Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Έχω μια απορία σχετικά με τις τιμές που βρήκα ...έκανα μια αναζήτηση στο ίντερνετ είδα τιμές στα 150€  ενώ στην περιοχή μου (διπλανή πόλη) μου είπαν από 380€ έως 400€...είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια απόκλιση στις τιμές ; 

Δημοσ.

κοιτούσα παλιά και οι τιμές ήταν εκεί που είπες ~400€.

Αποκλείεται 150€, κάτι παίζει.

Εκτός αν σου λένε 150€ αλλά βάζεις το σκάφος, τα καύσιμα, τις μπύρες (μπορεί και τη θάλασσα)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

κοιτούσα παλιά και οι τιμές ήταν εκεί που είπες ~400€.

Αποκλείεται 150€, κάτι παίζει.

Εκτός αν σου λένε 150€ αλλά βάζεις το σκάφος, τα καύσιμα, τις μπύρες (μπορεί και τη θάλασσα)

https://dwrida.gr/promo/  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TechnoState είπε

.... πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά ο συγκεκριμένος ιστότοπος?

το τηλέφωνο του δουλεύει κανονικά ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, corsair04 είπε

το τηλέφωνο του δουλεύει κανονικά ...

Και πως το διαπίστωσες? Απλά του έκανες αναπάντητη, ή μίλησες μαζί του και σε διαβεβαίωσε πως όλα όσα γράφει το λινκ ισχύουν κανονικα?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και πως το διαπίστωσες? Απλά του έκανες αναπάντητη, ή μίλησες μαζί του και σε διαβεβαίωσε πως όλα όσα γράφει το λινκ ισχύουν κανονικα?

από το τηλέφωνο είδα ότι υπάρχει  δραστηριοτητα του στο facebook

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, corsair04 είπε

Ε δεν λέει κάτι αυτό... Το ότι ακόμα και σήμερα είναι ενεργό το νούμερο, δεν συνεπάγεται είναι σε ισχύ και η προσφορά που βλέπεις...

Με μια κλήση πάντως θα βεβαιωθείς.

Δημοσ.

αυτα που βλεπεις με 100-150 δε περιλαμβανουν τα παραβολα ... εκ των πραγματων λοιπόν ο πιο οικονομικός θα σου βγει γυρω στα 260-280...

Δημοσ.

Εκτος απο παραβολα ισως ζητηθει να πληρωσεις και παρασταση, δηλ την παρουσια του εκπαιδευτη την ημερα της εξετασης. Πρεπει να ζητησεις απο τη σχολη να σου πει αναλυτικα το συνολικο κοστος (Tip, ρωτα κ βρες ποιο λιμεναρχειο ειναι πιο " χαλαρο" κατα την διαρκεια της πρακτικης εξετασης πχ οταν εδωσα εγω στην Αθηνα, το ενα λιμεναρχειο εκανε την τυπικη εξεταση, πορεια, δεσιμο κτλ, ενω το αλλο σε εξεταζε σε ολα, μεχρι κ στη χαραξη πορειας στο ναυτικο χαρτη)

Δημοσ.
19 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Έχω μια απορία σχετικά με τις τιμές που βρήκα ...έκανα μια αναζήτηση στο ίντερνετ είδα τιμές στα 150€  ενώ στην περιοχή μου (διπλανή πόλη) μου είπαν από 380€ έως 400€...είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια απόκλιση στις τιμές ; 

Πολλά είναι τα 400, λίγα τα 150. Εγω οταν εψαχνα, εβρισκα πανω κατω 300. Εν τελη, προτιμησα ιστιοπλοια καθως με ενδιεφερε η εμπειρια και για το ταχυπλοο δεν ειχε καθολου ενδιαφερον ετσι πως γινοταν τα μαθηματα, + οτι και παλι μαθαινεις στην ουσια να οδηγας ταχυπλοο απλα δεν υπαρχει αναγνωριση.

• Like 1
Δημοσ.

@ideal09 .... έχω κ τα δύο. Το ένα (ταχ.σκαφών) είναι ακριβώς όπως το δίπλωμα οδήγησης (πιστοπ. ικανότητας) το άλλο (ιστ.ανοικτ.θαλ.) είναι ολόκληρη επιστήμη... αλλά εκτός από το βαθύ επίπεδο γνώσεων, χρειάζεται μεγάλη και εμπειρία επίσης (η θάλασσα θέλει σεβασμό).

Δημοσ.
19 ώρες πριν, corsair04 είπε

Τελικά του τηλεφώνησες για να δεις αν όντως ισχύει η προσφορά?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Τελικά του τηλεφώνησες για να δεις αν όντως ισχύει η προσφορά?

Καλημέρα 

όχι τελική τιμή 245€ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

όχι τελική τιμή 245€ 

Και πάλι όμως είναι αρκετά πιο λίγα από τα 380-400 που είχες αναφέρει πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...