Antonis301 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα , εάν υποθετικά έχω την σελίδα yourhome , πως θα ήταν σωστότερα τα url από τις κατηγορίες? Επίσης αναγνωρίζεται η λέξη "home" ? οπότε στα εν συνεχεία url δεν ξαναβάζουμε την λέξη "home" αλλά ούτε την λέξη "σπίτι" η "σπιτιού" ? Ποιο θα ήταν το καλύτερο ? και για τα επόμενα χρόνια που έρχονται αν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε. 1) yourhome /product - category / diakosmisi - spitiou / rologia -spitiou 2) yourhome /product - category / diakosmisi - spitiou / rologia 3) yourhome /product - category / diakosmisi / rologia (εδώ δηλαδή αναγνωρίζεται η λέξη "home" και ως "σπιτιού" οπότε δεν χρειάζεται να το γράφουμε σε όλα μας τα url κάθε φορά ? ) 4) yourhome / diakosmisi / rologia 5) yourhome / rologia -spitiou 6) yourhome /rologia ή τι άλλο? Ένα url τύπου yourhome /product - category / diakosmisi - spitiou / eswterikou -xwrou / rologia -spitiou (προφανώς θα ήταν λάθος? ) Σας ευχαριστώ πολύ!
G_pap12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Πιστεύω πως το product-category ειναι περιττό. Οι λεξεις κλειδια καλυτερα να ειναι πιο ψηλα στην ιεραρχια. 1
RcManiac Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μπορείς να δεις 2-3 παραδείγματα από μεγάλα καταστήματα και να βρεις ένα μέσο όρο. πχ https://www.ikea.gr/proioda/diakosmisi/rologia/rologia-toihou-epitrapezia/ 1
Antonis301 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Στις 16/3/2020 στις 1:05 ΜΜ, RcManiac είπε Μπορείς να δεις 2-3 παραδείγματα από μεγάλα καταστήματα και να βρεις ένα μέσο όρο. πχ https://www.ikea.gr/proioda/diakosmisi/rologia/rologia-toihou-epitrapezia/ To product-category G_pap12 και το proioda που έχει το ικεα μάλλον και εμένα μου φαίνονται περιττά (για το δικό μου το σαιτ τουλάχιστον που είναι πιο στοχευμένο σε μία κατηγορία) Θεωρείτε ότι το "home" στο url το αναγνωρίζει σαν "σπιτιού" άρα δεν χρειάζεται να μπαίνει και στις κατηγορίες? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
designergweb Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Οι φιλικές διευθύνσεις URL SEO (SEO friendly URLs) είναι διευθύνσεις URL που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες των χρηστών και των ατόμων που πραγματοποιούν μια αναζήτηση. Συγκεκριμένα, οι διευθύνσεις URL που έχουν βελτιστοποιηθεί για SEO τείνουν να είναι σύντομες και πλούσιες σε λέξεις-κλειδιά.Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας σας για να κατανοήσουν το περιεχόμενο του περιεχομένου σας.Οπως αναφέρει η Google “URLs with words that are relevant to your site’s content and structure are friendlier for visitors navigating your site.”
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα