billiboo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα έχω την οθόνη του τίτλου και θα ήθελα να την βάλω σε έναν βραχίονα για εξοικονόμηση χώρου και για εργονομία όμως από ότι είδα θέλει ανταπτορα . Έχει να προτείνει κάνεις κάτι και σε adapter και σε βραχίωνα? Θα προτιμούσα από Ελλάδα για άμεση αγορά.
Sokopa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, πήρα και εγώ την αντίστοιχη οθόνη σε 24 ίντσες, και είδα επίσης απογοητευμένος ότι δεν είχε VESA. Εκτός από λύσεις από το amazon , βρήκες κάποιον άλλο τρόπο από Ελλάδα;
Amaretos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Στην Dell ελλαδας πηρατε ενα τηλ? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν adaptor
billiboo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στις 6/3/2020 στις 4:33 ΠΜ, Amaretos είπε Στην Dell ελλαδας πηρατε ενα τηλ? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν adaptor δεν νομιζω να υπαρχει επισημο vesa mount για αυτα τα μοντελα. Στις 5/3/2020 στις 7:00 ΜΜ, Sokopa είπε Καλησπέρα, πήρα και εγώ την αντίστοιχη οθόνη σε 24 ίντσες, και είδα επίσης απογοητευμένος ότι δεν είχε VESA. Εκτός από λύσεις από το amazon , βρήκες κάποιον άλλο τρόπο από Ελλάδα; οχι δεν βρηκα κατι στην ελλαδα και απο εξω βλεπω οτι δεν ειναι και ιδιαιτερα φτηνο.
raidensub Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Βρηκε κανεις καποια λυση; Μου δωσαν αυτη την οθονη και ψαχνω και εγω για vesa mount.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα