Luciddream Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 hour ago, nicksoti said: Εϊμαι 46 ετών και έχω υπολογιστή πιθανόν πριν καν γεννηθείς και ζω οικογένοια από την εικονοληψία και το μοντάζ. Ο καρπός μου είναι διαλυμένος από τα κλικ του ποντικιού. Και θα πρέπει να έχω τη.... χρυσή βίζα του "κατόχου Navi" για να ποστάρω; Για σε παρακαλώ. Τις υποδείξεις άστες για τους αρμόδιους. Σταματώ εδώ γιατί το ban θα το έχω σίγουρο μετά. Ακούς εκεί like σε παρατήρηση mod... τον ενοχλήσαμε τον κύριο. Είσαι 46 χρονών και σε ενοχλεί γιατί κάποιος κάνει like σε ένα forum. Έκανα like δεν θα δώσω και αναφορά γιατί και που θα κάνω like. Και συνεχίζεις με τα off topic posts.. ούτε καν αναφέρθηκα σε εσένα εσύ άρχισες να γράφεις για εμένα. Ούτε η παρατήρηση του moderator ήταν αποκλειστικά προς εσένα ούτε το like μου, αν και προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει καμία σημασία αν μια κάρτα προηγούμενης γεννιάς έχει προβλήματα με τους drivers.
enable_your_mind Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GIORGOS-D είπε Σωστά , πολλές ώρες με gta5 (δικτυακά) και το RDR2 single, το NFS το ξεκίνησα πριν μέρες ( τα αρχικά στάδια ,καμια ώρα) και το άνοιξα σήμερα και τέζα . To τεζα ακριβως τι ενοεις ; Κρασαρε και σε γυρισε πισω στο desktop και εβγαλε και καποιο μυνημα με error ; κολλησε τελειως το πισι , εκανε μονο του επανεκινηση; Εφοσον παιζει κανονικα σε αλλα παιχνιδια θα προτεινα να δεις τι ρυθμισεις εχεις στην gpu αν δεν ειναι ολα default και να δεις αν εχουν και αλλοι προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι... Γενικα αν στο κανει σε ενα παιχνιδι ειναι πιο μπελαλιδικο να δεις ακριβως τι μπορει να ειναι το θεμα...( γιατι μπορει να ειναι και θεμα εταιριας παιχνιδιου και οχι μονο gpu) Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από enable_your_mind
nicksoti Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Luciddream είπε Είσαι 46 χρονών και σε ενοχλεί γιατί κάποιος κάνει like σε ένα forum. Αυτό με ενόχλησε έτσι; 3 ώρες πριν, Luciddream είπε θεωρώ ότι δεν έχει καμία σημασία αν μια κάρτα προηγούμενης γεννιάς έχει προβλήματα με τους drivers. Αυτό κατάλαβες, ότι για τις polaris το έγραψα ε; αμφιβάλλω. Ή δεν θα έπρεπε λες; προς το 2ο το πας. Άσε που η κάρτα και παράγεται και πωλείται ως καινούρια, οπότε κακώς θεωρείς. Και να σταματήσει, το support εξακολουθεί συνήθως για κάμποσα χρόνια. 3 ώρες πριν, Luciddream είπε Και συνεχίζεις με τα off topic posts.. Άντε πάλι τα ίδια. Στα περισσότερα ομαδικά σπορ, αν παίκτης χειροκροτήσει απόφαση - ποινή προς αντίπαλο, μάντεψε τί γίνεται. Για ποιό λόγο μπορείς να φανταστείς άραγε; Να πάω να αγοράσω μια Navi βρε παιδάκι μου, να ποστάρω και το παραστατικό, να σου φύγει ο καημός! Στο θέμα σας παιδιά, γιατί μπορεί κάποιοι να μπερδετηκαν με τις τόσες... παρατηρήσεις. Από ότι φαίνεται και έχουν γράψει και εδώ αλλά και αλλού, οι drivers του '20 έχουν τα θέματά τους, όχι μόνο με τις Navi, αλλά και με Polaris και με Vega. Συνεπώς πιθανά ελατωματικές κάρτες Νavi είναι λίγο δύσκολο να διαγνωστούν, αφού δεν μπορείς να είσαι σίγουρος από πού είναι το πρόβλημα. Και το πιο πιθανό είναι ότι αυτές είναι λιγότερες από όσο νομίζουμε. Η γνώμη μου, κανονικά, σε σύστημα με ενημερωμένο λειτουργικό, δίχως οποιουδήποτε είδους overclock, καινούρια κάρτα με τελευταίους drivers έχεις την απαίτηση να δουλεύει δίχως προβλήματα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το αυτονόητο πάντα. Εδώ στους content creators ας πούμε που γνωρίζω κάποια πράγματα, 3-4 προγράμματα είναι όλα κι όλα, και πάλι ο πανικός γίνεται. Μπείτε σε forum του avid, του Resolve, της adobe, του vegas, να δείτε προβλήματα και απρόοπτα ακόμα και σε approved μηχανάκια. Σε custom made δεν το συζητώ. Σε 100άδες games, με τόσα διαφορετικά api, σε τόσα διαφορατικά μηχανήματα, προβλήματα θα βγουν. Το θέμα είναι να είσαι σίγουρος πού οφείλεται αυτό. Που μόνο με δοκιμή σε άλλο σύστημα γίνεται, και μάλιστα αντίστοιχα δυνατό. Και βγάλτε οποιοδήποτε OC από πάνω είτε σε μνήμες είτε σε CPU, PBO κλπ. Ότι τρέχεις ένα memtest, ένα prime και ένα 3d mark από μόνο του δεν φτάνει. Υπάρχουν επίσης και περίεργα bugs και συνδιασμοί hardware μοναδικοί στο κάθε σύστημα. Και να υποψιάζεστε πάντα και το τροφοδοτικό, βγάζει ύπουλα προβλήματα που δεν φαίνονται με τη μία. Τα καλώδια HDMI -DP επίσης. Έχω αποκωδικοποιητή και μάλιστα όχι "του κιλού", που αν δεν του βάλεις HDMI ποιοτικό με καλή θωράκιση, κάνει.... black screens! Επίσης, η προσωπική μου εμπειρία με τις AMD κάρτες, είναι ότι με το καιρό βελτιώνονται οι drivers κι ας είναι μπάχαλο συχνά, σε αντίθεση ίσως με την Nvidia που ναι μεν συνήθως είναι λιγουλάκι πιο σταθεροί, μετά από κάποιο καιρό τις... ψιλοξεχνά σε επιδόσεις. Βάλτε μια GCN του '13, και μια Kepler ας πούμε. Ποιά σας φαίνεται πιο "αρχαία" σήμερα; όσον αφορά το compute και τη video engine, σας βεβαιώνω ότι η 1η είναι σήμερα μια κλάση πάνω από τη 2η. Υποψιάζομαι ότι το ίδιο θα συμβαίνει και στα games. Ακριβώς γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή με τις καρτούλες σας. Εγώ το μετάνιωσα λίγο που δεν πήρα την 5500ΧΤ 8GB, φοβήθηκα να πω την αλήθεια με αυτά που διάβασα εδώ, και κακώς μάλλον. Αλλά για δουλειά το "ρισκάρεις" πιο δύσκολα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από nicksoti 1
splanis Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 εγω παντως εφαγα ενα black screen freeze και με drivers του 19, που καποιος προτεινε κατι σελιδες πριν. Επισης οπως ξανα ειπα οταν τρωω αυτο το black screen αν κλεισω τις οθονες και τις ξανανοιξω φτιαχνει, αν το αφησω κανα μισολεπτο παει σε bluescreen 1
Luciddream Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Tzini_Gr said: Καλησπερα, Τσιμπησα κ εγω απο μελος του insomnia την 5700xt nitro. Ερωτηση... θελω να συνδεσω το καλωδιο για τον φωτισμο της.. εχουμε κ λεμε, το αριστερο παει στην καρτα... το μεσαιο δεν μπορω να το βαλω. οποτε πρεπει να βαλω το δεξι σε αντιστοιχο θυλικο. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω αδειο θυλικο παραμονο αρσενικο (δηλαδη οπως ειναι το δεξι) Οποτε ψαχνω καλωδιο που να δεχεται το δεξι βυσμα (το αρσενικο δηλαδη) και να κουμπωνι μετα παλι σε αρσενικο. υπαρχει κατι τετοιο; Θες κάτι τέτοιο νομίζω. Αυτό το θες για να το συνδέσεις σε controller ε? Γιατί στην motherboard δεν μπαίνει. 5v είναι το RGB της κάρτας και 12v της motherboard. Τον φωτισμό της τον χειρίζεσαι και μέσα απο το Trixx software. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Luciddream
billpall13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, splanis είπε εγω παντως εφαγα ενα black screen freeze και με drivers του 19, που καποιος προτεινε κατι σελιδες πριν. Επισης οπως ξανα ειπα οταν τρωω αυτο το black screen αν κλεισω τις οθονες και τις ξανανοιξω φτιαχνει, αν το αφησω κανα μισολεπτο παει σε bluescreen Οτι σου εχω προτεινει να δοκιμασεις δεν εχει δουλεψει, χαχα, ααααλλα θα πω μια ιδεα ακομα βαση αυτου που ειπες τωρα.. Εχεις κανει προσπαθεια με ενα μονιτορ μονο; επισης εχεις δοκιμασει να αλλαξεις καλωδια;
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έλα για πάμε καλημέρες. Πριν από λίγο, 5700xt nitro σε σύστημα σταθερότατο. όποιος "χακερ" πεταχτεί για troubleshooting και τα λοιπά έφαγε ignore όπως ο lucidream. Για να βοηθήσω κάποιον την ώρα που έγινε έβλεπα βίντεο στο YouTube με hardware acceleration on. Και ΟΧΙ δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ να το κλείσω επειδή θέλει η amd. Να φτιάξει τα drivers. Πραγματικά αυτό που τρελαίνομαι τόσα χρόνια στον χώρο των pc είναι ότι, έχω κάνει memtest 100 ώρες, άλλες τόσες prime95, occt και τα λοιπά, furmark άλλες τόσες, πολλές ώρες games (witcher, pubg και τα λοιπα) stress το psu μιας και είμαι ηλεκτρονικός, και τρώω BLACK SCREEN εκτός stress του pc. Από τον φεβρουάριο του 19 που πήρα την πρώτη vii και αν ψάξει κάποιος και στην ανάλογη ενότητα που έχω γράψει θα δει ότι δεν είχα κανένα θέμα και λέω και τα συν. ΠΛΕΟΝ με αυτά που τραβάω έχω πει οτι δεν πρόκειται να ξαναπάρω amd gpu πραγματικά. Έχω κάνει ΟΤΙ troubleshooting υπάρχει και ήμουν από τους πρώτους που τα τραβήξανε αυτά τα σκηνικά. Ξανατονιζω για κάποιο παιδί που βλέπει το θέμα τώρα, έχω 2 x VII, 5700xt red devil και 5700xt nitro. Έχω κάνει εναλλαγές μεταξύ αυτών σε μητρικές. ΤΑ ΙΔΙΑ θέματα ακριβώς. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα πλέον. Έχω φέρει κάποια στιγμή πριν εβδομάδες τα χαζά της amd στα mail σε αδιέξοδο. Ο μόνος λόγος που γράφω είναι για να μην τραβήξει κανείς αυτά που έχω τραβήξει εγώ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ) και μπλέκει με τσάμπα troubleshooting amd foreva 4 ώρες πριν, splanis είπε εγω παντως εφαγα ενα black screen freeze και με drivers του 19, που καποιος προτεινε κατι σελιδες πριν. Επισης οπως ξανα ειπα οταν τρωω αυτο το black screen αν κλεισω τις οθονες και τις ξανανοιξω φτιαχνει, αν το αφησω κανα μισολεπτο παει σε bluescreen Αυτό που λες που ανοιγοκλεινεις τις οθονες δεν πιάνει παντα δυστυχως. @chrisde έκανα αυτό που είχες πει απο περιέργεια με τους 20.Q1.2 και νόμιζα τα είχα δει όλα αλλά είδα κάτι που με έκανε να γελάσω τόσο πολύ που πλέον τα παίρνω στο χαβαλέ τα θέματα που υπάρχουν. Με το που τελειώνει η εγκατάσταση των drivers κάνω reboot, πιξελιάζει το mouse και αναβόσβηνε η οθόνη μέχρι να κάνω reset 🤣 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από tsoukalasKaminia
enable_your_mind Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Έλα για πάμε καλημέρες. Πριν από λίγο, 5700xt nitro σε σύστημα σταθερότατο. όποιος "χακερ" πεταχτεί για troubleshooting και τα λοιπά έφαγε ignore όπως ο lucidream. Για να βοηθήσω κάποιον την ώρα που έγινε έβλεπα βίντεο στο YouTube με hardware acceleration on. Και ΟΧΙ δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ να το κλείσω επειδή θέλει η amd. Να φτιάξει τα drivers. Πραγματικά αυτό που τρελαίνομαι τόσα χρόνια στον χώρο των pc είναι ότι, έχω κάνει memtest 100 ώρες, άλλες τόσες prime95, occt και τα λοιπά, furmark άλλες τόσες, πολλές ώρες games (witcher, pubg και τα λοιπα) stress το psu μιας και είμαι ηλεκτρονικός, και τρώω BLACK SCREEN εκτός stress του pc. Από τον φεβρουάριο του 19 που πήρα την πρώτη vii και αν ψάξει κάποιος και στην ανάλογη ενότητα που έχω γράψει θα δει ότι δεν είχα κανένα θέμα και λέω και τα συν. ΠΛΕΟΝ με αυτά που τραβάω έχω πει οτι δεν πρόκειται να ξαναπάρω amd gpu πραγματικά. Έχω κάνει ΟΤΙ troubleshooting υπάρχει και ήμουν από τους πρώτους που τα τραβήξανε αυτά τα σκηνικά. Ξανατονιζω για κάποιο παιδί που βλέπει το θέμα τώρα, έχω 2 x VII, 5700xt red devil και 5700xt nitro. Έχω κάνει εναλλαγές μεταξύ αυτών σε μητρικές. ΤΑ ΙΔΙΑ θέματα ακριβώς. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα πλέον. Έχω φέρει κάποια στιγμή πριν εβδομάδες τα χαζά της amd στα mail σε αδιέξοδο. Ο μόνος λόγος που γράφω είναι για να μην τραβήξει κανείς αυτά που έχω τραβήξει εγώ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ) και μπλέκει με τσάμπα troubleshooting amd foreva Αυτό που λες που ανοιγοκλεινεις τις οθονες δεν πιάνει παντα δυστυχως. Το εχω προτεινει τοσες πολλες φορες εχετε δοκιμασει οσοι εχετε προβληματα να βαλετε ultimate performance power plan για τα windows ? Ρυμιζωντας το cpu στο 5% min και 100 % max , εχω πολυ καλες θερμοκρασιες και lowest καταναλωση και η gpu παιζει σταθερα χωρις ποτε να μου εχει κανει προβλημα... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από enable_your_mind
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε Το εχω προτεινει τοσες πολλες φορες εχετε δοκιμασει οσοι εχετε προβληματα να βαλετε ultimate power plan για τα windows ? Ρυμιζωντας το cpu στο 5% min και 100 % εχω πολυ καλες θερμοκρασιες και lowest καταναλωση και η gpu παιζει σταθερα χωρις ποτε να μου εχει κανει προβλημα... Τα pc πάντα σε ultimate power plan τα έχω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Έλα για πάμε καλημέρες. Πριν από λίγο, 5700xt nitro σε σύστημα σταθερότατο. όποιος "χακερ" πεταχτεί για troubleshooting και τα λοιπά έφαγε ignore όπως ο lucidream. Για να βοηθήσω κάποιον την ώρα που έγινε έβλεπα βίντεο στο YouTube με hardware acceleration on. Και ΟΧΙ δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ να το κλείσω επειδή θέλει η amd. Να φτιάξει τα drivers. Πραγματικά αυτό που τρελαίνομαι τόσα χρόνια στον χώρο των pc είναι ότι, έχω κάνει memtest 100 ώρες, άλλες τόσες prime95, occt και τα λοιπά, furmark άλλες τόσες, πολλές ώρες games (witcher, pubg και τα λοιπα) stress το psu μιας και είμαι ηλεκτρονικός, και τρώω BLACK SCREEN εκτός stress του pc. Από τον φεβρουάριο του 19 που πήρα την πρώτη vii και αν ψάξει κάποιος και στην ανάλογη ενότητα που έχω γράψει θα δει ότι δεν είχα κανένα θέμα και λέω και τα συν. ΠΛΕΟΝ με αυτά που τραβάω έχω πει οτι δεν πρόκειται να ξαναπάρω amd gpu πραγματικά. Έχω κάνει ΟΤΙ troubleshooting υπάρχει και ήμουν από τους πρώτους που τα τραβήξανε αυτά τα σκηνικά. Ξανατονιζω για κάποιο παιδί που βλέπει το θέμα τώρα, έχω 2 x VII, 5700xt red devil και 5700xt nitro. Έχω κάνει εναλλαγές μεταξύ αυτών σε μητρικές. ΤΑ ΙΔΙΑ θέματα ακριβώς. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα πλέον. Έχω φέρει κάποια στιγμή πριν εβδομάδες τα χαζά της amd στα mail σε αδιέξοδο. Ο μόνος λόγος που γράφω είναι για να μην τραβήξει κανείς αυτά που έχω τραβήξει εγώ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ) και μπλέκει με τσάμπα troubleshooting amd foreva Αυτό που λες που ανοιγοκλεινεις τις οθονες δεν πιάνει παντα δυστυχως. γιατι δεν την γυρνας πισω?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε γιατι δεν την γυρνας πισω? Και τις 4 κάρτες μου? Λες να έχουν θέμα και οι 4? Δεν το είχα σκεφτεί. 🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε Και τις 4 κάρτες μου? Λες να έχουν θέμα και οι 4? Δεν το είχα σκεφτεί. 🤣 αφου εχεις θεματα? προτιμας να κατσεις με 4 προβληματικες καρτες?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε αφου εχεις θεματα? προτιμας να κατσεις με 4 προβληματικες καρτες? Φίλε μου το θεωρώ απίθανο να έχουν θέματα 4 κάρτες με τα καινούργια drivers.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε Φίλε μου το θεωρώ απίθανο να έχουν θέματα 4 κάρτες με τα καινούργια drivers. κατσε γιατι εσυ θα μας τρελανεις.. δηλαδη λειτουργουν απροβληματιστα οι καρτες?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε κατσε γιατι εσυ θα μας τρελανεις.. δηλαδη λειτουργουν απροβληματιστα οι καρτες? Εγώ θα σε τρελάνω? Μπηκες στον κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες πριν? οι καρτες δεν εχουν κανενα θεμα. οι vii λειτουργουν μια χαρα με τα παλια drivers του 2019. Με το που βαζω τα 2020 υπαρχουν θεματα με black screen μαζι με εμενα και αλλοι δεν ξερω και εγω ποσοι, μια βολτα στο reddit η στα φορουμ της amd θα σε καλυψει. Εν το μεταξυ φιλε μου εαν τοσα ατομα στο κοσμο εχουν θεματα και ακολουθησουν την συμβουλη σου να τις γυρνανε πισω, τοτε καλυτερα να κανει ανακληση η amd. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από tsoukalasKaminia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα