SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Η pulse 200 watt δεν φτάνει με Power limit +50%? Στα stable 20.5.1 έπαιζα στα 160 watt με +15 ενώ τώρα είναι στα 200. Μαλλον θα γυρίσω πίσω μιας και ανεβάζει τώρα θερμοκρασίες λόγω του παραπάνω ρεύματος
leros2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η pulse 200 watt δεν φτάνει με Power limit +50%? Στα stable 20.5.1 έπαιζα στα 160 watt με +15 ενώ τώρα είναι στα 200. Μαλλον θα γυρίσω πίσω μιας και ανεβάζει τώρα θερμοκρασίες λόγω του παραπάνω ρεύματος Για την pulse δεν ξέρω , αλλά στη Nitro+ ακόμα και στο efficient profile (2000mhz, 1840 μνημες, 1075mV, +50% PL ) έχω μόνιμα πάνω από 200 watt.. Σε μένα όπως ανάφερα και σε προηγούμενο πόστ, κόλλησε 2 φορές (Μαύρη οθόνη με εναν συνεχόμενο ήχο σε απόχρωση zzzzzzzzz) όταν πέρασα το 2004 update των windows 10. Απο τότε δεν το ξανά έκανε Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από leros2004
Luciddream Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει φάει κρας απτον Μάρτιο σε Linux και Windows και κάθομαι και διαβάζω τα άπειρα ποστ και δεν μπορώ ούτε να τα πιστέψω 😛 Και έχω κάνει και πάρα πολλά benchmarks / διαφορετικές χρήσεις της GPU - Games - Emulators - OpenCL - Folding@Home - Benchmarks - μέχρι και Machine learning μοντέλα έχω τρέξει σε DirectML. Και σε διάφορα RAM timings με ελάχιστο testing, και με PC ανοιχτό 16+ ώρες κάθε μέρα. Τι να πω.. μακάρι να βρεθεί λύση για όλους. 6 hours ago, Arkin said: Ναι με 20.5.1 πανω απο μηνα ολα καλα. Εχουν βγαλει και 20.5.1 με GPU Scheduling ενεργο default αλλα δεν τον βγαζει αυτοματα. Λογικα θα βγαλουν 20.7.1 σε λιγες μερες. Για Ιουνιο δεν ειχαμε κανεναν driver οποτε πιστευω σε αρκετες αλλαγες στον επομενο. Ελπίζω ο επόμενος να έχει μεγάλες αλλαγές, τύπου upgraded RIS, DLSS με DirectML - TrueAudio noise cancenling κτλπ.. δεν έχουν δικαιολογια τώρα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από Luciddream
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Τέτοιο crash με συνεχόμενο ήχο zzzzzzzz έφαγα και εγώ μια φορά με την 2004 αλλά χωρίς μαύρη οθόνη, απλά κόλλησε το παιχνίδι σε ένα σημείο. Άρα δεν είναι θέμα των Navi..
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά ξανά πέρασα τα ίδια drivers με ddu και Μαξ έφτανε 175 watt. Δεν πρόλαβα να παίξω πολύ, ίσα ίσα για να δω ρεύματα. Θα δούμε σήμερα Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από SabotazNic
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα κάτι Ενώ έπαιζα Warzone, έκανα alt tab άνοιξα Chrome και έβαλα λίγη μουσική από YouTube, ελαχιστοποίηση το παράθυρο και επιστροφή στο παιχνίδι. Μετά από λίγο παρατήρησα ότι έπαιζε downclocking 80-90% κάτι που αν κλείσεις τον browser σταματαγε να το κάνει και επέστρεφε στο κλασικό 95-97%. Επίσης όταν ζουμαρες με σναιπερ εκανε σπασίματα. Περίεργο; Ίσως φταίει το hardware acceleration του browser Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από 7nisiotis
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Τρώει τόσο gpu το hardware accelaration; Τι έβαλες κάνα 8Κ video;
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Τρώει τόσο gpu το hardware accelaration; Τι έβαλες κάνα 8Κ video; Τραγούδια έπαιζε, λογικά 720p/1080p ήταν
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Ε τότε κάτι παίζει με τους drivers. Εμένα σε 8Κ βίντεο θέλει 8% usage, οπότε σε 1080p πολύ λιγότερο. Δοκίμασε και με Firefox..
CometRyzen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 6/7/2020 στις 11:00 ΠΜ, 7nisiotis είπε Παρατήρησα κάτι Ενώ έπαιζα Warzone, έκανα alt tab άνοιξα Chrome και έβαλα λίγη μουσική από YouTube, ελαχιστοποίηση το παράθυρο και επιστροφή στο παιχνίδι. Μετά από λίγο παρατήρησα ότι έπαιζε downclocking 80-90% κάτι που αν κλείσεις τον browser σταματαγε να το κάνει και επέστρεφε στο κλασικό 95-97%. Επίσης όταν ζουμαρες με σναιπερ εκανε σπασίματα. Περίεργο; Ίσως φταίει το hardware acceleration του browser Εννοείς οτι το GPU usage ήταν 80-90%? 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, CometRyzen είπε Εννοείς οτι το GPU usage ήταν 80-90%? Ναι. Γενικά εάν υπάρχει από πίσω ο chrome. Είναι πιο ασταθές το gpu usage. Ενώ αν τρέχει μόνο το παιχνίδι είναι σταθερά 95+%
CometRyzen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Ναι. Γενικά εάν υπάρχει από πίσω ο chrome. Είναι πιο ασταθές το gpu usage. Ενώ αν τρέχει μόνο το παιχνίδι είναι σταθερά 95+% Αυτό είναι εντελώς κουλό, γιατί ακόμα και αν υποτέθει οτι το video στον chrome τρώει 20% ας πούμε ,το GPU usage θα πρέπει να συνεχίζει να είναι 99%, απλά το παιχνίδι θα είναι στο 80% και ο chrome στο 20%. Το GPU usage από τα overlay software δεν σου λένε πόσο τρώει το παιχνίδι αλλά πόσο χρησιμοποιείται η κάρτα.
7nisiotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Νταξει γενικά δεν τρέχω chrome ή κάτι άλλο όσο παίζω με εξαίρεση όταν περιμένω το respawn και ρίχνω καμιά ματιά σε κάνα βίντεο ή μπαίνω ινσομνια μέχρι να με βγάλει κάποιος συμπαίκτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα