://www.python.org/ftp/python/3.7.0/python-3.7.0.exe

Άκυρο το παραπάνω. Μου έπεσε στα χέρια pc με 7άρια 32bit και είπα να δω τι γίνεται με το πρόγραμμα και μου έβγαλε τα ίδια μηνύματα και εκεί. Μόλις έβαλα vc++ 2015 (όπως πρότεινε ο htaccess) δούλεψε αμέσως.
Tελικά δουλεύει και σε 32bit 7άρια.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση του Visual C++ από το λινκ του htaccess παραπάνω αλλά δεν έγινε η εγκατάσταση.

Βγάζει αυτό το σφάλμα:

Spoiler

2130071637_cplpl.jpg.3a345ee5ad87298a19e4ae51e005c34d.jpg

Και πατώντας πάνω στο log file βγάζει αυτό:

Spoiler

1797057224_cplpl2.jpg.4169124f16c5da2a4b3ceb725994f029.jpg

Στο τέλος λέει ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα όταν υπάρχει ήδη μια πιο νέα έκδοση εγκατεστημένη.

Τι κάνω τώρα? :wacko:

Επίσης η συσκευή δεν νομίζω ότι έχει drivers, αλλά μόνο αυτό το πρόγραμμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ποιο πράγμα να κάνω απεγκατάσταση?

Ότι Visual c++ 2015 (και μετά) redistributables έχει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

π.χ.

spacer.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...