nickk0kkav Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε εδώ δεν ξέρεις να κάνεις activate τους κωδικούς από το πλαίσιο και πατάς (χαχα) στο ποστ που έγραψα στο παλικάρι για το uv/oc κάτι πρέπει να κοιτάξεις. στο σκρουτζ παίζει στα 440 η special ρε όχι ότι έχει κάτι τρομερό ίδιο pcb απλά έχει rgb fans και stock oc memory στα 1800mhz από 1750. 1 κωδικό δίνουν κατεβάζεις απλά το amd verification tool με τις οδηγίες από εδώ https://www.amdrewards.com/ και στο ίδιο site μετά θα σου βγάλει τι rewards έχεις για ενεργοποίηση. Σε προηγούμενη προσφορά με το borderlands 3 Σίγουρα ήρθαν 2 ξεχωριστοί κωδικοί κ νομίζω στο ίδιο mail. Είχα δώσει το game pass για αυτό είμαι σίγουρος . Για τώρα δεν επιμένω μπορεί να άλλαξε 1
apostolisep3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Μια φωτο θα μας βάλεις, παίζει να εισαι ο μόνος εδώ με την SE πολυ ευχαριστως 1
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Σου δίνουν 2 κωδικούς από το κατάστημα . Ο ένας είναι για τα 2 παιχνιδια και ο άλλος είναι για το xbox game pass . Ναι στο xbox game pass παιζεις ότι θες. Νομίζω ένα 3μηνο είναι το δωρεάν Προφανώς θα σου στείλουν μετά κ το 2ο κωδικό αλλά είναι πιθανό στο ίδιο mail να βρίσκονται κ οι 2 κωδικοί για τσεκαρε το Τον δεύτερο τον στείλανε στο chat που τους ξαναρώτησα. 😀😅😍 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Σε προηγούμενη προσφορά με το borderlands 3 Σίγουρα ήρθαν 2 ξεχωριστοί κωδικοί κ νομίζω στο ίδιο mail. Είχα δώσει το game pass για αυτό είμαι σίγουρος . Για τώρα δεν επιμένω μπορεί να άλλαξε Μάλλον τον δεύτερο τον δώσανε από κεκτημένη ταχύτητα...😀 Δεν μου χρειάζεται πάντως........ 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε εδώ δεν ξέρεις να κάνεις activate τους κωδικούς από το πλαίσιο και πατάς (χαχα) στο ποστ που έγραψα στο παλικάρι για το uv/oc κάτι πρέπει να κοιτάξεις. στο σκρουτζ παίζει στα 440 η special ρε όχι ότι έχει κάτι τρομερό ίδιο pcb απλά έχει rgb fans και stock oc memory στα 1800mhz από 1750. 1 κωδικό δίνουν κατεβάζεις απλά το amd verification tool με τις οδηγίες από εδώ https://www.amdrewards.com/ και στο ίδιο site μετά θα σου βγάλει τι rewards έχεις για ενεργοποίηση. Έκανα activate κανονικά φίλε. Ευχαριστώ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Lfc 1
LIGHT1NG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Σε προηγούμενη προσφορά με το borderlands 3 Σίγουρα ήρθαν 2 ξεχωριστοί κωδικοί κ νομίζω στο ίδιο mail. Είχα δώσει το game pass για αυτό είμαι σίγουρος . Για τώρα δεν επιμένω μπορεί να άλλαξε τον Νοέμβριο ήταν με αυτόν τον τρόπο τον Φεβρουάριο που πήρα την νίτρο ήταν ο 2ος 2
apostolisep3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 επειδη δεν εχω δει ολες τις σελιδες του θεματος εχετε λυσει οι owners το θεμα με το cap στα 60 fps???
LIGHT1NG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 53 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε επειδη δεν εχω δει ολες τις σελιδες του θεματος εχετε λυσει οι owners το θεμα με το cap στα 60 fps??? για ποιο παιχνίδι? για να μην γίνετε κάτι cap το καλύτερο είναι το vertical sync να είναι πάντα off ούτε enchanced sync ούτε τίποτα.. 1
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, apostolisep3 είπε Στα 60hz είναι το monitor αν λέμε το ίδιο δεν πάει ποιο πάνω. Ωραια μιας και δεν βλεπεις κατι παραπανω απο 60 fps, μεσα απο radeon settings ενεργοποιησε σε καθε παιχνιδι σου το chill και βαλε το σε range min 60 max 64. Προφανως το utilization θα πεσει, μην σου φανει παραξενο.
apostolisep3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε για ποιο παιχνίδι? για να μην γίνετε κάτι cap το καλύτερο είναι το vertical sync να είναι πάντα off ούτε enchanced sync ούτε τίποτα.. οταν πηρα την καρτα την εβαλα εβαλα drivers κλπ κλπ παω ανοιγω το doom και βλεπω 60fps βαζω το crysis 3 βλεπω 60fps diablo 3 το ιδιο και βρηκα στα communities της amd οτι πρεπει να κανω μεσα στο adrenaline το vertical refresh - always on μολις το εκανα αυτο τα fps σε ολα τα games πηγαν στο Θεο και το util παει στο 95%
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Για ποιο λόγο να είναι off το Vsync; Υπάρχει λόγος η κάρτα να βγάζει παραπάνω fps από το refresh rate της οθόνης; Εκτός αν σε κάποιον αρέσει να παίζει με screen tearing, οπότε πάσο..
splanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Για ποιο λόγο να είναι off το Vsync; Υπάρχει λόγος η κάρτα να βγάζει παραπάνω fps από το refresh rate της οθόνης; Εκτός αν σε κάποιον αρέσει να παίζει με screen tearing, οπότε πάσο.. input lag 1
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε τον Νοέμβριο ήταν με αυτόν τον τρόπο τον Φεβρουάριο που πήρα την νίτρο ήταν ο 2ος Τα εγκατέστησα και τα δυο. Το resident evil 3 έπαιξα λίγο στην αρχή! Απίστευτα γραφικά. Είχα να παίξω αρκετά χρόνια. Καταλαβαίνετε τι έπαθα; ΣΟΚ κανονικό. Τι έχουν φτιάξει ορέ.....΄; ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Lfc
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, splanis είπε input lag Πάρε οθόνη με περισσότερα hz, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές, ακόμη και στις IPS. Το να παίζεις με screen tearing είναι βασανιστήριο..
splanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 144 εχω, tearing δεν εχω ποτε btw με τους τελευταιους drivers (20.5.1) και acceleration off δεν εχω πλεον bsod, crashes κλπ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από splanis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, splanis είπε 144 εχω, tearing δεν εχω ποτε Βγάζεις πάνω από 144fps;
splanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Βγάζεις πάνω από 144fps; αναλογως τα παιχνιδια , τωρα που παιζω valorant συνηθως ναι αλλα οχι υπερβολικα παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα