Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δοκιμασε να διαγραψεις τα προηγουμενα με το cru, lcd standard και βαλε 144.000

σοβαρα τωρα? ποσο χαζος ειμαι οταν ειχα κανει τα cru δεν ειχα διαγραψει τα 75hz και ενα αλλο γτ λεω σιγα μην χρειαζεται αφου θα βαλω ετσι και αλλιως τα 144...

τωρα ολα μια χαρα τα εσβησα ολα και προσθεσα τα 144 και ολα καλα...τι να πω για πιο λογο να γινεται αυτο?

ΥΓ ενα και μοναδικο προβλημα που ειχα επιτελους εφτιαξε σε ευχαριστω 😁 ειχα ψιλο ξενερωσει με αυτο

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sozz είπε

σοβαρα τωρα? ποσο χαζος ειμαι οταν ειχα κανει τα cru δεν ειχα διαγραψει τα 75hz και ενα αλλο γτ λεω σιγα μην χρειαζεται αφου θα βαλω ετσι και αλλιως τα 144...

τωρα ολα μια χαρα τα εσβησα ολα και προσθεσα τα 144 και ολα καλα...τι να πω για πιο λογο να γινεται αυτο?

ΥΓ ενα και μοναδικο προβλημα που ειχα επιτελους εφτιαξε σε ευχαριστω 😁 ειχα ψιλο ξενερωσει με αυτο

Ναι ναι. Εγω διαγραφω και ολα τα monitors, εκτος απο τα active, απο το drop down menu, αλλα και την 144αρα αναλυση (μιας και κλειδωνει στα 143.999). Λογικα και εσενα θα δειχνει τωρα στο cru 144.001 ή radeon settings 144.002 (εκει στο display info)

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

p2 - 1375mhz - 900mV   ? @leros2004 αυτο μ ελεγες?

γιές ! Στη δική μου τα στοκ είναι 1400mhz 807mV 

Γιαυτο μου φάνηκε πολύ

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι ναι. Εγω διαγραφω και ολα τα monitors, εκτος απο τα active, απο το drop down menu, αλλα και την 144αρα αναλυση (μιας και κλειδωνει στα 143.999). Λογικα και εσενα θα δειχνει τωρα στο cru 144.001 ή radeon settings 144.002 (εκει στο display info)

ναι τα ιδια δειχνει τωρα

Δημοσ.

Καλησπέρα red team, έχω τη Νitro 5700xt και τη δουλεύω στα 1950mhz actual speed @1050mV, το έχω τεστάρει με διάφορα benchmarks και μάλιστα μόνο το νέο doom με ανάγκασε να ανεβάσω λίγο την τάση στο τωρινό setting. Το rdr2 μου πετάει πολλές φορές gfx_error, το παθαίνει κανείς; Έχω δοκιμάσει όλες τις προτεινόμενες λύσεις αλλά τζίφος και κατέληξα να σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει το undervolt. Χτες πρώτη φορά τα γύρισα στα default και δεν είχα error, βέβαια στη συνέχεια δοκίμασα για ώρα ξανά το undervolt και πάλι δεν έδωσε error.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, bebius είπε

Καλησπέρα red team, έχω τη Νitro 5700xt και τη δουλεύω στα 1950mhz actual speed @1050mV, το έχω τεστάρει με διάφορα benchmarks και μάλιστα μόνο το νέο doom με ανάγκασε να ανεβάσω λίγο την τάση στο τωρινό setting. Το rdr2 μου πετάει πολλές φορές gfx_error, το παθαίνει κανείς; Έχω δοκιμάσει όλες τις προτεινόμενες λύσεις αλλά τζίφος και κατέληξα να σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει το undervolt. Χτες πρώτη φορά τα γύρισα στα default και δεν είχα error, βέβαια στη συνέχεια δοκίμασα για ώρα ξανά το undervolt και πάλι δεν έδωσε error.

εχει μαλλον την απαντηση που ψαχνεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

εχει μαλλον την απαντηση που ψαχνεις.

Δυστυχώς δεν εφαρμόζεται κάτι από αυτά στην περίπτωση μου. Γι'αυτό ρωτησα εδώ, επειδή οι περισσότεροι δουλεύουν με χαμηλότερη ταση και ίσως κάποιος εχει το ίδιο θέμα με το συγκεκριμένο game. Μολις κρασαρα ξανά με uv. Θα ανεβάσω την τάση να δω μήπως σταματήσει σε κάποια φάση. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Παρά έχεις χαμηλό voltage για 1950. Μπορείς να πέσεις στα 1900 αν θες λόγω temps 

Ναι, και από τις δοκιμές που έκανα χτες φαίνεται να έχεις δίκαιο. Έφτασα στα 1090mV και σταμάτησαν τα gfx_errors στο rdr2, θα συνεχίσω να το δοκιμάζω κάποιες ώρες ακόμα. Το περίεργο είναι ότι κανένα άλλο bench (3DMark stress tests κ.α.) ή game δεν κλώτσησε με εκείνο το setup (1950mhz actual @1050mV). Από την άλλη το οπτικό αποτέλεσμα του western είναι από άλλο πλανήτη και έτσι είναι λογικό να έχει απαιτήσεις πολυ μεγαλύτερες από άλλες εφαρμογές.

Δημοσ.

Να ρωτήσω & εγώ κάτι, αγόρασα χθες μια radeon 5700xt asus από το πλαίσιο, την έβαλα στο pc και δουλεύει από την πρώτη στιγμή με artifacts είτε στα games είτε και στο desktop, όπου αναβοσβήνουν κομμάτια από τα εικονίδια του start menu. Δοκίμασα κι άλλαξα όλα τα settings, enable/disable freesync, undervoltage, να ανοίγει ο ανεμιστήρας πιο πολύ, έβγαλα την κάρτα και την ξανάβαλα μήπως δεν είχε κουμπώσει καλά, άλλαξα το καλώδιο, άλλαξα display port, έσφηξα λίγο τις βίδες πάνω στην κάρτα, τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει. θερμοκρασίες μου φαίνονται φυσιολογικές. Να βάλω παλιότερο driver (ποιον;) ή είναι hardware πρόβλημα, να την πάω πίσω; Το τροφοδοτικό μου είναι ένα corsair 650 watt, και πριν πάρω αυτή την κάρτα είχα την gtx 970 χωρίς προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού την πήρες μόλις χθες από Πλαίσιο τους της πας εκεί με τη μια . Ας δούμε κ αν έχει θέμα να σου δώσουν καινούργια 

Αν σου πούνε είναι οκ σαν hardware τότε το συζητάμε

Τα βασικά τα έκανες έτσι κι αλλιώς

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, bebius είπε

Ναι, και από τις δοκιμές που έκανα χτες φαίνεται να έχεις δίκαιο. Έφτασα στα 1090mV και σταμάτησαν τα gfx_errors στο rdr2, θα συνεχίσω να το δοκιμάζω κάποιες ώρες ακόμα. Το περίεργο είναι ότι κανένα άλλο bench (3DMark stress tests κ.α.) ή game δεν κλώτσησε με εκείνο το setup (1950mhz actual @1050mV). Από την άλλη το οπτικό αποτέλεσμα του western είναι από άλλο πλανήτη και έτσι είναι λογικό να έχει απαιτήσεις πολυ μεγαλύτερες από άλλες εφαρμογές.

Έχεις κάνει καθόλου oc στις μνήμες;

Αν το αφήσεις ίδιο 2000mhz 1050v αλλά με +20 +30 κλπ κλπ power limit κολλάει;;

Στην δική μου nitro κατέληξα για 24/7 στα 2100 @ 1070mv / 1800 mem +50% power με max fan 42%

Επεξ/σία από giorgos th.
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgos th. είπε

Έχεις κάνει καθόλου oc στις μνήμες;

Αν το αφήσεις ίδιο 2000mhz 1050v αλλά με +20 +30 κλπ κλπ power limit κολλάει;;

Τις μνήμες τις έχω στα 1850mhz αλλα δεν άλλαξε κάτι όταν τις πήγα στα defaults. Το powerlimit το έχω μόνιμα στο τέρμα.

Δημοσ.

Τότε θα το θέλει το ρευματακι της η δικιά σου....

Βάλε 1.1 καρφωτο με 0% power και το primary bios να δεις αν θα κολλάει κι εκεί....

Ξεκινά το σαν αρχικό σημείο και κατέβα....

Σίγουρα θα παίζει με 1.1V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...