chris_g92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, macboy είπε Ότι και να κάνουν όσο και μα προσπαθούν MacBook δεν θα γίνουν 😂😂😂 Ναι έχεις δίκιο δεν θα γίνουν . Αλλά δεν έγιναν και στην τιμή . Τι συγκρίνουμε ακριβώς ? Τα 600-700 ευρώ με τα 1000+? Επίσης οποίο λάπτοπ έχει τα ηχεία επάνω θα τα λέμε MacBook. Εγώ θα πω ότι μοιάζει με τα Razer stealth με την ίδια λογική . 😛 1
zakailiou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που για ένα βοοκ μουκ τσουκ ενοχλεί τους fans η εμφάνιση (λες και μιλάμε για παρθενογένεση στους φορητούς) είναι για γέλια. Είναι καλό (σαν κατασκευή), είναι καλό (ως απόδοση), αν ΝΑΙ καλώς να μας έρθει και αν έχει καλή τιμολόγηση καλώς να πουλήσει. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από zakailiou
tolstoy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Hetfield είπε Το φθηνο πλαστικο ξεφτυνει ακομα και στις φωτο. Μια κακη αντιγραφη διχως ιχνος ντροπης. Το μέσα έχει σημασία. Αν τρέχουν καλά ποιος ασχολείται με την μόστρα;
Hetfield Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, tolstoy said: Το μέσα έχει σημασία. Αν τρέχουν καλά ποιος ασχολείται με την μόστρα; Απο ποτε η ποιοτητα κατασκευης δεν παιζει κανενα ρολο στην λειτουργικοτητα σε μια φορητη συσκευη; Μιλαμε για φορητη συσκευη, οχι για σταθερο υπολογιστη. 1
papous1969 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/2/2020 στις 10:28 ΜΜ, Hetfield είπε Το φθηνο πλαστικο ξεφτυνει ακομα και στις φωτο. Μια κακη αντιγραφη διχως ιχνος ντροπης. Αναρωτιέμαι πως είδες το φτηνό πλαστικό που (ξεφτυνει) κιόλας? Στις 25/2/2020 στις 10:28 ΜΜ, Hetfield είπε Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από papous1969
vagelisda Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, chris_g92 είπε Ναι έχεις δίκιο δεν θα γίνουν . Αλλά δεν έγιναν και στην τιμή . Τι συγκρίνουμε ακριβώς ? Τα 600-700 ευρώ με τα 1000+? Επίσης οποίο λάπτοπ έχει τα ηχεία επάνω θα τα λέμε MacBook. Εγώ θα πω ότι μοιάζει με τα Razer stealth με την ίδια λογική . 😛 Δεν είμαι απλακιας αλλά πιο ίδιο δε γίνεται ,από την εμφάνιση μέχρι το όνομα ... Αφου δεν έβαλαν δαγκωμενο αχλάδι στο καπάκι πάλι καλά
chris_g92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, vagelisda είπε Δεν είμαι απλακιας αλλά πιο ίδιο δε γίνεται ,από την εμφάνιση μέχρι το όνομα ... Αφου δεν έβαλαν δαγκωμενο αχλάδι στο καπάκι πάλι καλά Στο όνομα έχεις δίκιο. Αλλά ρε συ στην εμφάνιση ένα λάπτοπ τι διαφορές να έχει ? Αν βάλεις πάνω τα ηχεία δεξιά αριστερά όλα ίδια φαίνονται.
apostolisk86 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι Κινέζοι γενικά έτσι είναι. Όχι μόνο οι κατασκευαστές, αλλά κι ο απλός κόσμος. Αν προσέξετε σε τουριστικά μερη, όταν μπαίνουν στα μαγαζιά πάνε όλοι μπουλούκι εκεί που έχει μαζευτεί ήδη κόσμος. Δεν θέλουν κάτι καλό, θέλουν αυτό που θέλει ο μπροστινός τους. Έτσι και γενικότερα, θέλουν αυτό που θέλει η πλειοψηφία. Δεν εκφέρω άποψη για τα Magicbooks, πιθανότατα να είναι τίμια προϊόντα (κινητό honor έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος). Αλλά το καλό, ποιοτικό και εύχρηστο δεν αρκεί για τον Κινεζο. Πρέπει να είναι πιστή αντιγραφή του most wanted προϊόντος στην κατηγορία. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από apostolisk86
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα